Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. kojo

    kojo Gearhead

    Re: Suodattimen tiivari...

    ja 6.5:ssäkin se on suoraan lohkossa jos on 2wd versio.. ja 4x4 6,2:ssa taas on toi sama jalka
     
  2. forssi83

    forssi83 3rd gear

    mihis teillä on lohkolämmittimet laittettu kiinni ja mistä vedetty sisälle johto? pitääkö laittaa lohkoon vai riittäiskö kun johkin isoon vesiletkuun laittais?
     
  3. kane

    kane 1st gear

    Mulla on Defa 1500w letkulämmitin (+80c term.) eli alavesiletkustahan tulee letku paisuntasäiliölle, sinne alas tein t-haaroituksen lämppärille josta taas letku ylös ja t-haara sis.lämppäletkuun joka tulee termarikotelon suunnalta.
    Lähtee kuuma nouseen ja menee yläkautta lohkoon.

    Ainoa viritys jonka tarvii on lisävastus-nappikytkentä hehkutusta varten.
    Tietsikan lämpöanturi kun on kuumalla paikalla, ei hehkuta paljon ollenkaan sekä kylmäennakkoa ei ole. Vastuksella huijaan sille lämpötilaksi jotain +5 astetta (muistaakseni mulla on 6k Ohm vastus, 0- asteessa anturi itse antaa 10K Ohm vastuksen).

    Katkaisija on ON-ON tyyppinen eli joko suoraan orig. kytkentä tai + 6K Ohm kun on lämppäriä käyttänyt.
     
  4. tst

    tst Gearhead

    Re: Suodatin jalan tiivarista viellä...

    Tuommoset väitti myyjä myyneensä jalkaan:
    1035550 78.97*3.53
    1035509 26.58*3.53
    1035361 17.86*2.62

    saa laittaa wikiin,itse en ole vielä perehtynyt siihen.

    Lohkossa on 2*750W vastukset eikä ainakaan hehkun kanssa ole ollut ongelmia vaikka olis ollu monta tuntia päällä.
    Siellä paisarin takana on kuulemma reikä mistä sais sisäpistokkeen johdon vedettyä? Mulla taitaa olla se reikä auki kun kuuluu koneen raksutus niin hyvin sinne jalkatilaan.
     
  5. kepa71

    kepa71 1st gear

    Moi taas kaikille. Pari viikkoa meni tossa ihmetellessä mikä on vikana subessa kun kunnolla kiihdyttää niin alkoi nykiä.Tuli vaihdettua polttoaine ja ilmanputsarit , eikä oireet helpottanut.Polttoainepumppu tuli tarkistettua samalla.
    Nyt löytyi vika nypytykseen, polttoaineputki oli ruostunut ulkopuolelta iskunvaimentimen kiinnikkeen vierestä haperoksi ja oli imenyt ilmaa sitä kautta ja alkoi vuotamaan naftaa kun siihen koski.
    Tuli sitten korvattua putket letkulla takajalkatilan alle.
    Taas kulkee hienosti.
     
  6. dumbovan

    dumbovan Gearhead

    Kojo vois laittaa mulle nelauhduttajan letkun mitat niin rupeen tekeen niitä sarjana :poff:
    itelle kun silloin tein niin se lauhduttajan pää oli helppo laittaa se on se UNF:n kierre , tein keskelle letkuja jatkopalan kun en viittiny repiä niitä sieltä lohkosta irti,ja mietin ettei banjokaan sovi mutta näköjään sopi :rotfl:
     
  7. dumbovan

    dumbovan Gearhead

    Re: Suodatin jalan tiivarista viellä...

    Tarvii nuoki mitat laitta töihin tallelle niin muistaa ne sit ku tarvii
     
  8. persus

    persus 3rd gear

    itellä oli sielä kuskin puolella lohkossa ihan normaali defan vastus ja sisä haarotukselle taisin porata vaa tulipeltii reijän!
     
  9. tst

    tst Gearhead


    Jaa muistelisin tuollaisen mustan supparin nähneeni erään sjk:laisen hydr.liikkeen pihalla joskus mutta sieltä ei apuja löytynyt tuohon jäähdyttimen päähän kun ei kuulemma asiantuntijaa ollut paikalla,vai liekö vaikuttanut kun tulin paikalle sulkemisaikaan :rotfl:


    Defan 104 ja Calix RE212 sopii ellen vallan väärin muista,sama vastus kumminkin kun jossain sierrassa.
     
