Voitelua turbolle 6.2 D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jeeman, 17.10.2008.

  1. jeeman

    jeeman Gearhead

    Mihin olette liittäneet 6.2 D koneessa turbon voiteluöljyn painepuolen putken?
    Itselle tulisi ensin mieleen ottaa se paineanturin reiästä muttakun se on ensimmäisenä pumpun jälkeen niin eikö se vähennä öljyn virtausta muualle koneeseen?
    Nyt kun kone on irti niin olisin valmiiksi löysyttänyt "ruuvin" tätä tulevaisuuden haavetta varten 8) :)
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mulla on kahdessa koneessa käytössä tosta paineanturista otettuna. Ja sama se missä se "ylimääräinen" reikä on ja jos ahtimen laakerit on kunnossa niin kone ei mitenkään huomaa että joku tippa menee eri kautta kuin ennen.
     
  3. sincere 51

    sincere 51 1st gear

    Öljyä turbolle

    Tere!

    Josko tuollainen projekti meneillään ,niin siihen turbolle menevään putkeen kannatta laittaa sellainen ko. tarkoitukseen oleva pieni suodatin. Noi Turbon laakerit ei anna anteeksi ( kuten alakerran ja veivien ...joihin voi "upota" ) mahdollisia kiertoon joutuneita ylimääräisiä murusia tai hiukkasia, kun turbiinissa ovat ovat kovaa tavaraa.

    Noita on sattunut,että on rakennettu viimeisen päälle kaikki ja sitten on jostain lähtenyt liikkeelle esim koneistuksen jäänteitä , vaikka eihän niin pitäisi päästä käymään ... menee siinä rytäkässä yleensä paljon uusiksi osaa. :poff:
     
  4. jeeman

    jeeman Gearhead

    Kiitoksia :D Arvokasta tietoa. Mitenkäs paluupuolen putki sieltä turbolta? Oletteko tehneet reiän venakoppaan vaan mihin saatu siististi liitettyä?
     
  5. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    öljypohjaan, öljynpinnan yläpuolelle. jos turbon öljynpaluu vastustaa yhtään niin rasvaa alkaa menemään ahtoputkiin -> koneeseen -> sinistä pöllyä.
     

Kerro tästä muillekin!