Hallitunkki vuotaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja triniemi, 8.10.2008.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    paha sanoo mitään näkemättä mut eiks ne mutunetissä tiedä?
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Lähin Motonet taitaa olla Tampereella, enkä sinne ton kanssa lähde. Takuu on jo ummessa.
     
  4. amis

    amis 1st gear

    Vuotaa eli siis laskee? Oma mätänetin 3,5tn tunkki (rautanen tosin) laskeskeli itsekseen myös, korjaantui kun purin osiksi, putsailin ja laitoin uudet öljyt.
     
  5. CH3OH

    CH3OH 1st gear

    Täällä on alkanu tihkumaan Atlas Copo, jonka faija on ostanut 20 vuotta sitten käytettynä lopettavasta autokorjaamosta. Saakohan näihin vielä jotain korjaussarjaa tms.?
     
  6. -TH-

    -TH- Gearhead



    ei pitäisi olla merkitystä, vaikka takuu olisikin ummessa... kyllä tuolasen värkin pitää kestää pitempään kuin muutaman vuoden. kysy vaikka kuluttajan suojasta
     
  7. triniemi

    triniemi Gearhead

    Sitäkin, mutta suurempi ongelma on kun pumpatessa ATF:t suorastaan tirskuu sylinterin juuresta ulos, eikä lopuksi sitten edes nostakaan vaikka kuinka vispaa. Joku viis kertaa kun nostaa auton, saa lisätä ölppää ja aina kunnon lammikko tunkin alla.
     
  8. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Olisko joku kumitiiviste vain pettänyt?

    Jos on liian suuri riesa kuskata rakkine myyjälle, niin onkohan paha rasti purkaa osiin ja korjata itse?
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    Voishan sen purkaa, tuskin se siitä enempää hajoo. Jos jollakin on ollut noitten 1.5 tonnin alumiinitunkkien kanssa ongelmia, niin kertokaa toki. Vaikuttais olevan samalta tuotantolinjalta kaikki, sen verran yhteneväisen olosia.
     
  10. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Onko atf noihin oikea öljy?
     
  11. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Taitaa olla hydrauliikkaöljy se oikea.
     
  12. Mopar

    Mopar Gearhead

    Ostin muutaman samanmoisen (kavereille kanssa, oli hyvä tarjous) toissa vuonna ja muutamasta on toiselta sivulta ruuvit auenneet. Mutta sitä ei huomaa, ennen kuin se ruuvi on tunkattu solmuun muutaman siistin alumiini lastun kanssa ja sitten koko pelikin jo reistaa... Eli sitä saa, mitä maksaa :poff:
     
  13. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Kai niitä tiivisteitä saa hydrauliikkaliikkeistä, sitten tietty vois kokeilla vähän tyrneempää öljyä. Kaverin tunkki vuoti ja laitoin siihen moottoripyörän keulaölppää, sattui purkinjämä olemaan "viistoistaista"... En tiä sitten, ei kai se ollut huonompaan päin ainakaan, hiukan liikaa laitoin mutta tuli se pois täyttöaukosta (mihinä se tuluppa hävis? noh, ruuvi ja kumiletkunpätkä tilalle ja ölpät pois katosta)... :lol:
     
  14. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Hyvä idea, mites se jäykempi öljy vaikuttaa toimintaan?
     
  15. VRC

    VRC 1st gear

    Jäykemmän on vaikeampi tulla ohuesta rakosesta ulos, eli pysyy paremmin tiivisteiden takana. Laskee hitaammin alas.

    Mutta ei kannata liiotella, ainakaan jos aikoo käyttää laitetta pakkasella/ulkona. Itellä on moottorinostin joka lopettaa toimintansa kokonaan kylmässä... pitäis vaihtaa arktiset öljyt tai muuttaa etelämmäs asumaan.
     
  16. Moonshine

    Moonshine 1st gear

    Joo laitoin omaan joskus 10w30 ja tuli sellanen et kun pumppas, ni joutu odottaan keppi ylhäällä tautisen kauan et männän taa meni ölppää ja sai nousee. Laski kyl normi vauhtii.. Hermot meni ja ostin mätänetistä jotai hydrauliöljyä 0.5l ja nyt pelaa, vanhat vaan pois ensin..
     
  17. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Ei kai sitä kylmässä parane tunkkaillakaan - vilustuu tunkki vielä... :D
     
  18. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    mullakin on yli 20v vanha tunkki ja teen vaikka itse korjaus sarjan jos ei
    löydy osia, sitten kun siihen tulee vikaa.

    stefan ympärillä saattaa olla paskaa, ne kun putsaa ni voi loppua vuoto?
     
  19. Qjet

    Qjet 1st gear

    Sama kävi mielessä , mieluusti jopa sellainen talvikäyttöön soveltuva ?
     
  20. Mopar

    Mopar Gearhead

    Asia oli koko loppukesän unholassa, mutta tämän topicin innoittamana lähetin palautetta halpahalliin ja lupasivat vaihtaa tunkin vielä uuten vaikka takuu onkin menny jo umpeen. olivat kanssani samaa mieltä, että pitäisin kestää pitempäänkin kuin reilut takuu ajan
    Oli silloin hyvä €99 tarjous tuollaisesta koko alumiinisesta nopeestinostavasta härpättimestä, tieä olisko vieläkin voimassa... Siis tällänen:[​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!