Halpa MP3-soitin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Karvanoppa-Elvis, 12.11.2008.

  1. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Tarttis löytää etullinen MP3-soitin USB-liitännällä Iisalmi-Kuopio akselilta. Tähän mennessä halvin vastaan kävellyt ois Motonetin Denver CAD450 89,90€
    http://www.motonet.fi/?id=23&Tuote=47-8817
    Muita ehdotuksia samassa hintaluokassa?

    Aattelin käyttövehkeeseen jonku grammarin laittaa, ja jättää CD:t pois naarmuuntumasta.
     
  2. tabs

    tabs Gearhead

    Mulla on toi Denver toisessa autossa ja se on :wc: ,koska ei tue VBR muotoa
    eli ei soita kaikkia filuja ollenkaan tai saattaa hypätä kesken biisin eteenpäin.
    Hanurista sanon minä.

    Säästä lisää ja satsaa esim JVC:n vastaavaan usb soittimeen n.160€,toimii paljon paremmin.
    nimim kokemuksen rintaäänellä.
     
  3. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Ittellä ollu reilu vuosi LG:n soitin käytössä ja toiminu ihan moitteitta. Muistaakseni 129€ makso Citymarketissa. Ja Usb paikka sekä kaukosäädin on. Vanhempien Golffiin ostin sen edullisemman version josta puuttuu Usb ja kapula, eikä myöskään siinä oo mitään hämminkiä ollut.

    Yhdellä kaverilla autossa Denverin soitin, ja hämminkiä on riittänyt.
     
  4. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    LG:n halpa, en muista mallinimeä, mp3-USB soitin ei tunnista kuin tuhat usbitikulla olevaa biisiä. Eli jos ostat ison tikun niin tila menee hukkaan. Varotuksen sana noista halvimmista soittimista, ne on monesti niin hitaita käyttää että käy nopeammin kun vuolet kanteleen ja soitat ne biisit itse. Myös usbia käytettäessä kappaleiden vaihto, joka pitäisi kaiken järjen mukaan olla salamannopeaa, onkin tautisen hidasta.
     
  5. FNB tuning

    FNB tuning 1st gear

    Hommaa erillinen MP3-soitin ja FM-Lähetin
     
  6. yoko1

    yoko1 1st gear

    BOSE and iPOD
     
  7. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

  8. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Tarttuipa Maxista mukaan JVC kaikilla tarvittavilla ja tarpeettomilla toiminnoilla hintaan 129€. Joskus miettiny mitä virkaa kaukosäätimellä on autossa, mutta onhan sillä ihan kätevä vaihtaa biisiä remonttia tehdessä :odroll:
     
  9. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Hyvä ostos!

    Jos joku oikeesti haluaa toimivan ja selkeän mp3-soittimen kohtuuhinnalla, niin jvc on varmasti paras vaihtoehto.
    Isoveljellä on autossa jvc:n mp3-soitin, jonka 7-vuotisjuhlia juhlitaan ens vuonna.
    Itselläni ollu blaukkaria ja pinohiirtä välissä, eivät kestä niin pitkään, eivätkä ole ihan niin selkeitä, ainakaan blaupunkki.
    Yks jvc oli, kesti kolmisen vuotta, toimii edelleen, vaan ei oikein tykkää sorateistä eikä kovasta pakkasesta.
     
  10. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    kyllä itse voin antaa äänen Pioneerille!
    Ei parempaa löydy ja äänen taso hyvä, Lähes kaikissa autoissa ollu erimoisia Pioneereja ja ei moittia voi (sisältää pari halpa mallia ja muutama kallis)
    Blaukkarit kalliita ja turhia, vikaa löytyy ainakin halvimmista CD ja MP3 soittimista.
    VDO:N oli aivan :wc: mp3:nen, pienikin töyssy riitti pätkimään musiikkia, sitten se hajoskin. (ja ei ollut se halvin malli vaan sisälsi kaikenmailman lisävermeitä)
    Denverin DVD soitin oli aivan mitään sanomaton ja vikaa oli, vaihoin takuunalaisena Pioneeriin.
    Sonyn DVD soitin on ollut varma ja hyvä, pari vuotta vanha eikä kyllä voi moittia.
     
  11. Savo

    Savo 1st gear

    Näissäkin pätee se että osta kerralla hyvä ja vähän kalliimpi niin ei tarvii joka toinen vuosi ostaa uutta ja tuskailla että ompa paska laite.

