Porin Friday Drive-By 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Ahis, 31.12.2007.

  1. Ahis

    Ahis Gearhead

    Muistakaan kaikki sitten että tän vuoden viimeset ajelut ajellaan lauantaina 6.12.!! Letka lähtee tikkulasta noormarkkuun myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, siellä pitäis olla tallilla muutama orkesteri soittamassa rock'n rollia... Kuulemma vapaa pääsy, aiemmin ei ole asukaan ollut pakollinen.
     
  2. toikka

    toikka 1st gear

    mahtaakos ny olla?

    kun on toi ittepäisyyspäivä :rotfl:
     
  3. Ahis

    Ahis Gearhead

    Kuulemma kolome bändiä :eek: Komeeta Saatana :rotfl:
     
  4. nakke

    nakke 3rd gear

    Tosiaan. 6. päivä joulukuuta lauantaina ajellaan letkassa Tikkulan ABC:lta Hillroad Garagen tontille Noormarkkuun. Tallillamme on luvassa sellainen itsenäisyyspäivän vastaanotto, että tavjan linnanjuhlat kalpenevat tämän rinnalla reppanoiden nyyttikesteiksi. Meidän kinkereihin kun saa tulla kutsumatta ja aataminpuvussakin pääsee sisään. Kätelläkään ei tarvitse, jos ei itse tahdo. Meillä ei myöskään humpan tahdissa leuhotella. Tämän takaavat kolme toistaan tiukempaa kokoonpanoa. Lauteille nimittäin astelevat ennaltamääräämättömässä järjestyksessä Rockin´Pistons, Mr. Milkbox And His Minions sekä Tri-Tones Suomen Turusta. Ruokapuolesta vastaa kulinaristienkin kiittelemä Kylänmiehen makkarapiste ja tallipaarista saa limpparia ja hattaraa. Joulupukkikin uhkasi tulla lahjattomille nimikirjoituksia jakamaan!

    Tallilla ovet avautuvat viimeistään seiskalta, mutta aikaisemminkin saa tulla. Virallinen bilemainos pamahtaa ihmisten ihasteltavaksi parin päivän sisällä, mutta tätä rokkaavan kansanosan ilosanomaa saa silti jo levittää kaikille tietämättömille. Rock on!

    veekka@gmail.com
    www.hillroadgarage.tk
     

Kerro tästä muillekin!