Andy Saudersin hillitön autokokoelma myynnissä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja -zzz-, 12.10.2008.

  1. -zzz-

    -zzz- Gearhead

  2. RustyLife

    RustyLife 1st gear

    Mulla makaa tuolla tallissa joku vanha luiskaperä-Pontiacci. Täytyy varmaan koettaa myydä se, jotta pystyy ostamaan ton helmen...
     
  3. shark

    shark 3rd gear

    Täytyy käydä ekaks siellä sienimettässä ja keitellä jotain kivaa niin rupee muutkin kuin vain kapselit näyttää kauniilta,niin että makuasiahan se on ,sano.....

    Joo kyllä se Ponu joutaa sieltä tallista pois kun omistajakin alkaa jo lähennellä "ylikypsää" ikää ja alkanut tuhertaa kaikenlaisia, alkuperäisestä poikkeavia ,muutoksia iäkkääseen mobiliin :lol:
     
  4. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Tai voithan sä tehä ite siitä Pontikasta vastaavan laitoksen. Tuskin omistaja edes huomaisi noin vähäpätöisiä muutoksia... :wink: Veikkaisin, että Kuttilassa ollaan aika ihmeissään, kun nakkaat niille tollasen "laajakulmapanoramatuulilasin" muotin, mut sen läpi kyllä ikääntyvämmätkin silmät näkis mm. eteen pysähtyneet pemarit... :poff:
     
  5. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    :eek: toinoinnii täh?!
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Kun muutin Englantiin niin kävin ensimmäisenä vuonna London Motor Showssa Earls Courtissa. Messu oli kahdessa kerroksessa, ensimmäisessä oli uusia autoja (ei muuten mennyt kovinkaan kauaa sen kiertämisessä vaikka siellä muutama mielenkiintoinen olikin). Yllätyksekseni toisessa kerroksessa oli taas vanhempaa ja todella hienoa klassikkokalustoa, mm. elämäni ensimmäiset Blower-Bentleyt. Jokatapauksessa, siellä oli myös Andyn Ford X2000 eli tämä:
    http://www.rmauctions.com/CarDetails.cf ... CarID=r116
    Herra itse oli sitä esittelemässä ja uskaltauduin sitten jututtamaan ja heppuhan osoittautui erittäinkin mukavaksi! Sanoi että onpa mukavaa kun on joku joka tuntuu tietävän jenkkiautoista, Motor shown kävijät kun ovat yleensä sitä kuinka-paljon-kuluttaa ja kovaako-kulkee-porukkaa. Oli innoissaan kun kerroin olevani Suomesta, oli ollut joskus Tampereen näyttelyssä esittelemässä jotain ja kehui kovasti skandinaavisia customeita. Ja (yllätys?) linttoja, kertoi aivan innoissaan kuinka hyvä meininki siellä oli...
     
  7. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Toi Andyn kalusto on kyllä ihan mielenkiintoista ja omalla hauskalla tyylillään tehty. Vanhemmat ja amerikkalaiset autot on customoitu todella tyylikkäästi ja noi perusbrittikäyttöautot on sitten uhrattu siihen hullutteluun ja kokeilemiseen. :)
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Muutama noista Andyn autoistahan on silloin Suomen vierailujen aikana esitelty myös Street & Racessa Antero Nissilän kuvaamina.
     
  9. JanneK

    JanneK 3rd gear

  10. BRC1

    BRC1 Gearhead

  11. JanneK

    JanneK 3rd gear

  12. PauliP

    PauliP 1st gear

    Tuo rättäri on kyllä hieno.

    Aurora varmaan on muotoiltu UE-turva tirektiivit täyttäväksi. Tuulilasi on muotoiltu silleen, että lannevöitä käytettäessä ei otsa osu tuulilasiin onnettomuudessa ja jalankulkijat eivät jää auton alle, kun etuosan kolo imaisee alle jääneen jalankulkijan suojaan.
     
  13. Tupis

    Tupis 3rd gear

Kerro tästä muillekin!