Plymouth Volare

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Cuda, 28.10.2003.

  1. Cuda

    Cuda 1st gear

    Onko Suomessa Aspenin sisarmalli Volarea?

    Kaveri saa Ruotsista tuollaisen Volare coupen joltain sukulaiseltaan lähes noutohintaan ja kyseli mallin yleisyydestä maassamme. Arvelin että harvinaisia taitavat olla mutta myöhemmin heräs epäilys et onko niitä ollenkaan? Ovatko kaikki Aspeneita?

    Jos siis tiedät Suomi-Volareita olevan niin kerro tietämistäsi. Onko yhtään coupea? Taitavat Aspen coupetkin olla kohtuu harvinaisia saati sit noi Volaret. Kuuluiko Volare tuontiohjelmaa?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Cuda71 2003-10-28 13:52 ]</font>
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    On Volareja ja myös kupeena. Jaketin joka täälläkin pyörii, omistaa sellaisen. Berner tais vielä '76 olla Chryslerin ja Plymouthin maahantuoja, ja jonkinverran '76 malleja tuli maahantuojan kautta. Sitten Berner lopetti ja edustuksen siirryttyä Aro-yhtymälle joka jo toi Dodgea pudotettiin Plymouth pois tuontivalikoimasta.
     
  3. Cuda

    Cuda 1st gear

    Eli joitakin siis on. Onko sitten peräti kymmeniä kuitenkin? Onko cupeita myös monta/paljon?

    Sais antaa sille kaverille tietoa kun se kysyi et onko niitä jne.
     
  4. Yogi

    Yogi Gearhead

    Porissa pyöri pari vuotta sitten vähän aikaa farmari-Volare, oli paikallisella harrastajalla kesälinttana.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onko vielä muita havaintoja, keep them coming! Kiitokset jo näistäkin tiedoista. Volare bongauksia enyone? Dean Martinin versiota ei lasketa. :smile:
     
  6. fisu

    fisu Gearhead

    mulla oli tuossa 90-91 käyttiksenä tuommoinen -76 /6+tomaatilla.
     
  7. Simo

    Simo 1st gear

    Dart centerissä on (ollut?) purussa Ruotsista tullut neliovinen Volare.
     
  8. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Helsingissä oli jotain 5 vuotta sitten autoliikkessä myytävänä farmari volare.Tuulilasissa oli (76-77?)esittelyssä metallinvihreä volare(täytyy loppu viikosta katsoa arkistosta tarkemmin..)
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Varkaudessa oli takavuosina joko metallinvihreä tai viininpunainen 4D Volare, en nyt muista kumman värinen oli, koska toinen oli Aspen ja toinen Volare.
     
  10. veekasi

    veekasi Gearhead

    On yks premier coupe -76, katon takaosa vinyyliä ja pienempi takasivuikkuna. Kai länsirannikolta kotoisin. On pyöriny stadissa. Väri ruskea.
     
  11. jaketin

    jaketin Gearhead

    itselläni on, kuten mopeman sanoi, volare coupe-77. olen bongannut viimeisen 15 vuoden aikana 4 kpl volare coupea. farmareita ja neliovisia jonkin verran. 10 vuotta sitten näin rekisterikeskuksen listan ja siinä oli yhteensä muistaakseni 78 volarea. tosin niitä ei ollut eritelty mitenkään korin mukaan. jotkut ei-harrastajat ei tiedä volarea, kun mainitsee aspenin, niin sitten "valo syttyy"...
     
  12. Tiedän 4 coupea, 2 farm, 1 sedan premier jonka purkasin. suht harvinaisia! coupeistakin 2 purettu.
     
  13. MJF

    MJF Double Gearhead

    Yksi neliovinen oli tutulla käytössä joskus `93-`95. Purki varaosiksi, ja koppa lähti navetan takaa seisomasta paaliin viime keväänä. Oli SE tai Premier?? mallia kasilla, automaatilla ja lukkoperällä.
     
  14. Micky

    Micky Gearhead

    yks se sedan voolaare purettiin ja farmari oli kaveril käyttökulkineen hetkisen pienen.
     
  15. SamiL

    SamiL Gearhead

    Emäntä omisti muutamia vuosia 1977-mallisen Volare Premier Coupen. Semmoisella nelikulmaisella pikkusivuikkunalla. Siinä oli 318 ja kaikki lisävarusteet. Ai että se auto tykkäsi ruostua... Kursittiin se kokoon, uusi maali päälle ja vaihdettiin päittäin 1965 Cadillaciin. Osoittautui hyväksi ratkaisuksi :lol:
     
  16. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    loppuviikko on näköjään suhteellinen käsite..

    elikkä tuo tuulilasissa ollut volare oli volare premier neliovinen kasilla,metallivihreä valkoisella vinyyli katolla(rek.no. NO-748)
     
  17. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Mulla on ollut NX-658 rekkarinen Premier Coupe. Hopea/ hopea ja sisusta erillispenkkeineen ja lattiakonsoleineen viininpunaista tekonahkaa. Slant+autom,a/c ym. Vois hyvinkin olla vieläkin Haarajoella perheessä, joka valmistaa kuorma- auton koreja.
     
  18. Jentzy

    Jentzy 1st gear

    Joskus muinoin noita on ollut kaksikin neliovista (muistaakseni '77 molemmat) talviautoina. Noin apukuskin paikalta sanottuna olivat ihan mukavia talviajokkeja (lämpöä riitti), harmikseni silloisen ajokortin puutteen vuoksi en koskaan päässyt rattiin asti. Ei liene mikään yliharvinainen peli, on niitä sen verran tullut nähtyä.

    Jaketin: Kumpikos vuosimalli olikaan se jenkkilässä vuoden huonoimmaksi autoksi valittu?
     
  19. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    huonnoimmasta en tiedä mutta vuonna 1976 valittiin vuoden autoksi (amerikassa) dodge aspen ja plymouth volare..euroopassahan samana vuonna vastaavan palkinnon voitti simca eli olisikohan tuo jonkin näköinen juhlavuosi chrysler corpille..

    tässä jonkinnäköinen lista vuoden autoista amerikassa
    http://www.northtexascorvair.org/MotorTrend.htm

    ja tässä euroopassa..

    http://www.klabal.net/coty/Old.html
     
  20. jaketin

    jaketin Gearhead

    en tiedä kumpi se oli, mutta ei kait sillä ole väliä. näin olen ymmärtänyt, että jenkeissä ei arvosteta volarea ja aspenia...
     

Kerro tästä muillekin!