Oulusta varaosia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja s_juntunen84, 7.1.2008.

  1. cuda69

    cuda69 Gearhead

    ei kyllä pitäs olla vanhan ja uuden hinnan välissä tommosta heittoa,kun on kuiteskin jossain määrin liikkuva tuote ja hintapäivitykset tehdään kuiteskin lähes aina kun tavara saapuu varastoon.no voi tuo olla joku lukivirhekkin, mut kyl moisilla" mokauksilla" jää monta kauppaa tekemättä.
     
  2. amalo

    amalo Gearhead

    Peltiä löytyy myös Ojan Raudasta Kempeleestä. En kyllä tiedä mikä se listahinta nykyään on, itse hommasin tutun kautta omiksi tarpeiksi kerralla enemmän jo joku aika sitten. Mutta ihan näin vinkkinä...
     
  3. calkemp

    calkemp Gearhead

    Entä mistä saa halvalla pakoputki värkkejä?
     
  4. jankko

    jankko Gearhead

    Mistä jarru osia mopariin?
     
  5. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Pakoputkivärkkiä, yllätys kyllä mutta vaikka Ruskon puuilosta.. Mutkat&kurvit on noin €uron halvempia kappale kuin esim Ykassa oli...

    Asiasta toiseen.. Missäpäin Oulua olis hyviä paku jne raskaamman kaluston purkaamoita.. Tarttis puskuriaihioita käydä katselemassa..
     
  6. muggo

    muggo 1st gear

    Kellosta löytyy yksi mesta, Kellon Varaosa tms? Jotain raskaankaluston jätettä tullut tuolta virmalle haettua.
     
  7. xtremer

    xtremer 1st gear

    oon vähän tyhmä, mutta mikä firma ja osoite ??
     
  8. Fireball

    Fireball Gearhead

  9. lehmikangas

    lehmikangas 1st gear

    Taas aiheeseen. Palametalli kun on ilmeisesti lopettanut, niin olisko vinkkiä mistä sais ostettu mittatilaustyönä pokattua peltiä? Pitäis 2 mm peltiä saada pokkailtua ja sen verran pitkiä pätkiä että ei kotikonstein oikein viitsis lähteä yrittämään.

    Ja kaupan päälle havainnollistamiskuva:
    Koodi:
    ____
    |
    |
    
    &
    
        __|
    __|
    
     
  10. mb508

    mb508 Gearhead

    Eikös SAHKO pätki rautaa ja muotoileekin sitä jonkun verran. Nykyäänhän se toimii tuolla Oritkarin suunnalla. Oliko se nyt Jääsalontiellä.
     
  11. lehmikangas

    lehmikangas 1st gear

    Joo, ne tekee kyllä, mutta ajattelin että jos joku pienempi pulju löytyis. Sahkon hinnoittelu on aika kova. Pitänee kysyä sieltä jos ei muuta keksi.
     
  12. Jukka K

    Jukka K 1st gear

    Palametalli on olemassa, löytyy Toppilasta sen rengasliikkeen vierestä.
     
  13. JPA

    JPA 3rd gear

    oottako kyselleet pellin pokkausta amiksilta ja kurssikeskuksilta? ei varmaan työnosuus ainakaan pitäs kauheesti kirvellä :)

    Ja täältäpäin tilaillaan firmoihin peltiä Oulun peltituotteelta, en tiedä onko vähittäis myyntiä mut peltia ainakin on moneen lähtöön.
     
  14. flw-65

    flw-65 3rd gear

    Palametallissa metallin hinnat ovat jotain kamalan ja hirveen väliltä, en suosittele. Ruskossa on ainakin pari romulaa, kaatopaikan portin kupeessa, ja jenkkiautoklubin vieressä, tais olla Saarinen, joka pitää sitä laania, kysele sieltä, ei oo hinnankiroissa metallit.
     
  15. Aako

    Aako 1st gear

    Saattaa olla tähän aikaan vuotta hankalaa...
     
  16. JPA

    JPA 3rd gear

    Aikuiskoulutuskeskus saattanee olla kesällä auki, ainaki toi oma duunipaikka on vain 2 viikkoa kiinni nyt heinäkuun alussa, eri asia onkin että miten siellä Oulussa ja onko sielllä metallipuolen aik.koulutusta?
     
  17. Aako

    Aako 1st gear

    Taitaapi olla joo, nuo amiksethan on kait kesälomilla pois pelistä, vai onko niissä jotain aikuiskoulutusta lomien aikana?
     
  18. 348

    348 1st gear

    OAKK, tuossa kaukovainiolla amiksen vieressa tien päässä. Pitäs olla hitsaus puollella toimintaa myös kesällä. Siellä hyvä särmäri millä tota pääsee tekeen. Ja pitäs olla kohtuu hintasta hommaa. Kannattaa ainakin kysyä.
     

Kerro tästä muillekin!