Yt Yt Yt jne jne .......

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Bandicoot, 1.12.2008.

  1. 496SS

    496SS 3rd gear

    YhteisToiminta
     
  2. R.H

    R.H 1st gear

    No mutta ettehän te vielä voi kuolla, tellähän on veroja rästissä. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/f ... Sospos.jpg :soosoo:
     
  3. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Stockmannin porilaista alkuperrää oleva johtaja oli kehottannu kansalaisia ajeleen taksilla, käymään kapakassa ja kuluttamaan muutenkin niin maan perkeleesti, mutta ei se poika vissiin tierä, että joku persuspäivärahnatuloinen (vai oliko työmarkkinatukituloinen) ei pitkälle taksissa istuksi 300 euron kuukausituloilla.

    Mutta tottakai semmonenkin mielipide pittää lehteen painaa, ku on niin viisas poika se Stockmannin johtaja... Ja onhan hänellä oma palkka osassa ikäänkuin - nimittäin halpojen elintarvikkeiden myyntiluvut on jo kovasti lähteneet nousuun - sijoitusvinkki kuulemma esim. Campbellin soppaosakkeet... :rotfl:
     
  4. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    Yksi vähintään Tallaamaan :wink:
     
  5. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    jep se on kun konsultit ei enään muuta keksi, niin keksitääs nyt LAMA.
    nyt on lama eikä kenenkään kannata ostaa mitään mistään ja immeiset lopetti ostamisen ni siinä sitä sit ollaan kun ei kauppa käy, kele.
    olikohan tässä taas päätä eikä häntää? :-?
     
  6. montego

    montego 1st gear

    Meillä oli ja meni työpaikalla yt-neuvottelut,niitten tuloksena tuli lomalappu,tosin ajattelin hyödyntää lomautuksen ja lähdin opiskelemaan.

    Juuri äsken työkaveri soitti ja sanoi että lähtee uusi yt-kierros,osa lomautetuista kuulemma irtisanotaan ja lopuille jatketaan lomautusta.

    Saas nähdä tuleeko irtisanominen,no kuitenkin olen opiskeluvapaalla vähintään vuoden päivät :eek:
     
  7. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Joo tämä viikko on ennää töitä, ainakin kuukauden mahollisesti kahdenkin tauko, kerkeepähän tehä jottain omiakin rojekteja :p
     
  8. bbford

    bbford Gearhead

    Tänään jatkuu neuvottelut,95% varmasti mä lähden ainakin joksikin aikaa lomille.Meni auton rakentelu jäihin tällä erää. Vituttaa tälläinen. :odroll:
     
  9. Moonshine

    Moonshine 1st gear

    Juu oli meilläki yt.
    Tulos oli et tarvitaan lissää väkkee.. Joskus harvoin yt voi olla muutakin kun työntekijöiden ulostusta portista pihalle.. :eek:
     
  10. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Joskus vaan tuntuu siltä että tarttis kehittää jokin vuorottelutyöttömyys, joka koskis kaikkia ihmisiä. Oppii paremmin käyttämään rahaa kun tulot putoo hetkeksi aikaa puoleen ja piisaa aikaa harrastuksille, varsinkin nuorempana. Tottakai tarttis olla järjestelmä joka sallis siltä osin esim. lainanmaksuun katkoksen joka ei paisuttais lainapääomaa.

    Nuori ihminen jos on koko ajan "sorvin ääressä" niin se saattaa tuntua että nuoruus menee ohi turhan äkkiä.

    Mä oon huomannu että kaikensortin vastoinkäymiset on elämän suola ja antaa mahdollisuuksia, jos ei vaan keskity siihen vitutukseen liikaa.
     
  11. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    kohta 3kk ollu töissä, vuoden vuorotteluvapaan jälkeen. lainoista maksoin pelkät korot 13kk:lta. että onnistuu se noinkin. jouluviikolla alkaa 3viikon talviloma, pekkas ja muufirma vapaa.
     