    Omat jvc:t toiminut helkkarin hyvin! Nyt ollut pioneeri autossa kiinni vuoden ja ei valittamista ole ollut siinäkään. :)
     
  12. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Juu jos ei USBia välttämättä tarvi niin jvc:n mp3-soittimelle täältäkin ääni.
    Itsellä ei ole mutta muijalla on ja parilla kaverillakin, ja nämä soittimet on kestäneet tosi kauan, ovat varmaan jotain ensimmäisiä autoMp3-soittimia. Tosi nopea vaihtaa biisejä eikä paljon montut haittaa. Mitään high-tech herkkujahan noissa ei ole mutta ehkä ne siksi toimivatkin. Tai ei ole siinä iänikuisen vanhassa mallissa, kai niissä uudemmissa on jo vaikka mitä.
     
  13. gmc63

    gmc63 1st gear

    Joo itellä on Sonyn X-plod mp3 soitin kans vissiin ihan ekoja ostettu joskus v.2000 ja toimii moitteettomasti vieläki silloin oli kyllä kova hintainen 8) 8)
     
  14. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Miekää en kyllä siittä usb tikun paikasta tiiä, mut eikö AUX liitin kelepaa? Sitte ostat siihe kaveriks mp3-soittimen.. :odroll:

    Mut merkeistä ni itellä on ollu pari JVC:tä ja tällä hetkellä on pari Pioneeria, omaa kohelointia lukuun ottamatta molemmat merkit on olleet hyviä ja selkeitä. Ei tosin idiootti varmoja niinku nyt tuo oma kohelointi nyt jo antaa rivin välistä ymmärtää.. :poff:

    Omat vanhat JVC:t on myös vielä käytössä, toinen on isoveljen emännän autossa ja toinen on kaverilla veneessä eikä niissä mitn vikoja oo..
     
  15. janiluo

    janiluo Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  16. xjford

    xjford 1st gear

    mulla on kesäkiesissä tuommoinen sittarin 99€ LG:n usb/mp3 soitin. hiukan hitaanpuoleinen on kieltämättä. muuten ehdottoman hyvä ja luotettava. ja todella selkeät ja helppopainalteiset napit. myös kaukkarissa

    käyttikseen satsasin sit hiukan kalliimman jvc:n. tässä ei ole hitaudesta tietoakaan. kappale vaihtuu välittömästi nappia painaessa. usein myös ilman napin painallusta. nyt kun on jäätä tullut maahan niin usb tikkua ei voi pitää pesässä kun tärinästä soitin räpsii sitä kokoajan loading/no usb, ja tämä tietysti tapahtuu myös vaikka olisi valittu radio-asento. näppäimet ovat niin pienet että harvoin ekalla painalluksella saa haluttua toimintoa aikaiseksi. varsinkin kappaleen/kansionhakunappi. hanskat kädessä käyttöä ei voi edes harkita. ja kaukosäädintä ei tullut mukana.

    yhteenvetona: jos arvostat nopeutta kaikkia muita ominaisuuksia enemmän osta tuo jvc. jos et osta LG. itse en muita enää osta...
     
  17. Damned

    Damned Gearhead

    Senkös takia se puukko ois hyvä pitää aina autossa mukana :lol:
     
  18. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Rotta munassa, mut jos haluaa laadukkaan kanteleen niin suosittelen pitämään autossa iisakki järvenpään puukkoa. Näillä hurrien morilla kun vuolee niin kanteleen soundista tulee tosi muovinen.

    Blaupunktin tuotteita mä en enää osta, yks riittää. Oli tosi kallis mp3soitin oliko nyt acapulco tms nimeltään, omas kaikki mahdolliset toiminnot ja liitettävyydet mitä siihen aikaan oli tarjolla mut oli kaikin tavoin saatanallisen hidas, biisien nimet tuli näkyviin puolivälissä biisiä ja silloinkin teksti rullas merkin minuutissa, selailu hidasta, ei sietäny yhtään monttuja, ei tunnistanu levyjä, tilttas säännöllisin väliajoin, kääntyvän etulevyn mekanismi hajos itsestään jne jne. Lopulta tunnisti levyn vasta kun 20-30 kertaa otti levyn ulos joten palo käpy lopullisesti ja annoin sille nyrkkiä, enää se ei toimi mitenkään mut kelpaahan tuo fordiin. :poff:
     
  19. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Kyllä tuosta KD-G731:stä löytyy USBit ja AUXit, useampi linjalähtö, oma lähtö subbarille ja loppuja en edes muista.

    Saa kai sitä autoon vaikka erillisiä LP-soittimia, mutta mitäpä sitä ylimääräisiä härpäkkeitä hankkimaan.

    Tässä tapauksessa tärkeintä on että laitee toimii suht varmasti, vahvistimia ei tule ja erillissarja saa olla se mikä sattuu ovista löytymään.

    Ja kun alkaa kunnollista laitteistoa tekemään, voi MP3/WMA:illa pyyhkiä vesilinnun per... :poff:
     
  20. rainbow6

    rainbow6 3rd gear

    Biltema. Toimii.
     

Kerro tästä muillekin!