taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. homer

    homer Double Gearhead

    Jotenkin minusta tuota lehteä kuvaa hyvin myyntipalsta. Kutistuu ja näivettyy koko ajan.
    Uutta mobilistiä ja juttua suomen superbirdistä odotellen...
     
  2. cam68

    cam68 1st gear

    vilkaise uutta spinneriä, meilläpäin rakennetuilla myös ajetaan.. :D
     
  3. slitre

    slitre 1st gear

    Ihan paska lehti, kaikkee oli liikaa ja liian vähän...taidan tilata hesarin, siinä on sentään kunnon vasemmistoviherpiipertäjien juttuja! :eek:
     
  4. kime2

    kime2 Gearhead

    Ainahan sitä pieniä lipsahduksia sattuu ja tuon Camaro jutun kirjoittaja EI todellakaan aja riisikipolla se hänen edukseen on ainakin sanottava :D

    Lehti oli muuten kyllä huonoin taas pitkästä aikaa,nähtäväksi jää "uusinko" minäkään enää tilausta kohta 30 yhteisen luku vuoden jälkeen,mut todella huono oli uusin spinnerikin :mad:
     
  5. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    miusta oli ihan hauska lukea se charger-juttu..

    en tiedä miksi, mut jotenkin nuo turbo-hommat on alkanu kiinnostaa.

    ei sen lehden lukemiseen kyl kauaa menny, en kyl lukenu vielä kokonaan vaan jätin sen pick up-jutun myöhaisempään ajankohtaan.

    enkä ole peruuttamassa tilausta vaikkei lehti varsinaisesti pursuakaan artikkeleita miun sydäntä lähinnä olevista autoista.. eikä sellaisia artikkeleja ehkä kannattaisi tehdäkään.. vai haluaisko joku muu lukea paskapeltisistä laatikkovikaisista lava-autoista? voisin mahdollisesti kirjoittaa jutun ja tarjota julkaistavaksi..
     
  6. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Vertailun vuoksi naapurissa ilmestyvässä joulukuun lehdessä Tomi Kangas esittelee Tudorinsa,lyhyt juttu paljon kuvia.Pekka Mannermaan juttu tosi hyvä.Eilen tuli yllätys:numero 1/2008!Mitenkä on sattunut tällainen virhe toimitukselle.Tarkemmin katsottuna olikin erikoisnumero pohjoismaiden kokoontumis ajoista,Suomalaisista 7 sivua.Tyytyväisyyttä jo vuodesta 1977.Aina tulee perempaa edellisiin verrattuna.Huomasin vielä pääkirjoituksen lopuksi kehumiset Pekan tekemästä työstä.
     
  7. RB-440

    RB-440 1st gear

    Höh, tää menee kyllä pilkun viilauksen puolelle taas, mutta Ford Mustangin rungolle rakennettu Funny Car kuulostaa vähän hassulta, kun alkuperäisestä Mustangista ei taida olla jäljellä muuta kuin nimi, eikä siinä alunperinkään mitään runkoa olis ollutkaan. Ja sitten se 33 Fordin runko, joka on integroitavissa alustaan. Höh. Alustahan on rungossa kiinni joka tapauksessa. Eipä noihin juttuihin tietenkään maa kaadu, mutta nyppii silti. Kai se on tämä pimeä vuodenaika tai jotain.
     
  8. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ei maailman väliaikaisimmat osat kuten tarrat autoa voi pilata, kunhan ihmettelin ettei omistajaa häiritse kun muuten on tarkkaan harkittu kokonaisuus. Mun silmiini vaan sattu jotenkuten osumaan kun on oikein koko lehden KANSI zoomattu kyseiseen loksuun.

    mähän kirjoitin että tuo on hieno auto, kunnia rakentajalle ja hyvä että jotkut ymmärtää tuottaa tänne peräpohjolaan valmiiksirakennettujakin hienoja pelejä eikä vaan halvalla pelastettuja punaniskojen kuusenalus projekteja.
     
  9. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Ainahan sitä pieniä lipsahduksia sattuu ja tuon Camaro jutun kirjoittaja EI todellakaan aja riisikipolla se hänen edukseen on ainakin sanottava :D

    Lehti oli muuten kyllä huonoin taas pitkästä aikaa,nähtäväksi jää "uusinko" minäkään enää tilausta kohta 30 yhteisen luku vuoden jälkeen,mut todella huono oli uusin spinnerikin :mad:[/quote]


    No niin sen minäkin muistelin että ko toimittaja taisi olla alan Miehiä.... :D .
    Lienee oikoluku unohtunut.

