Astron diginopeus mittari keljuilee.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Driver81, 8.10.2008.

  1. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Vuosimallia -90 Muutoin tuntuu muut mittarit jenkkaavan niinkuin pitäs....tai ainakin suurinpiirtein, mutta nopeutta ei näytä lainkaan. Kuultuna anturin putsaamisella pitäisi korjaantua. Matkamittari näyttää suurinpiirtein ainakin tontilleen ja cruise toimii, jos näillä jotain merkitystä asiaan.
     
  2. WSE

    WSE 1st gear

    Jos mittari on kokonaan pimeä eli ei näytä edes nollaa on joko mittariston virtalähde tai nopeusmittarin ohjainpiiri vikaantunut. Jos matka ja cruise toimii niin anturi on ok.
     
  3. lotvonen

    lotvonen 1st gear

    Voipi olla myös kylmäjuotoksia mittariston piirikortilla, joskus korjaantuu kolvaamalla uudelleen.
     
  4. Plonti

    Plonti 1st gear

    Ei nyt vastaa itse kysymykseen mutt aiheeseen liittyy. Itellä toi matkamittari tuppaa ruttuilee.. Joskus pelaa nii sujuvasti ja moitteetta (vaikkakin kerryttäen kilometrejä) mutt jonkun ajan päästä alkaa vilkuttaa päällekkäin sekä mailimäärää että km määrää. Eli sekoaa ihan kympillä. Hetken näytti mailimäärää kilometreinä, mikä ei sinäänhä paha, vähemmällehä se niin näyttää, mutt sitte taas alko vilkuttelee molempia ja kaikkee mahollista siltä ja väliltä.

    Jokin juotos pettämässä vai vaan "tyyppivika"?

    Joskus tekee samaa nopeuden kanssa, mutt yleisempi vain matkamittarissa.
     

Kerro tästä muillekin!