STW pakusta avo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja iikkoo, 30.9.2008.

  1. iikkoo

    iikkoo 1st gear

    Kyselisin että onkohan kukaan mahdollisesti tehnyt/harkinnut kyseistä toimenpidettä? En oo koskaan liikenteessä nähnyt moista räpellystä siispä ensi kesänä näkyy jos vain tollasen saa katsastettua. Auto on Ford Country Squire -83 ja siis pakettiautoksi rekisteriotteessa haukutaan.
     
  2. ramman

    ramman Double Gearhead

    Ainakin Lappeenrannan suunnalla pyöri pari vuotta sitten caprice stw josta oli laikattu katto irti , railakkaan näköinen ilmestys :D laillisuudesta en sitten tiiä mitään :D
     
  3. iikkoo

    iikkoo 1st gear

    Juu taisin lukea juttua tuosta Lappeenrannan puukkosaha-avosta.
    Laillinenhan se saisi olla, on varmaan sellanen näky että polliisejakin rupiaa jo kiinostamaan. :soosoo:
     
  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Buick Le Sabre oli joskus nörttiautossa kaupan ja oli avolavaksi muutettu.
    Tästä aiheesta on kyllä keskusteltu joskus ennenkin mutta en tiedä löytyykö haulla.
    Laillisuus selviää viime kädessä AKEsta.
    EDIT: siis onhan se periaatteessa laillinen joka tapauksessa ainakin muutosluvan kera mutta onko se muutoksen jälkeen autoverolain alainen, se lienee se oleellisempi kysymys.
     
  5. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    suat tehtyä kunha haet luvat,maxat niistä ihtes kippeex ja autosta tulee 3 paikkanen..killerille kävi tolleen piilojames impalan kans 3+3 oli sekin rek..
     
  6. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Valmiiksi loppuun asti naurettu idea... :odroll:
     
  7. guru

    guru Gearhead

    powerissa oli 245 volvosta tehty kauheudeessaan tyylikäs laite

    ovet hitsattu kiinni ja takana rappuset
     
  8. jeddah

    jeddah 2nd gear

    Kaverit alkoivat kaljapäissään suunnittelemaan mun merkuriuksesta neliovista pickuppia. Jos sen takaovien takaa sahaisi, ei koria tarvitsisi juurikaan edes jatkaa jotta siihen saisi sen 175cm pitkän lavan tehtyä, jolloin se kelpaisi edelleen pakettiautoksi...
     
  9. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    tampereella moinen kikostus liikkui tarrakilpien voimin koko kesän, tiedä vaikka vieläkin, kelta-musta raidallinen
     
  10. PauliP

    PauliP 1st gear

  11. iikkoo

    iikkoo 1st gear


    Eli siis katto jäis penkkien päälle mutta takakontista tulis lava? Jäikö suunnittelu asteelle vai onko toteutus listalla?
     
  12. iikkoo

    iikkoo 1st gear


    miten niin?
     
  13. jeddah

    jeddah 2nd gear

    Onneksi unohtivat kun kaljahuurut hävisivät kuupasta :lol:
    Toi on kuitenkin mun jokapäiväinen käyttöauto, että moista ei todellakaan olla toteuttamassa.. Ainakaan vielä ja tuohon. Tosin auto on 3h paku, että siitä takapenkkiläisten tiloistakin voisi tarvittaessa vähän nipistää.
     
  14. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Raita-avo on pilkottu kun siihen ei saanut enää tarralappuja, oli haettu kuulemma liian usein.
     
  15. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    2-3 kertaa sillä jaksaa käydä kylillä hekottelemassa. Sitten loppuu kiinnostus, eikä autolla ole edes käyttöarvoa katon laikkaamisen jälkeen. Makaa hetken aikaa kuusen alla ja päätyy lopuksi paaliin.

    Mitä järkeä koko ideassa on?
     
  16. Aako

    Aako 1st gear

    Mitä järkeä siinä pitäs olla? Jos autoja järkevyyden mukaan ainoastaan pidettäs, niin eipä taitas Suomenniemellä montaa jenkkiä/harrasteautoa olla...
     
  17. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    onhan nuita piilojamexia silputtavax asti mut jos siitä semmosen laillisen ryyppy auton haluaa nii joutuu ne luvat anomaan,maxamaan niistä ja saa 3-paikkasen kylpyammeen joka on kaeken lisäs saatanan ruma :poff: se tarroilla ajaminen on iha perseestä ja yleensä kyttien kans tulee sanomista ku siirtolaput on siirto ajoa varten,kytät tykkää ku keskellä yötä pysäyttäävät,katto puuttuu ja kyydis parikymmentä juoppoa.. :odroll: siinä mieles eio järkee,ennemmi silpoo jonkun paskan jota on tehty avona alunperinkin,ite tejin 65 furyn ja nyt on 66 coronetti työn alla.. :odroll: kaveri oli nähny power meetissä swedujen tekemän tollasen avon,kyyti täynnä lihavia rumia ukkoja ja puu kylkien tilalla pornolehen sivuja! :rotfl:
     
  18. R.H

    R.H 1st gear

    Muutama vuosi takaperin, meidän naapuri talon asukkaalla oli tuommonen james farmari josta se oli tehny ite avolavan. "Se" oli niin ruma, että pelkäsin tutkia sen yksityiskohtia tarkemmin, mutta avolava se oli. Ja kylilläkin se pyöri ainakin vähän aikaa. Sitten se katosi yhtä nopeasti kun oli ilmestynytkin, onneksi.
    Jos se autorukka olis osannu puhua, niin se olis pyytäny armon laukausta. :cry:
     
  19. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    tarkotakko sitä lintta diileriä joka teki ton ´67 belairinkin mikä oli mullaki vähä aikaa? Se oli kylläkin tehty henkilöautosta, siis farmarista, ja 6 paikkainen ja papereissa luki turvakaari ja -vyöt
     
  20. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    en tarkota,se masin tekemä rakkine oli tosiaan stw belair ja 6 paikkanen eikä pakusta tehty,alunperin 8 paikkanen mut inssi ol vähentäny sikaosaston penkit..se killerin projekti impala(caprice)jäe kesken ku postissa oli luvat tullu 3 paikkaselle ryyppy autolle,mitä vittua semmosella tekee ku iisalmi o täynnä juoppoja ja kuski lohkasis jo kolmas osan luvallisista istumapaekoesta!? :poff: sen jälkeen rakkine meni varaosis ja lupalappukin on jo vanhentunut..
     

Kerro tästä muillekin!