Varokaa virhettä. / konanalan amerikan auto nyrkki pajaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hedgehog, 15.6.2008.

  1. RB-440

    RB-440 1st gear

    Ei tää nyt mitenkään liity tähän tapaukseen, mutta yleisenä kommenttina on, että aikas monasti työ sovitaan etukäteen, samalla sille varataan joku aika, siinä vaiheessa aikataulutetaan työ ja sen jälkeen tulleet listat sotkis aikataulun. Noi lisähommat siis sopii silloin, kun korjaamolla ei ole muutakaan tekemistä ja menestyvällä korjaamolla ei kauheesti tyhjiä hetkiä pitäis olla.

    Jos siis työllistetty korjaamo alkaa lukeen ja myös tekeen kaikki listat, mitä autosta löytyy, tulee seuraava asiakas helposti sangen kiukkuiseksi. Eli kaikki tarttis koittaa sopia samalla kertaa tai sitten jättää suosioilla toiseen kertaan ja sopia uudelleen.

    Mutta kommunikaatiohäiriöistä ja sähläämisestä on kyllä mullakin kokemusta ihan riittämiin, vaikkakaan kenenkään Joken kanssa en käsittääkseni ole koskaan kokenutkaan mitään kummallista.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kaikilla ei ole mahdollisuutta viedä autoaan ite korjaamolla tai ei vaan aikataulut osu yhteen että vois puhua livenä ja sen takia on ihan normaalia että tehdään vikalista!! Se että ei välitetä mitä lapussa lukee kertoo taas jotain ihan muuta. Joskus on tullut taas luettua tai yritetty lukea lappua josta ei saa mitään selvää :rotfl: .
     
  3. RB-440

    RB-440 1st gear

    Nojaa, useimmiten ainakin mä mietin vikalistan valmiiksi, kirjoittelen sen itelleni ylös ja juttelen sen läpi puhelimessa, vien sitten auton korjaamolle listoineen silloin kun ehdin, yleensä aamulla aikaisin tai illalla myöhään ja haen sen pois, kun on sovittu tai kun korjaamolta soitellaan, että vois välillä poikkeilla sielläkin, mielellään tietysti lompsa mukaan, että saa avaimetkin.

    Jos tolla välillä tulee mieleen jotain muuta laitettavaa, yleensä soitan ja koitain sopia asian. Joskus onnistuu, aina ei onnistu, mutta ymmärrän kyllä, jos tiukkaa aikataulua pitäis alkaa sorkkimaan ja siitä aiheutuisi ongelmia.

    Ainahan tollanen systeemi ei onnistu, mutta sellaisissa paikoissa, joissa kitkaa on, mä en yleensä enää poikkeile uudelleen.
     
  4. Hedgehog

    Hedgehog 1st gear

    Firma oli kiini kun auto hinattiin korjaamolle joten asia sovittiin puhelimessa, niilä ilmeisesti pyöri euron kuvat silmissä kun ilmoitin että autossa perävika siinä vaiheessa meni puhelimen toisessa päässä korvat lukkoon ja muu huoltaminen unohtui :mad: Kaiken kruunuksi kun sain laskun loppusumman se oli isompi kuin laskin, syykin selvisi äkkiä ne oli laittanut hyllystä suotimet autoon vaikka omat suodattimet autossa mukana ja ilmoitettu asiasta. Hyvittivät sentää siltä seisomalta sen erheen.
     
  5. ip

    ip 3rd gear

    tossa sä sanot että virma hoiti kirjaamisen ja heti perään ne ei koskaan kattonut työlistaa minkä kirjoitit !!!!!
     
  6. santtuv

    santtuv Gearhead

    Hah- tuo asiakkaalta työnjohtajlle ja siitä eteenpäin työntekijälle-> korjauksen kohde voi muuttua niin useasti kuin siinä on välissä kuulijoita/kertojia.

    Meille tuli eräs launtai huoltoon perävaunu jossa kapellin nosto ei pelannut.

    Tai niin meille rasvanäpeille kerrottiin työjohdon puolesta,
    yllätys olikin suuri kun vika olikin vetäjän etusermissä, alb-venttilissä, hitsausta rungossa yms. "pientä" vikaa A4 -arkillisen verran,
    muttei todellakaan ollut sitä alkuperäistä vikaa mistä oli kerrottu.

    No syykin selvisi maanantaina- Omistaja soittanut työnjohdolle ja kuskille, kuski toikin eri kärrin/vetäjän mitä oli pitänyt(tai omistaja soitti väärälle kuskille) :lol:
    eli tuli mielen ihan se vanha lasten Juoru-peli -jossa rivissä kuiskataan toisen korvaan jokin tarina ja kysytään lopussa miten se ensimmäisen suusta lähti liikkeelle.
     
