taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Tänään taas tilasin lehden uudelleen n.8kk tauon jälkeen. Lehtimyyjä soitti ja lupasi 10 numeroa hieman yli 40eurolla. Tilauksen lopetin viime syksynä juuri sen takia koska kestotilaajat eivät saa koskaan mitään etuja tai tarjouksia. Nyt tilaan vuoden ja sitten taas ostan muutaman irtonumeron ja tartun taas seuraavaan tarjoukseen. Onhan siitä vähän enemmän vaivaa kestotilaukseen nähden mutta ihan periaatteesta en maksa kestotilaajana enempää kun määräaikaistilauksista. Ja kaupanpäälle saan hienon LED-valon (sellasta mä oon aina halunnu)
     
  2. petu54

    petu54 2nd gear

    Soitin tossa vähän aikaa sitten Sanoma Magazineen ja peruin V8:n kestotilauksen. Samaan syssyyn samalla soitolla tilasin sen uudestaan ja sain kestotilauksen alle neljänkympin ja kaupanpäälle ledilampun.(siis kaikki yhdellä soitolla). Eli nyt vain odottamaan, että vuosi menee ja uusi kestotilauslasku saapuu, ni voi taas perua tilauksen ja ottaa uusi kestotilaus. saa nähdä minkä lahjan sitten saa. :eek: Se ledilamppu muuten on ihan paska. Toimii kolmella kalliilla nappipatterilla, jotka oli jo valmiiksi paskoja ja hapettuneita. :wc:
     
  3. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Jep jep; taas se luukusta ilmaantui, eipä ole tullut tilausta peruttua vielä.. katellaan. Olihan se ihan selattava, mitään erityistä ei jäänyt nyt mieleen.
     
  4. L-Janne

    L-Janne 1st gear

    Tuli juu uus Kasi, aamulla nopeasti silmäilin uljaan rodin esittelytekstin, ja jäi kovasti ihmetyttämään että miten on saattanut vuosimallin 1930 auton katsastus jäädä kiinni päästöistä. Korjatkaa toki jos olen väärässä, mutta eikös ennen vuotta 1978 valmistettu auto saa päästää pakoputkestaan vaikka raakaa bensaa ja pieniä lintuja, eikä katsurilla ole siihen nokankoputtamista?
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Enpä oo nähny vielä koko lehteä mut villi arvaus olis jotta jospa se ei ookkaan vuosimallia '30 vaan joku korinvaihtokeksintö ja tohon asiaan liittyen liian uuden auton rungolla ja papereilla :odroll:
     
  6. chevyukko

    chevyukko 1st gear

    noin se kyl pitäs mennä???
     
  7. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead


    Kannattaa selata ihan uudemman kerran. Erittäin makeaa ja monipuolista kalustoa esittelyssä. Vai eikö mikään ole enää mitään??
     
  8. aakke71

    aakke71 1st gear

    30 tudor

    siitä rodista ja päästöjen mittaamisesta...AKE:n poikkeuslupa päätöksessä lukee näin: "rekisteröintikatsastuksessa tehdään lisäksi liikennekelpoisuuden valvonnasta annetun valtioneuvoston asetuksen 8 § 2 momentissa tarkoitettu pakokaasupäästöjen tarkastus." Se oli yksi ehdoista moottorin vaihtamisessa... :eek:
     
  9. bootsi

    bootsi Gearhead

    Re: 30 tudor

    Ja mihin päästöjä verrataan?

    ...siihen alkuperäiseen moottoriinko? :poff:
     
  10. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    8) PPR; selataanhan ja luetaankin sitä tarkemmin jahka keretään :)
     
  11. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Joo kyl toi nyt tuntuu olevan joku "uusi kirjoittamaton sääntö" tai jotain sinnepäin. Täytyy vissiin vaan alkaa hakea lupia vain pre78-moottoreille vai mikä se oli... No mut menee ne kunnossa olevat veekasit päästörajojen sisään heittämällä eli ei turhia paineita siitä.
     
  12. ilu100

    ilu100 Gearhead

    Pitkästäaikaa hyvä kasi!Kerrankin tuli luettua oikein huolella.
    Kuvia,juttuja,tapahtumia kunollla:)
    Olisko fiilis (mäyris...)ollu syynä tähän ylivuodatukseen?
     
  13. L-Janne

    L-Janne 1st gear

    Re: 30 tudor

    Jaha, juu-u, tämän olisi mainiosti voinut mainita artikkelissa niin ei olisi ihan niin "haista paska"-fiilis lukemisesta jäänyt :-? Kiitokset selvennyksestä 8)

    P.S. hienosti muuten foorumisofta sensuroi ulosteenhaistattamiskehoituksen tuolta lainausmerkkien sisältä :poff:
     
  14. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Oli tosiaan ihan hyvä lehti jälleen. Aika hardcore-harrastaja se viiden Cadin mies... 12 varaosa-autoa... :eek:
     
  15. welran

    welran 1st gear

    Minkähänlainen sponsorisopimus on koffilla, kun oikein uutisina kerrotaan kuinka olutmerkki laskee erän juhlatölkkejä. Ja saman panimon energiajuoman kilpailukin pääsi samalle uutispalstalle...
    Ja mä oon luullu että tää on lähinnä autolehti, eikä koffin virallinen tiedotuskanava.
     
  16. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    mie kahtelin kuvat,luen ku kerkiän,naureskelin himos jutulle ku ol joku normi vani ja texti jotae et tässä saapu vani! :rotfl: ja sit ol kuva jostae vitun piilo-jamexesta ja teksti jotae et james vetää pitkää letkaa! :rotfl: vetihän minunki james paljo pitempiä letkoja ku pellin alla rähis datsunin2.8dsl! :poff:mut pointti ol et eekö perkele ollu hienompia/paskempia autoja juttuun vai oliko jutussa kuvattu jo koko kinkereiden autot? :odroll:
     
  17. human62

    human62 1st gear

    TÄNÄÄN tuli lehti, melko nopeasti!
     
  18. bootsi

    bootsi Gearhead

    Noihan on just ne Suomen jenkkiautoharrastuksen selkärangat. :rotfl: :rotfl: Jamekset&Vanit
     
  19. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Minä haluaisin tietää miten selviydytään kivuttoman eleettömästi sekä saadaan haju kunniasta... (sivu 39) :lol:
     
  20. CTS

    CTS Gearhead

    Pakollinen vuosimallivirhe löytyy Himosjutusta, jossa -58 Cadillacia väitetään viisseiskaksi.

    Noita vani- ja piilofarmikuvia minäkin vähän ihmettelin.

    Muuten lehti oli kyllä ihan asiallinen. Ovat ilmeisesti lukeneet tätä palstaa ja ottaneet huomioon toiveet tapahtumajutuista kuvineen.
     

Kerro tästä muillekin!