paypal kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja sulo200, 12.9.2008.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    Heleskatti, olis pitänyt vaan malttaa hetki mielensä tuon 1.50 usd verification jutun kanssa. Nyt kun tuli hötkyiltyä lauantaina ja tilattua se uusiksi, niin nyt kun se ensimmäinen näkyy kortin tiedoissa niin eipäs sillä onnistu enää limiittien nosto... sanoopi että on vanha koodi... eli taas pari päivää oottelua jotta tuloopi se uusi koodi kortille... Onneksi on myyjän kanssa jo sovittu asiasta että alkuviikon aikana laitan maksun tulemaan =) Taas opittiin jotain.
     
  2. cenote

    cenote 1st gear

    Yritin kirjautua paypaliin ja soitin visalta nelinumeroisen tunnusluvun.
    Kun syötin numeron kenttään ei paypal hyväksynyt numeroa ja lukitsi kortin. Tietääkö kukaan onko mitään enään tehtävissä? Paypalin ylläpito ei vastannut kun kysyin sieltä sähköpostilla.
     
  3. Fastback

    Fastback Gearhead

    Unohtuipa antaa palaute. Homma onnistui, uusi koodi tuli visakortin nettitiedoille päivän kahden kuluessa. Transaktio onnistui ja tavara on haluamassani paikassa. Kiitos kaikille auttaneille!
     
  4. JiipeeH

    JiipeeH 3rd gear

    Onkos muilla tullut ongelmaa electronin kanssa(sampo):
    ostos ei ole ebayn kautta vaan suora maksu paypal:lla
    Ostoksen arvo on 400 taalaa, paypal ei jostain syystä hyväksy maksua vaan herjaa limiiteistä ja kehottaa syöttämään uuden kortin tiedot.
    Nykyinen korttini on verified tilassa...
    Muutoin esim. ebayn kautta vasta maksoin 3 ostosta kerralla joiden yhteissumma oli 420 taalaa.. :mad:
     
  5. Pepew

    Pepew 1st gear

    Oletko ottanut pankin nettipalvelusta netti maksamisen pois päältä?

    Ainakin OP:n electronissa se pitää olla pois päältä ni paypal toimii.
    Näin siis ainakin mun tapauksessa ja juuri maksoin 2500$ suoraan toiselle paypal tilille.
     
  6. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Ainoastaan silloin on jotain herjannut kun ei ole ollut tilillä riittävästi katetta. En kyllä ole maksanut kuin jotain reilun 300 dollarin maksuja kerralla maksimissaan tähän asti.

    Jos Paypal:ssa joku maksimiraja rahamäärän suhteen on, niin se info kyllä pitäisi löytyä ohjeista.
     
  7. cool

    cool 1st gear

    Mulla herjas muutaman kerran yhen isomman summan kanssa,ennen kuin huomasin nostaa nettipankinkautta tilin nostorajoja
     
  8. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Mitä tuolta Paypalin sivulta pitäisi tulostaa että kelpaisi tulliin tositteena? Siellä oli joku tulostettava kohta mutta ryssin sen enkä löydä sitä enää.

    En ole varma meneekö paketti tulliin mutta kyselen varmuuden vuoksi kun pikku paku tulee lentorahtina EU:n ulkopuolelta. Luottokorttimaksusta kelpasi siivu tiliotteesta mutta tää on vähän eri asia...
     
  9. blacknexion

    blacknexion 1st gear

    Siinä etusivulla sisäänkirjautumisen jälkeen näkyy kaikki tapahtumat. Siitä vain haluamastasi klikkaat details kohtaa, ja tulostat sen sivun. Tällä on tullissa menty kymmenet kerrat.
     
  10. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Täng juu! Tää oli eka ostos tuolla zydeemillä.
     
  11. kpj

    kpj Gearhead

    Vaikka onkin vanha lainaus, mutta sen verran tuosta, että muutkin huomaa. Tuohon luottokunnalta nelinumeroisen tunnusluvun kyselyynhän paypalilla on ohje, jossa oli jotenkkin, että jos menet kyselemäään luottokunnalta tunnuslukua, niin tilisi lakkautetaan pahimmassa tapauksessa heti. Eli pitää malttaa odottaa niin kauan kuin tuo luku näkyy nettipankin tilitapahtumissa tai sen kuun lasku saapuu, jossa myös on se numero. En ole keksiny tälle oikein muuta tarkoitusta kuin sen, että tuolla yritetään vähentää luottokunnan työtaakka, kun ei tule tuollaisen asian tiimoilta kyselyitä, mikä näkyy kuitenkin jonkin ajan päästä tilitiedoissa..
     
  12. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Mulla tulostin sökönä, niin lähetin vain sähköpostiin tulleen Paypal -tapahtumisilmotuksen suoraan Tulliin (Kajaaniin), kelpasi siltään sekin.
    Valtakirja kaverille, joka kävi hakemassa paketin talteen, eli ei ite tarvinnut käydä olleskaan koko paikassa.
    Ja tämänhetken tieto on, että alle 150ecun summasta ei kanneta tullia, vain ALV.
     
  13. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Joo edellinen paketti oli alle tuon ja meni kategoriaan "käsityökalut" alv 22%, ja se lasketaan myös lähetyskuluista. Sitä kohtaa en oikein jummartanut kun paku kustansi noin 9 kybää kuluineen mutta alv laskettiin vain 61€:n mukaan.
     
  14. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Tavarantoimittaja ilmoitti että oli ryssinyt lähetyksessä ja oli laittanut pakettiin vain puolet tilatusta tavarasta, loput pitäisi tulla viikon päästä siitä kun ensimmäinen paketti on täällä.

    Kuinkas nyt jos eka paketti menee tulliin ja olen kuitenkin maksanut koko määrän etukäteen? Alv tietty menee mutta mitäs prosyyria näytän kun toinen paketti tulee? (ja jos tulee, kusi haisee) Jos esitän saman kuitin niin vero menee kahteen kertaan kahteen kertaan. :mad:
     
  15. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    No just tuon takia se paketti pitää aina avata siellä tullissa, voi osoittaa mitä siellä on ja mitä ei. Näytät tietenkin samaa prosyyria (tai siis sen kopiota) tullissa toisella kerrallakin ja taas avaatte sen paketin.
     
  16. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    No perskeles, olin tulostanut PayPal-sivun jossa on pelkkä maksusuoritus, tästä syystä ihmettelin millä sen tullissa todistan mitä on maksettu ja mistä. olihan siellä myös sellainen sivu jossa on oikein eritelty määrät ja hinnat.

    Kiitos ja anteeksi. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!