jarrut temuaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja mr mopar, 31.10.2008.

  1. mr mopar

    mr mopar Gearhead

    jarru nesteil jarrut heikot. laitoin v:päissää atf:ää ni toimii normaalisti. onko jotai eroo (tiedän et ei varmaa mitää hyvää seuraa) atf ja normaali jarrunesteen välillä? mietin et kaikki kumit varmaa saattaa sulaa mut eikös jarru neste sulata vaikka maalin mitä atf ei tee?
     
  2. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Varmaan on pääsylinteri huonossa kondiksessa, jos sakeammalla nesteellä toimii paremmin. Pura nyt kuitenkin koko jarrusysteemi ja laita kuntoon sekä pese öljyt pois ja täytä oikeella nesteellä. Jarrunestehän ei oo öljyä ollenkaan. Kyllä se atf taitaa kumit pehmittää ja turvottaa, kun ainakin oon kuullut neuvoja, että sillä voi vanhoja kovettuneita kumiosia elvyttää. Eikä jarrukumeja sais muutenkaan öljytä, niille on ihan oma rasva olemassa. Toisaalta on siellä automaattilaatikossakin kumitiivisteitä, lienevätkö erilaista materiaalia? Öljyssä jarrunesteenä on vielä sellainenkin vika, että kosteus kerääntyy pisaroiksi, jotka sitten pakkasessa jäätyvät ja tukkivat huonolla tuurilla putket tai muut pienet reiät. Ja voi se öljy pakkasella liikkua muutenkin aika hitaasti niissä pienissä putkissa. Kesäkelillä voi toimiakin jonkin aikaa.
     
  3. Muurahainen

    Muurahainen Gearhead

    Öljyt pois jarruista ja heti...

    Luulen että tuolla saa kovemmissa jarrutuksissa ongelmia aikaan.
    Vesi ainakin kiehahtaa kivasti putkissa ja sitten ei jarruja olekkaan.
    Öljyynhän vesi ei sekoa...
     
  4. mr mopar

    mr mopar Gearhead

    niin tuota just hain et ei se kesäl jne paha oo ku tuli halpa jarru rmontti. mut sitä just et tuli vissii kalliimmaks loppui ja viimei. tyhmäst pääst kärsii roppa ja lompuukkii. täs se taas nähää. tee ens lisää vikaa ja kysy sit ku on jo plasma housuis.
     
  5. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Jos ei osaa kirjoittaa, niin ei näköjään osaa korjata autoakaan. Toivottavasti tuollaiset öljyllä jarruttelijat pysyy pois mun tieltä... :odroll:
     
  6. R.H

    R.H 1st gear

    Komppaan edellistä.
    ATF.ää jarrunesteeksi. Ei pojat jumalauta. :poff:
     
  7. mr mopar

    mr mopar Gearhead

    ei se hyvin mene teilläkää ku autonkorjaustaidot mitataa kirjotustaidon perusteella.ja jarruil mie jarrutan en sit tiedä miten siellä teillä. . .ja omistaa oikee teitäkii. 8)
     

Kerro tästä muillekin!