  7. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Suomessa on ollut "Asiakkaan Kuitittomuus" jo ties kuinka monta vuotta, eli asiakkaalla EI TARVI olla kuittia. Nimimerkillä typerä mikroaaltouuni joka hajosi ja oli ainoa kodinkone minkä kuitti oli hukassa ja sitten sittarissa vikisivät vastaan kunnes sanoin että "kuluttaja-asiamies sanoi että..."
     
  8. Jasse

    Jasse 1st gear

    Juu eipä tuota kuittia tarvitse, mutta tarkoitinkin tuolla lähinnä sitä että työ on tehty päivänvalossa ja siitä näkyy mitä on pitänyt korjata. Milläs uitun näsäviisastelija muuten sen todistat, että mitä on pitänyt korjata ja milloin!?
     
  9. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Korjaamolta pitää löytyä kyseisen kuitin kopio, eikä ne luonnollisesti saa sitä hävittää ja eiköhän se riittäne, enkä minä mitään näsäviisastelua tarkoittanut (tällä kertaa :) ), kerroin vain miten mulle kävi, ajelin edestakaisin koti-citymarket väliä, mutta sain kuin sainkin korjatun mikroaaltouunin.

    edit: ja myöskin siksi kiinnitin huomiota asiakkaan kuitittomuuteen koska monilla on nykyään vieläkin [minullakin oli] se käsitys että asiakkaalla Pitää olla kuitti.
     
  10. JPN73

    JPN73 1st gear

    Joo, kyl itte pitäis vaan kaikki tehrä... :-? (siinäkö tarinan opetus?)
     
  11. DX

    DX Double Gearhead

    Kannattaa mahdollisuuksien mukaan pyytää oma nimi tms tunniste kuittiin niin se on helpohkosti etsittävissä järjestelmästä myöhemminkin.

    Kuitistakin saattaa teksti haalistua reilusti alle vuodessa lukukelvottomaksi.

    Nimim. Kolme uutta kuittia kodinkoneliikkeessä saman telkkarin takuukorjauksia varten tulostuttanut.
     
  12. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Jos ei taidot riitä riittävän selvään ja selkeään ulosantiin, niin tuleehan sitä väärinymmärretyksi... :rotfl:
     
  13. Jasse

    Jasse 1st gear

    No en minäkään nyt ihan tosissani tuosta herneitä vetänyt kunhan annoin kerrankin sanansäilän lentää takaisin. Ja totta on että kuittia ei tarvitse olla, riittää että pystyt todistamaan ostaneesi tuotteen kyseisestä paikasta, eli ota vain joku kaveri mukaan ja sano että hän oli mukana ostohetkellä ja se siitä todistelusta. Kuitenkin tämän kanssa on ongelmia tuote palautuksessa sillä liike ei tiedä ilman kuittia esim alennuksia ja jne, jotka ne joutuvat ottamaan huomioon tuotetta palautettaessa, joten kauppa kaivettaneen koneelta jotta saadaan palautus maksettua oikein.

    Palatakseni kyseiseen tapaukseen kuitti on hyvä olla itsellä koska on mahdotonta todistaa muuten mitä on korjaamon kanssa sovittu ja epäilen että löytyisikö sitä kuittia koko korjaamon koneelta jos asiasta lähdettäisiin tappelemaan. Tällöin olisi sitten sana sanaa vastaa ja pitkä riita valmis...
     
  14. Hedgehog

    Hedgehog 1st gear

    22.7 askartelu jatkuuu.. :D
     
  15. Hedgehog

    Hedgehog 1st gear

    No niini nyt odotetaan sitten kolmatta tulemista :D Osat ja auto toimitettu pajalle viime viikon tiistaiata. ilmoitelen kun tiedän miten tällä kertaa käy :mad:
     
  16. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kolme viikkoa vaasan miittiin :rotfl: Mahtaako onnistua 8)
     
  17. Hedgehog

    Hedgehog 1st gear

    No ei onnistu, :mad: Vaimolla töitä ja pelkillä etujarruilla ei viitsi lähteä kovinkaan pitkälle :D
     
  18. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    :cry: Olis ollu mukava jutella perästä :rotfl:
     
  19. Hedgehog

    Hedgehog 1st gear

    :eek: yllätys yllätys ei mennyt taaskaan putkeen... :mad: Hain auton takuu korjausesta ja takuu huolosta liike alkoi vääntää normi huoltoa eli oisi pitänyt maksaa 360 euroa lisää jota en aio todellakaan maksaa sovinnolla asiaa selvitetään kuluttaja asia miehen kanssa. :odroll:
     
  20. Hedgehog

    Hedgehog 1st gear

Kerro tästä muillekin!