Yhteistyötä ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja roope, 4.11.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Harrikka-juttu oli vaan yksi esimerkki. Tuohon aikaan lehdessä kun tuntui olevan juttua miltei kaikesta muusta kun mopareista. Ja jos koko auto-, moottoripyörä- ym. kirjo kiinnostaa, on minusta muitakin lehtiä tarjolla, josta noita juttuja voi lukea. Elikkäns suuri kiitos nykyisille lehden tekijöille. Eli että näin.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jututhan noissa lehdissä on täysin riippuvaisia siitä ketkä niitä sinne tekee. Mä en usko, että niillä on materiaalista millään lailla runsauden pulaa. En usko, että noissa mainituissa tapauksissakaan on välttämättä yhtään hyvää mooppar artikkelia jätetty julkaisematta noiden sijaan. Olisko parempi sitten tyhjä lehti? Lehti ja kerhotoiminta ylipäätäänkin kysyy jäsenistön aktiivisuutta, eli jos vähänkin tuntuu, että asiat on kehnolla tolalla niin eikun mukaan tekemään niitä paremmin ja paremmiksi.

    Taitaa tää sosiaalidemokraattinen pullamössöyhteiskunta olla mennyt täällä jo turhan pitkälle kun just muuhun ei kyetä kun valittaa siitä mitä eteen tarjotaan ilman, että ollaan ite valmiita laittamaan tikkua ristiin minkään asian eteen. Vai oonko ihan väärässä?
     
  3. roope

    roope Gearhead

    Terve taas!
    ET OLE VÄÄRÄSSÄ !
    Vastailen tässä hieman Jenninkin puolesta.Materiaalipula lehdessä on ainainen.Muutama harva kirjoittaa tarinoita.( SUURI KIITOS heille)Itsekkään en ole mikään runoniekka niin monasti jää koko homma tekemättä.Suurelle nimettömälle sanoisin että "sitä tikulla silmään joka..."
    Eli, kaivakaamme yhteistyöstä sitä voimaa ja lopettakaamme orgaanisten ylijäämätuotteiden jauhaminen.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Miten tässä kukaan tietää, kuinka moni tästä asiasta nyt kirjoittaa ja onko sillä niin väliäkään. Ainakin tuo yksi nimetön kehui lehden nykyistä tasoa eikä päinvastoin. Ja jos joskus ennen jotain arvosteltavaa on löytynytkin, eikös sitä saisi "ääneen" sanoa vaikka sitten tällä palstalla ?
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Saa toki, aivan kuten saa sanoa niinkin, että älä valita vaan tee.
     
  6. 67

    67 1st gear

    kunhan ei asiattomuuksiin mennä,niin kyllä mielipiteensä saa nimettömänäkin ilmaista.ainakin mun mielestä.parempi sekin kuin syvä hiljaisuus.juttuja lehteen tarvitaan,eikä niitä ole liikaa,koskaan.
    mielelläni näkisin päivän,jolloin toimitus ei tuskaile siitä ettei ole tarpeeksi juttuja.yhteistyö aiheeseen en enempää ota kantaa,mut jos? ni sinnehän sit pitää saada jeepit ja amc:t kanssa.nehän on nykyään mopareita.
     
  7. Jentzy

    Jentzy 1st gear

    No jopas on tämäkin topici rönsynnyt. Mitenkäs muinaisten lehtien Harrikka-artikkelit liittyvät yhdistysten väliseen yhteistyöhön?

    Juttuja lehteen ei todellakaan ole liikaa tyrkyllä, joten jos jonain kauniina päivänä postiluukusta tipahtaa Talbot-artikkelein koottu kerholehti, sietää jokaisen kerholaisen katsoa peiliin ja miettiä missä se vika oikein on. Vuoden viimeinen, juttuköyhä mutta Talbotvapaa, kerholehti on nyt painossa ja nähtäväksi jää minkälainen siitä tuli.

    Kun kerran lehdestä aloin jauhaa, peräänkuulutan myös onnistuneita valokuvia menneiltä ajoilta. Niitäkään ei ole liikaa toimittajan varastoissa. Joulunumeromme kantta koristavatkin talvisten kuvien sijaan lämpimät muistot menneeltä kesältä...
     