  10. kane

    kane 1st gear

    Do diin, keskuslukko kaukosäätövempaimen virittelin paikoilleen.
    Subbessa se on helppo kun keskuslukon rele löytyy jarrupolkimen oikealtapuolen kojelaudan alla. Reunimmaiset on ohjaukset (A ja F), oranssi/musta on jatkuva 12v niin boxin saa siihen viereen. Etuvilkut saa välähtämään jos kaivaa rattiputken juurelta tumman ja vaal.siniset piuhat (-94 ainakin...)

    Toisessa vilkkuun kytkettävässä piuhassa oli isohko diodi vieläpä estosuuntaan purkista ulos... miksikähän lie :odroll: kun sen pitää antaa +12v ulospäin lampuille. Diodi pois niin valot välähtää oikein molemmin puolin.
     
  11. hyeena

    hyeena 1st gear

    Itsellani on koneen kyljessa edelleen sama lamppari mika siina oli jo rapakon takana, ja silla ajattelin jatkaa.
    Tyon alla on defan tai calixin liittimella varustettu jannitteen alennin tuohon, ainoastaan se johdon patka liittimineen puuttuu viela.. ;)
     
  12. 95Sub

    95Sub 2nd gear

    Eiks ne letkun mitat jo kertaalleen ollu esillä oliks ne 140 ja 145 cm?
    Lohkon päässä kahta eri kierrekokoa, riippuen vuosimallista joko 3/8 tai 1/2 npt (ainakin jenkkisivujen mukaan) mutta minkäkokonen UNF siellä lauhduttimen päässä on? Kertooks he vai onko jo liikesalaisuus :rotfl:
     
  13. GMC-96

    GMC-96 1st gear

    Onko -96:ssa myös kierteet lohkossa moottoriöljynjäähdyttäjän letkuliitoksille :eek: minusta kun näyttäisi, että ne on jollain pikaliitos ratkausulla toteutettu( en ole ottanut vielä irti).
     
  14. kojo

    kojo Gearhead

    se lauhduttimen pään unf oli ainakin mulla 3/4"
    on ne kierteellä siin 96:ssakin, kato vähän tarkemmin niin keksit..
    Siel lohkon kuopeessa on tällänen http://www.ssdieselsupply.com/images/pr ... 215748.jpg minkä pois ruuvamalla pääsee soveltaan normaaleja liittimiä
     
  15. hyeena

    hyeena 1st gear

    Re: Suodatin jalan tiivarista viellä...

    Laitettu wikiin.
     
  16. yamaha

    yamaha 1st gear

    Varaosia silverado 2500 -00

    Mistä saisin exdendetcab koriin oikean takaoven ja koriin palasen myös?? olisiko kellään osoitteita esim ruotsiin tai jos löytyy suomesta niin aina parempi( olen yrittänyt netistä löytää mut ei..)
     
  17. hyeena

    hyeena 1st gear

  18. hyeena

    hyeena 1st gear

    Tulipahan sitten pistettya uusi napa tilaukseen, laskeskellessani kokonaiskuluja tuli tongittua tullitariffeja, tulipahan taas huomattua etta miettimalla tarkkaan mita sita on tullut tilattua voi saastaa 1%..

    Sitten tuli tehtya mielenkiintoinen havainto, olen suunnitellut joku paiva sijoittavani yhteen crewcabiin tai suburbaaniin rahoja muuntaakseni sen taysin sahkokayttoiseksi. No miten tama liittyy tulliin, no siten etta sahkomoottorisen kuorma-auton tulli on 10%, kun kipinasyttytteisen tai puristesytytteisen on 22%. (vaikutushan ei ole niin selkea suburbanissa, joka on suunniteltu henkiloiden kuljetukseen ja siten muutenkin 10% puolella, mutta lava-auton vaittaminen henkiloautoksi ei valttamatta mene lapi..)
    Ja kun suunnittelemani auton moottori ja sen ohjaus tulisi jenkeista niin siitahan voisi kipata sen orggismoottorin pihalle jo rapakon takana ja asentaa sinnepain sinne konehuoneeseen sen sahkomoottorin. Samalla jais tullit ja verot pois tuosta sahkomoottorista... ;)

    ps. jos jotakuta kyseisen kaltainen projekti kiinnostaisi niin ottakoon yhteytta, oma budjettini ei, ilman lottovoittoa, saa projektia liikkumaan eteenpain milliakaan seuraavan vuoden sisalla... :odroll:
     
  19. kane

    kane 1st gear

    Re: Varaosia silverado 2500 -00

    lmctruck.com ?
    Sulla taitaa olla Duramax koppanen jos takaovi... näissä 90-lukulaisissa jatkohyteissähän ei takaovea ole, vain crewcabissa.
     
  20. pikkumust4x4

    pikkumust4x4 1st gear

Kerro tästä muillekin!