Maskia hiontatöihin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja crawler, 25.9.2008.

  1. crawler

    crawler 1st gear

    Nyt ollut viime aikoina kovin huonoa tuuria ja kahden viikon sisään kaksi kertaa käyty lääkärissä ottamassa tavaraa pois silmistä.
    Jälkimmäisellä kerrallakin päässä oli silmälasit joissa on nuo lailliset sivusuojat sekä kuvan mukainen visiirimaski, silti jostain sivusta tuli.

    Kävin sitten tällä viikolla etolassa ja hitsauskaupassa kyselemässä koko pään peittäviä maskeja joissa olisi iso kirkas visiiri. Vaihtoehtoina tarjosivat juuri tuota joka minulla jo oli tai sitten ilmastoituja malleja jotka kyllä olivat tiiviitä, liianki tiivitä kun ei ole puhallusilmaa tarjota niille.

    Euromaski menisi jos siihen vaihtaisi (saako edes?) täysin kirkkaan visiirin, mutta pienihän sekin aukko on jos puhtaasti hiontaan maskia hakisi.

    Onko ehdotuksia löytyykö moista?
     
  2. jublomb

    jublomb 1st gear

    Mä lähtisin NASA:lta kyselemään,josko löytyis joku muutamalla lennolla käytetty ylijäämä kypärä myytäväksi... 8)

    Vakavasti puhuen,on sulla kyllä ollu vähän hel..tin huono tuuri,jos oot noilla kuvanmukasilla suojillakin onnistunu kipinän silmään saamaan...
     
  3. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    No joo.. huonoa tuuria voi tietty sattua kenelle vaan.. Mutta mikä laite sylkee kipinöitä ja paskaa just noin sopivasti että kahdesti viikkoon tulee romua silmään...?
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    saa euromaskiin kirkkaita laseja, duunissa niitä on käytössä. sitä en tiedä mistä löytäis...
     
  5. crawler

    crawler 1st gear

    Ekalla kerralla tuli varmaan ihan kyllä auton alla vasaroidessa peltejä, silloin silmiin jäi vain hiekanjyvä eikä metallia.

    Jälkimmäinen helmaa vaihtaessa kylkiasennosta rälläköiden.

    Kumpainenkaan ei ole ollut siis kivulias romun tulo vaan sellainen "joku-siellä-kiertää", nuorempana on pahempiakin ollut ja oppirahoja on maksettu suojaimien suhteen.
     
  6. Fireball

    Fireball Gearhead

    Sää taijat tarvii uimalasit kuule, ei tuu pipi simmuun.

    [​IMG]
     
  7. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    Tollanen isovisiirimaski ja huppari toimii hyvin, hupparissa kun on vielä kiristettävä aukko niin tunkee maskin hupun sisään ja kiristää raot umpeen. vähän hankala liikuttaa päätä mutta mulla on ainakin pahimmilta kipinöiltä ja roskilta suojannut
     
  8. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    kato sekalaisista ilmotuksista,sielä joku heppu kauppaa moottoroitua hengitys suojainta! :D itellä on samanlainen scottin vekotin ja on hyvä jos on enempikin rälläköintiä ja vielä kun teippaa sen maskin kehyxen ja läpinäkyvän visiirin reunan ni ei varmasti tule rälläköidessä kipinöitä silmiin..hyvä vekotin hiekkapuhalluuxeen,maalipinnanhiontaan, maalauxeen yms..hankinta hinta on vähä korkeampi mut ei huurru maski eikä naama hikoile,laittaa viel sellasen hupun päähän ettei mee paskaa niskaan ja peltoreista rokkia ni ompa erimukava puuhastella..
     
  9. exo

    exo 1st gear

    oulussa saa ainakin työkalutorilta euromaskiin kirkkaita maskeja...hinta tais olla jossain 20€ hujakoilla kpl
     
  10. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Mie ostin tommosen moottoroidun 3M maskin usealla suodattimella ja parilla akulla 75€:llä ja HÖLMÖ menin sen myymään 350€:llä eteenpäin... Tota on ollut oikeasti ikävä usein... :oops:
     

Kerro tästä muillekin!