  8. LilRedTruck

    LilRedTruck 1st gear

    Palaan vielä kerran tuohon lehden
    materiaalista käytyyn keskusteluun joka on perustunut "musta tuntuu" juttuihin.
    Nimetön väitti jäsenmaksujen jääneen monelta maksamatta lehden sisällön takia mutta tosiasia kuitenkin on että nämä väitetyt runsaat "muiden merkkien jutut on kyllä taidettu lukea jostain muista lehdistä, ettei vaan olis jonkun muun merkkikerhon lehtiä hyllyssä?
    Sen verran aktiivijäsenenäkin toimineena moinen moite jäi vaivaamaan että tein taustatutkimusta aiheesta(luin kaikki kerholehdet numerosta 2/92 jä löysin niitä Muita juttuja seuraavasti:
    -2/92 Classic Chevy jossa tekniikkana
    MOPAR 440cid moottori
    -2/92 Renault 12 TL silloisen sihteerin
    kauppakassin "koeajo" joka luulisin
    oli enemmän täytejuttu kun ei noita
    juttuja tainnut silloinkaan liikaa
    olla tarjolla.
    -Kesä extra/92 FSO Polonez "kestotesti" joka
    ei sekään ollut ihan tosikkomainen
    artikkeli tai ei ainakaan sellaiseksi
    liene tarkoitettu.
    -3/98 Juttu MOPAR harrastajista jotka
    omistavat myös Harrikan, jutussa
    esiteltiin melko perusteellisesti
    myös kavereiden autot joten miksi
    juttu ei olisi sopinut FMA:n lehteen?

    En ole koskaan ollut mukana tekemässä kerholehteä muuten kuin parilla satunnaisella jutulla ja pakollisilla viran edellyttämillä palstoilla mutta tiedän ettei se ole helppo homma varsinkaan kun tietää että sitä luetaan hyvinkin tarkkaan ja arvostelevasti eikä aina muisteta että sitä tekevät yleensä ei ammattilaiset pienellä avustajajoukon tuella.Siksipä kun "susta tuntuu" että pieleen on mennyt kannattaa ensin tehdä vähän tausta tutkimusta (lainata vaikka joltain kaverilta vanhoja lehtiä)ja sitten vasta alkaa moittia asioita.
    Kritiikkiä saa ja pitääkin antaa mutta se pitää olla asiallista ja perustua tosiasioihin, mielestäni tässä tapauksessa näin ei ole ollut.
    En usko että kovinkaan moni on moisten juttujen takia jättänyt jäsenyytensä uusimisen ja jos näin on käynyt olisiko se jäsenyys säilynyt ilman näitä juttuja?
    Toivottavasti kukaan ei loukkaannu ja jätä jäsenmaksua maksamatta tämän jutun takia sillä kuten maan tapa on tämä on vain minun yksityinen mielipiteeni eikä ole milläänlailla FMA ry:n virallinen tai epävirallinen kannanotto.

    ps.Nimettömyydestä lisää toisen otsikon alla koska tämäkin rönsyily olisi kuulunut oman otsikon alle kun ei liity mitenkään tuohon yhteistyöhön.
     
  9. dodge

    dodge Gearhead

    Kannatetaan yhteis toimintaa;
    Esim joku kilpailu mopar vastaan GM / Fjord
    ei välttämättä kiihdytys ajoa,miten olis köyden vetoa autilla tai jotain tarkuus ajoa.
    ps. ikonen meni sutisen kanssa bubiin ettimään koposta ,missä se olikin kossulla koskisen kanssa ..............
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niinpä niin, mahdoitko katsoa myös autojen kuvat, ei siis pelkät kirjoitetut (kuvien kera tai ilman artikkelit).
    On 2003-11-29 15:39, LilRedTruck kirjoitti:
    Palaan vielä kerran tuohon lehden
    materiaalista käytyyn keskusteluun joka on perustunut "musta tuntuu" juttuihin.
     
  11. LilRedTruck

    LilRedTruck 1st gear

    Joo, katselen myös kuvia mutta en niin että etsisin niistä seitsemää virhettä, eikös ne kuulu ihan eri lehtien kilpailuihin FMAgazine:ssa on mun mielestä ollu hauskempia kilpailutehtäviä.
    Jos lehden kuvissa ei saa olla mitään muuta kuin oman merkin autoja se rajaa aika paljon pois juttuja joita kuitenkin suurin osa jäsenistäkin varmaan lukee mieluummin kuin tyhjiä sivuja, vai miltä näyttäis kuvat joista olis rajattu pois kaikki muut paitsi "oikean" merkkiset autot? Entäs ihmiset, pitäis varmistaa ennen lehteen laittoa ettei seassa vaan näy väärän merkin harrastajaa tai HUI vaikka joku vihree tai muuten erilainen? Ja tietysti maisemat taustalla pitäis tsekata ettei oo mitään epäilyttävää.(eikös jotain ton suuntasta yksi viiksekäs kaveri jossain päin Eurooppaa yrittänytkin n.50 v sitten.......... toi oli rumaa,Sorry)
    Samantien vois alkaa tekemään lehteä: Anonyymit pipot! ei paljo tarvis palsta tilaa.

