Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. lumlum

    lumlum Gearhead

    Vedettiin tossa aika pitkä duuniputki ja tuli puhetta vapaiden jälkeisestä ajasta ja Aspenista, jolla uhkasin mennä duuniin seuraavan kerran. Tuli näitä perus "kai sulla on Frederikkiä" -kommentteja.

    Sattu yks jätkä siihen, joka tiedettiin jenkkiautoharrastajaks ja kyselyn jälkeen kertoi tallissa olevan 64´ Impalan ja 74´ Chevellen. 8)

    Duunikaverit siihen "on tollakin Aspen" ja röhönaurua päälle.

    Impala-mies virnisti mulle hyväksyvästi ja jatkoin sumpin ryystämistä tyynin mielin tietoisena siitä tylsyydestä, joka näitä naureskelijoita taas eilen odotti CorollaGolfPrimera -kabiineihin istuessaan... 8) 8) 8)
     
  2. Resuperse

    Resuperse Gearhead



    Hassua että Henkilöillä joilla on varaa kartuttaa Ravintoloitsioitten ja taksiyrittäjien liikevaihtoa vahintään 300€:lla joka ikinen viikonloppu ei ole varaa näinkin kalliiseen harrastukseen kuin jenkkiautoilu. jokainen valitsee itse harrastuksensa...
     
  3. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    tavalliset kyelee usein mikä on parsa tai miksi sen nimi on parsa. Oon sanonu että kukkakaali olis liian pitkä ja hankala nimi
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No jos minulla olisi tuollainen "harrastus" niin ei kyllä muihin sitten varaa olisikaan. Että ei siinä minusta mitään hassua ole.
     
  5. Jome

    Jome Gearhead

    Juu, monella on varaa maksaa 300€ kuussa auton osamaksuja, mutta ei käsitä sitä, että velattomaan jenkkiin saa samalla rahalla useemman litran gasoo.
     
  6. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Juhannus aattona paikallisen tanssilavan lähimaastossa kuultua:"Siis kauhee pappa-auto, kuulostaa ihan mopolta!"(-64 2d valiantti,318+2,5" putket) :eek: :rotfl: :rotfl: No tytöt oli varmaan just rippikoulun käyneitä kaupunkilaisia...
     
  7. _NK_

    _NK_ 1st gear

    Onneksi tuollasten ihannoimat pinkit civikit ei näytä/kuulosta mopoilta :odroll:
     
  8. pas2

    pas2 Gearhead

    Ne vaa halus pesään :rotfl:
     
  9. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    on mimmeillä astetta rankemmat mopot..
     
  10. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Rajotinta vasten rätätätätätätää ei ole siis mopo :poff:
     
  11. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Niin, mitä jos vetäs valiantin rajottajaan... ?? :odroll:
     
  12. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Joo minäkin vein lehtiä kahvihuoneeseen pari. Kyllä niitä on joka ukko pyöritellyt siellä Eikä kaikkein vähiten ne vanhemmat.

    Kyllä se kynnys tuollaisen hankintaan on niin iso ettei sitten haluttais suoda sitä iloa muillekkaan... :wc: Meillä ei duunissa ole jenkistä vinoiltu kun hetken alkuun.. Loppui sitten ihan pariin kysymykseen ja pariin osuvaan(sattuvaankin??) vastaukseen. 8)
     
  13. oh1gcg

    oh1gcg 3rd gear

    appiukkokin kävi aukomaan päätään mun leppäkyljestä kun vaihtelin starttia siihen. "miksi oot tollaisen hankkinut jota pitää koko ajan korjailla?"
    vastasin "haluan elää vaarallisesti" johon sain omituisen katseen ja ukko pakeni paikalta.


    myöhemmin kun oli remppa valmis kävin sisällä kaffella ja totesin että tankkaan pitäis mennä ja siitähän alkoi ikuinen paskanjauhanta että "kannattaisiko sunkin ostaa pieniruokaisempi auto?"
    johon tokaisin että "mennään bensiksille ja katsotaan montako litraa 50€:llä saa mun autoon ja paljonko sun "matolaatikko" farmiin? ja sen jälkeen voidaan ottaa kisa kun pakataan noi kamat mitä mulla on mukana sun autoon ja katsotaan paljonko tilaa jää yli? jonka jälkeen (tässä vaiheessa jo melkein hurmiossa kusipäässsä huusin) voidaan ottaa kisa että kumman autolla on mukavempi ajella kaupunkiajoa puhumattakaan mukulakivistä ja maantieajosta?"

    meni ukko punaiseksi ja suuttui kun sivalsin loppuun että " etkös sä just vaihtanut noin 450e hintaisen laturin tohon sun....anteeksi pankin mazdaan?)
    kele!
     