  12. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    pari kuukautta oltu lyhennetyllä työviikolla, karenssit olis nyt lusittu ja tammi-maaliskuun aikana 3vko lomautuksia tiedossa eikä varmaan jää siihen
     
  13. juurikinniin

    juurikinniin 1st gear

    Minulla oli tämän viikon perjantaina viimeinen työpäivä, eli olen ollut jo viikonlopun työtön, ja kännissä. :-?

    Noh samalla sai 155 muutakin kenkää, tai useammassa vaiheessa, nyt alkuvaiheessa ei tainnu saada ku 45. :mad:

    Projektiautooni, on tosin jo hankittu kaikki kustantavimmat osat. (mm. tehdasuusi turbo täyd. koneremontti, uudet jarrut, alusta, maalaus etc.)

    Eikä auto ole valitettavasti jenkki, kylläkin jo 25v vanha ja takavetoinen. :poff:

    Ja tehopainosuhde on varmaankin vakio Caprisea isompi. :lol:

    Mutta se ei liity aiheeseen. Radiosta tuli uutisissa tossa justiinsa männä viikolla että yhä useampi suomalainen pelktää yt-neuvotteluja, lomautuksia ja potkuja. Enkä kyllä ihmettele, nyt on monen duunit liipasimella.

    Itekkin joudun aloittaan työnhaun ens viikolla joka voi täällä jumalan selän takana olla aika vaikeaa. Noh, ainahan jollekkin työharjottelulle pääsee, jottei tule mökkihöperöksi. Ja saahan siitäkin 6-7 sataa vissiin kuussa. Mikä on kyllä loppujen lopuksi niin pieni raha, että sillä elää, autoja sillä ei rakennella. :(

    Onneksi ei ole asunto, tai autolainaa.

    Heille kaikki mahdollinen apu tässä uuden laman kynnyksellä!!!
     
  14. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    Juu,turha se on nurista että lama tulee kun siitä meuhkataan ja jos kuluttaa niin se ei tuu..jos on vientituotteita tekevässä yrityksessä töissä niin huomaa että hiljaseks menee,ei osta amerikan joet enää tavaraa samalla tavalla kuin ennen ja jos ostaa niin ei välttämättä myydä koska ei oo rahoitukset luotettavalla pohjalla.

    tähän asti on vielä yt:ltä vältytty..joulun aikoihin pidetään kaikki pekkaset ja joustot pois ja sen jälkeen talvilomat.että eiköhän keväällä oo aikaa harrastaa .

    viime laman aikana ihmisillä oli asuntolainat 5-10 vuodelle..nykyään joku 30vee on melko yleinen laina.saas nähdä miten nää jutut vaikuttaa laman pituuteen..
     
  15. jaron

    jaron 1st gear

    Onhan siinä lamassa hyvänä puolena se, että ihmiset hoksaa että ei kaikki harrasteautot oo vanhan satkun pelejä.
    Nykyään hinnottelu lähtenyt euron myötä täysin lapasesta.
    Mielestäni volvo -144 ei voi maksaa 20000 markkaa eikä rotta rodi siirtolapuilla 150000 mk (vaikka muuten uljaita pelejä onkin!!)
     
  16. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Kuluttamalla ei voi nostaa taloutta suosta jossa ei oo kannattavaa tuotantoa, siinä vain terve kehitys viivästyy kuin amerikkalaisessa autoteollisuudessa...

    Mun mielestä pitäs aina katkasta huono puis, heti...

    Kerran olin yhen työpaikan kriisikokouksessa ja esitin että jos mä oisin tän putkan pomo (se pomo istui siinä liki), niin jokanen joutus hakeen työtänsä uudestaan heti ens viikolla. Jokainen joutus perusteleen työpaikkansa jokaiselle, että kukaan ei luulis että on turhia miehiä virmassa. Arvakkaas mitä se pomo ja se porukka teki? Nehän irtisano mut ja jatko palaveeraamista... :rotfl:
     
  17. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Ja v4tut,yt laput tuli eilen :wc:
     
  18. homer

    homer Double Gearhead

    Juu, ei tartte vääntäytyä konttorille joulun ja loppiaisen välillä (eikä kyllä tule palkkaakaan). Loimaan kassastakaan ei tukea tule noin lyhyestä ajasta, mutta jatkoa seurannee...
     

Kerro tästä muillekin!