    Lupaan etten kommentoi tätä aihetta tämän jälkeen(vapaaehtoisesti)ettei mene hiusten halkomiseksi, mutta muiden mielipiteitä kyllä seurailen mielenkiinnolla! :smile:
     
  12. 67

    67 1st gear

    eikös tämän lehden teko asian voisi jo antaa olla?lehteä teki aikoinaan joku,ja nyt taas tekee joku toinen.jonakin päivänä tekijä taas vaihtuu,joksikin muuksi.ja luultavasti myös samalla lehden anti.ehkäpä talbotti juttuihin? :grin: kuka tietää?
    yhdelläkään lehden tekijällä,ei kuitenkaan tule olemaan,liikaa juttuja lehteen.niin laiskoja me olemme.hyi meitä jäseniä.olinpas saarnaava :grin:
     
  13. Simo

    Simo 1st gear

    Eikös esim. tästä keskustelusta voisi tehdä referaatin lehteen, jotta myös ei nettiä kayttävät jäsenet (onko heitä?) tulisivat osallisiksi keskustelusta? Samoin yhteistyökeskustelusta ym..
    Tämä noin vaan ajatuksena ilmaan heitetty.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Simo 2003-12-02 08:02 ]</font>
     
  14. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    Täytyy tähän väliin heittää, että jos AMC hörhöt on tervetulleita niin tottahan toki yhteistapahtuma kiinnostaa...

    Tuotatuota. Millaista aikataulua "yhteismiitille" on suunniteltu...? ja oliskos jotain päivämääriä jo tiedossa, voitaisiin samalla tässä lähenevässä AMCCF:n pikkujoulukokouksessa katsoa jos homman sais sovitettua meidänkin kerhon tapahtumiin...?

    _________________
    A-V Nauha
    AMC Club Finland (AMCCF) PJ
    http://www.amccf.com

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: HornetRWB 2003-12-03 16:59 ]</font>
     
  15. roope

    roope Gearhead

    Terve taas !
    Aikataulua ei ole vielä mietitty ollenkaan.Asian tiimoilta ei itseasiassa ole tapahtunut vielä mitään.Ollaankohan me vähän laiskoja?Veikkaisin että joulukiireiden mentyä ohi voitaisiin tavata,vai kuinka? Olisiko meetin ajankohta viikko juhannuksen jälkeen ??
     
  16. Käkö

    Käkö Gearhead

    Koittakaa miettiä se miitti niin ettei oo kisoja samana viikonloppuna, siis niinku noita kiihdytyskisoja, tämä tietysti toivomuksena ylemmälle taholle...
    Tammikuussa vois FMA:n ja FDVA:n edustajat tavata jossain ja ihmetellä asiaa uudestaan, joulukuussa pistää vähän kiireex...
     
  17. 67

    67 1st gear

    kiireitä joulukuussa?outoa :grin: (soittavat jotain outoa mölinääkin kaupoissa taas,prkle)toisaalta,ensi kesähän on jo kohta?
     
  18. dodge

    dodge Gearhead

    Niin ja jotkut pileet vaikka rämpylä porukan kansssa jossain kuppilassa esim.nyt talvella ,vois olla vapaata ohjelmaa seurustelua tuopin ääressä tai vastaavaa ,ei kai sen aina olla niin virallista ja ihmeellistä .itse ainakin tykkäisin että olis yleistä turinaa autoista ja harrastuksta .
     
  19. Käkö

    Käkö Gearhead

    Jäix tää yhteismiitti systeemi nyt sittekin haaveilux?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Käkö 2004-02-08 01:08 ]</font>
     
  20. roope

    roope Gearhead

    Terve taas !
    Olen ollut puheissa/jättänyt soittopyynnöt FDWA:n sekä AMC:clubin puheenjohtajille. Elikkä odottavalla kannalla ollaan!!!
     

Kerro tästä muillekin!