  14. Peeveli

    Peeveli 1st gear

    Mulla appiukko muistuttanu aina et ku tulet kylää jätä auto tyrkyle siten et ohiajajat näkee! :D Riittää kuulema kaupalla juteltavaa ku kylän isännät kyselee et mikä ja kenen se siinä sun pihalla oli..
     
  15. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Appiukot on hauskoja :eek:

    Tää munkin appiukko (oikeesti appiukkopuoli). Pari vuotta on mulla toi Tunska nyt ollu. Ei sanaakaan ole sanonut. Ei edes katso autoon päin. Yleensä sillä on mielipide kaikesta ja kertoo ne hyvinkin auliisti. Osaa olla tosi wittumainen ja on aina "oikeessa". Sille auto ei merkkaa mitään. Ajelee töihin ja kaupan kautta takas pikkusella Ibiritsalla. Oli se anopille tokassu et eiks sitä rahaa vois tarpeellisempaankin pistää. Siksi on aina on pakko mennä tolla lotjalla. Ihan ärsyttääkseni! Mielenkiinnolla odottelen avausrepliikkiä :argue:
     
  16. spad

    spad Gearhead

    Ei sitä puukkoa nyt kääntää tarvitse, yleensä riittää että ylettää keuhkoon asti...

    de 7GCT :rotfl:
     
  17. Stance

    Stance Gearhead

    Caprice seisoi tuossa ikkunan alla kun pakkailin kesälomareissun kamoja kyytiin. Kaksi pikkutyttöä ajoi avoimen keittiön ikkunan ohi pyörällä ja kommentoivat autoa:
    - kato, ihana auto!
    - joo, se on vanha kun rekkari alkaa N:llä

    :D
     
  18. sun pitää joskus ottaa polle lainaan ja kokeilla kelpaisko sen kyyti :rotfl:

    juhannuksena ei tullut kyllä kuin positiivista kommenttia... mänttän kestikeitaan edestä ei meinattu pois päästä kun oli tohkeilijaa jos jonkun laista, myös juhlija porukka ihastui farkku capricen tilavuuteen.
    no tosin hyvin mahtui kamat ja koirat häkkeineen mukaan ja yöpyminenkin onnistui kun launtaina ei meinannut mökkiin menemisestä tulla mitään, toivatpa sentäs peiton
     
  19. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Appiukot on kyllä hyviä.

    Omani sattui käväseen meillä kun tulin Caminolla salilta. Lähtiessään sanoi ensin että oot näemmä saanut laivankin liikenteeseen, ilmeestä näki että nyt kiinnostaa.
    Sanoin sitten vaan että nyt koeajolle, johon appiukko totesi, ei kai muukaan auta ja arpoen istui kuskinpukille.
    Ensimmäinen säpsähdys kun sai käymään johon totes vaan että "herravarjele". Sitten tunnustelemaan jarrua ja kaasua, ihmetteli jotta missäs kytkin on? Sanoin ettei oo kun on tomaatti, autoin shifteristä D:n päälle ja lähdettiin köröttelemään. Vihjaisin ennen mutkaa ettei ole tehostinta että silleen veivaa sitä ruoria sitten.

    Noo, päästiin isolle tielle ja köröttely jatkui, sanoin että eikun kaasua..johon vastaus "pelottaa niin saa****sti". Ekassa kiertoliittymässä kun kaista ei enää meinannut riittää sanoin että nyt tiensivuun, vaihtuu kuski.
    Lähdin matkaan ja heti kommenttia, "jaaha, kyllähän tää ihan mukavan kyydin antaa kun sää ajat"
    Seuraavassa stoppiristeyksessä sisäinen poika heräsi ja roplasin kakkoselle, tie kun aukesi löin kaasun pohjaan , ykkönen suti, kakkosella kun rupes tarjoon perää sivulle vierestä kuului "aisaatana, voe helevetti". :rotfl:

    Loppumatka ihan hiljasta ja kun päästiin kotipihaan, totes vaan ennen lähtöä että ole nyt varovainen sen kanssa....
     
  20. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Ei helvata! :rotfl: 8)
     

Kerro tästä muillekin!