2009 fhra kisat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja forssu, 10.10.2008.

  1. forssu

    forssu Gearhead

    Multahan on kokonaan menny ohi että kalenteri on lyöty lukkon. 6 kisaa merkattuna, yhden paikka auki.

    http://www.fhra.fi/kalenteri.html

    Nyt ollaan ajoissa liikkeellä...mutta niin oon minäki... 8)
     
  2. Henski

    Henski 1st gear

    Ja pahat kielet kertoo jo nyt, että toi avauskisa ei tulis toteutumaan? :x
     
  3. vintage

    vintage 1st gear

    Missäs tää paikka on :eek:

    8-9.8 FHRA August Nationals TBA
     
  4. Henski

    Henski 1st gear

    Pudasjärveä ja Poria on väläytelty vaihtoehtoina.

    Oikeesti kaikkien kannalta ajateltuna 6 kisaa, joista 5 (parasta) lasketaan olis asiaa. Olkoonkin sit vaikka 3 Alastaroo, Motopark, Kalajoki ja Pudasjärvi/Pori/Lappeenranta??? Lajin kannalta uudet suorituspaikat/paikkakunnat olis tervetulleita.
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hieno homma tosiaan että kalenteri ja kisapäivät on jo julkastu ja tiedossa, tosin aika yllätyksetönhän se on ollutkin viime vuodet :)
    Ja kohta päästään taas aloittamaan vääntö siitä ketkä ajaa natikoissa ja milloin :poff: mut toivottavasti sekin ratkaisu saatais ens kaudelle nyt hyvissä ajoin :wink:
     
  6. Mopar

    Mopar Gearhead

    Eikös FHRA väläyttänyt keväällä kahdesta ehkä mahdollisesta paikasta, joista toinen oli ilmeisesti Juuri Pudasjärvi ja toinen olisi ollut Tampereen yläpuolella??? Mutta olis vaatinut enemmän toimenpiteitä.
     
  7. ransu68

    ransu68 1st gear

    Toivottavasti toi kisamäärä pysyy tommosena. Lain kannalata ois ehdottomasti positiivista että päästäis ajeleen jonnekin pohjoiseen tai ihan lähelle pääkaupunkiseutua. Taitaapi toi pääkaupunki olla vaan toiveajattelua ku taitaapi olla turvalliset paikat olla harvassa ko. suunnalla.....
     
  8. homer

    homer Double Gearhead

    Kattelin tuota tiedotetta ja kunhan mielenkiinnosta kyselen että minkäslainen kenttä tuolla Pudasjärvellä oikein on? Ajetaanko kaikki luokat ja täydellä matkalla?
    Elokuussako tuo sitten olisi?
     
  9. kime2

    kime2 Gearhead

    Pudasjärvellä on aivan huipputasainen rata ja pitkä kuin nälkävuosi,ite testasin siellä katuautoa syksyllä -07 jatkaen maalin jälkeen ja sen 210km/h mitä tuo puhdas katuauto siellä kelasi kierroslukumittarin mukaan olo oli turvallisempi ja vakaampi kuin kotona sohvalla,ei kuulunut edes nakutusta :rotfl:

    Taivalkosken moottorikerholaiset vois varmaan antaa tarkempaa tietoa radasta noin muuten,mut tuossa oma kokemukseni radasta.

    Mut mun mielestä siellä vois ajaa kaikki luokat ja täyden matkan,ainakin radan tasaisuuden puolesta,mut mitä sitten tulee maksamaan radan liimaaminen onkin jo eri juttu...
     
  10. Tea

    Tea 1st gear

    http://www.lentopaikat.net/efpu.shtml

    Pitääpäs kehitellä joku pohjoisen kesälomareissu niin saa tuon kisan liitettyä siihen. Mun mielestä hyvä saada uusia suorituspaikkoja ja tasapuolisesti toi olis kyllä pohjoisen väelle ihan suotavaa. Elämää on nimittäin muuallakin Suomessa..
     
  11. cuda69

    cuda69 Gearhead

    joo tuo rata lienee tasaisempia mitä suomessa voi olla,oisko jotain 2cm/100m heittoa vai oliko peräti 2cm/km.
     

Kerro tästä muillekin!