35 renkaat gmc pickuppiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja tapsa78, 6.1.2008.

  1. tapsa78

    tapsa78 3rd gear

    onko kukaan saanu tommoseen 2500 chevy tai gmc pickuppiin 35.12.5/15 renkaita otteeseen?
     
  2. vette427

    vette427 3rd gear

    vaatii luvat.
    maksaa muistaakseni 370e.
    ja ei saa ilman syytä ja on esim. jos työ vaatii korotetun maasturin käyttöä. soitin AKEen ja näin kertoivat. sanoi vielä että syy ei ole se että kaverillakin on
    itse en raski vielä hommata kun meni katsastuksen läpi ilmankin
    ja on vähä typerää hommata lupa jonka saa kuitenkin :mad: todella tyhmä laki. tai ehkä se on paremminkin vaan rahastusta.
     
  3. tapsa78

    tapsa78 3rd gear

    no just joo :( mul on toi rakkine tuotu jenkeistä vasta ja siinä oli valmiina alla 35 12.5 15 mudterrainit. korotusta löytyy 4 tuumaa korin ja rungon välistä ja jousista pari tuumaa. ei puhunu korotuksista katsastusmies mitään mut käski vaihtaa renkaat 31tuumasiin. näyttää auto melko hauskalta tommosilla renkailla ku lokarin ja renkaan välis on puol metrii tyhjää. totta puhut et on rahastusta toi touhu ku omasta puuttu toi epa-tarra konehuoneesta niin piti tilata todistus metroautolta et siellä on joskus ollu toi tarra, todistus makso 300e :mad: ... voi perkele.
     
  4. oobee

    oobee 1st gear

    Mulla oli kiinni jenkeistä tuodessa -94 Suburissa 35/12.5-16 ja 6" korotussarja, eikä insinööri mitään muuta kun luki tekstin renkaan kyljestä (315/75-16) ja kirjasi papereihinsa. Ei mutinoita eikä napinoita...
     
  5. tuurna

    tuurna 1st gear

    joopa joo. Nostetaas pinnalle.. eli onko kuinka moni onnistunut saamaan lupia? Itte aijon gmc:hen saada 35" luvat kun sellaset on alla. 33" taitaa menna ilman mutinoita perusmuutos katastuksella, jos oiken virallisesti haluaa homman hoitaa. Mutta 35" haluan otteeseen asti niin ei sitten tule kenlläkään mitään mussuttamista mistään sunnasta.
    Ja juu aijon kysyä konttorilta miten menetellään, mutta kysyn eka täältä jos jollakulla olis jotain vinkkiä. Kokeilis perusteena, huonot tiet, mettähommat jne.. :lol:
     
  6. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Tuo metsätyöt voi kelvata....
    Tosin silloinkin pitäisi vähän pystyä todistamaan että se on ihan oikeakin syy...
    Muutenhan olisi maa täynnä metsureita joilla ei ole edes mottorisahaa :rotfl:
     
  7. tapsa78

    tapsa78 3rd gear

    joopa joo ei oo vielä rikastunu tota 360e. kaveri kyl haki luvan pätkäpajeroon 35 renkaille ja sai leiman mut en tiiä millä se sen perusteli. pitäs ottaa selvää. ite oon ajellu noilla 35 ja leimalle 31 :soosoo:
     
  8. Konekolli

    Konekolli Gearhead

    morjensta vaan, mitempä on millainen "linnareissu" tuleepi jos huojuu 35:silla rengas ratsiaan ja luvat on 33:sille? kokemusta? tosin pellon reunoille itse tulee lähinnä ajeltua mut joskus nakkikiskalle :p
     
  9. freeride

    freeride Gearhead

    vähintään viis vuotta,ei mahdollisuutta ehdonalaiseen+julkinen häpeä ja nöyryytys ja 10000€ sakkoja tästä sairaasta rikoksesta Suomistoliiton kateus..eiku lakipykäliä vastaan!! :lol: :lol: no joo kai siitä vois rikesakolla selvitä???ja vissiin tulis joku merkintä koogeepeen mustalle listalle :lol: tietysti jos pysäytetään ja narahtaa niin sillonhan kannattaa sanoa pokkana vaan et jaa enpäs tienny ettei sais olla tämmösiä,hyvällä tsäkällä koppalakit voi päästää huomautuksella.
     
  10. tuurna

    tuurna 1st gear

    Joopa joo. En oo viä saanu käsiin niin hyviä partnerin sahoja et vois niitten verukkeilla mennä konttorille. Riittäiskö jos heittää canadan flaneli paitaa päälle ja kaataa siihen pihkaa,multaa yms törkyä ja painelis konttorille kyselee lupia? Peltarit roikkus kaulalla ja kempsun takaseinäs joku saha olis? Voi olla että lupia ei tulis ja naurausivat pihalle.. :-?
    Vieläkin 35"mutikat alla ja luvat no joo ottees 235 tms.. eli ne 31" vakio fillarit en edes vitsillä kokeile minkä näkönen toi niillä olis. Varmaan aikamoinen PETO!!!
     
  11. JJ65

    JJ65 Gearhead

    Mulla -78 stepparissa 40x17,5x15" ja merkittynä otteeseen.... :)
     
  12. freeride

    freeride Gearhead

  13. JJ65

    JJ65 Gearhead

    onko sulla toi?hieno peli.ah vanhoja hyviä aikoja rakentelussa..ilman vollotuksia ja itkua renkaan koosta jne.
    http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=1895311[/quote]

    Onhan mulla toi ollut jo n.16 vuotta ja on edelleen,kiitos kehuista :D
    Oli sen leimaaminen suomen kilpiin silloinkin vaikeata...n.2 viikon show
    kaikkine papereineen, jouduin jopa käyttämään auton ake:n eli silloisen
    ark:n nähtävänä ja mitattavana....mutta kilvet tuli ja auto hyväksyttiin.
    Ihme muuten että se on vieläkin nettiautossa? :eek:
    Ajattelin kyllä myydä sen,mutta nettiauton kautta tuli näitä renkaanpotkijoita..
    tosin onhan siinä isot renkaat potkittavana... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!