    Mutta kokonaisuutena tämän vuoden V8 vuosikerta on ollut kehno. Perusharrastajat ja heidän autonsa missä?? (kesäisin ajossa olevat). Onko lintoista ollut koskaan juttua/teemaa EI muistaakseni 8)(Tiedän, EI kuulemma sovi lehden "imakoon") . Himoksen nimikko tapahtumastakin oisi saanut kattavamman jutun...

    No, kokeillaan Spinneriä tuon Moblan seuraksi ensivuonna. "Pussihousu" lehti on meinaan tälläsen keski-ikäisen? harrastelijan mielestä loistava lehti.
    :rotfl:
     
  10. xp

    xp Gearhead

    "Ford Mustangin rungolle rakennettu Funny Car kuulostaa vähän hassulta, kun alkuperäisestä Mustangista ei taida olla jäljellä muuta kuin nimi, eikä siinä alunperinkään mitään runkoa olis ollutkaan. Ja sitten se 33 Fordin runko, joka on integroitavissa alustaan. Höh..."

    No nuo just, ja ne saman jutun "hemi käskyttää 1020 hevosvoimaa" tyyppiset tekstin panivat kyllä katsomaan kirjoittajan / suomentajan nimeä (jota ei ollut). Muistui mieleen Suomen Wheels lehden alkuajat.

    Asiajuttu kyseinenkin oli kuitenkin.
     
  11. shark

    shark 3rd gear

    Ei riitä enää pelkka oikoluku ,vaan kyllä tosiaan pitäis kiinnittää enemmän huomiota noihin yksityiskohtiin kuvissakin.

    Oli selvästi siinä Buickissakin vasemman takapyörän ilmanpaineet pielessä,puuttui 0,5 baaria.Chargerissa taas oli sisävalo pimeänä eli selvä kakkonen katsojan silmässä.
    Eikä käynyt rodijutussakaan ilmi mistä maasta oli konepistoolin piipunmalli lähtöisin.Mittatarkkuutta kirjoituksiin,kiitos!!!

    Myytävien autojen malli ja lompakon sisältö ei vastannut tälläkään kertaa toisiaan.

    Miksi sitä muuten pitää antaa niiden maanpettureiden kirjoittaa sieltä"mitään ymmärtämättömästä" Ameriikasta reporttaaseja kun täällä perusjunttilassa pidetään perinteitä vaarin ja kaikki suorapeltiset ja väriä pintaan saaneet pimppamobiilit ovat vain muotioikku joka pian häviää ,kunhan valitus vain menee perille.

    Itse ajattelin myös lakkauttaa kyseisen julkaisun tilaamisen ja tilata joko Hymyn , Seiskan tai Alibin,siellä sitä on toimintaa joka koskettaa tavallista harrastajaa.Tietty vois sielläkin olla hiukka enemmän niitä kuusovisia torikasseja joiden katolla on karkeloitu Suomileirissä Västeråsissa. :poff:
     
  12. Jube-setä

    Jube-setä 1st gear

    Voi jeesus kun isot miehet itku kurkussa valittaa, että nyt loppuu tilaus kun joku olikin laittanut autoon muut kuin alkuperäisen kokoiset valkosivurenkaat ja stereoinakin oli muuta kuin joku saatanan tissimankka, mihinkä se hurriganesin roudranneri kasetti jumiutu jo kaheksakyt luvulla.

    Lukekaa sitä vitun pöpilistiä jos on pitänyt juurtua niin perkeleen tiukkaan niihin kaavoihin.

    Ei se chargerin katto ollut minustakaan hieno, mutta onpahan tehty.. Ja linttanumero?!? Voi vittu!! Kokonainen lehti juttuja nissanin diisselillä varustetuista capriceista, joista on potkittu kyljet ruttuun ja sisältä näytetään persettä kaikille. Tuskin maltan odottaa.
     
  13. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Oisko jääny aamulääke väliin???

    Lintta-/lauluauto kulttuuri kuuluu oleellisena osana Suomi harrastukseen (historiaan ainakin)tykkäsi siitä tai EI :rotfl:
    Eikös noi nissandieselit oo teilläpäin muotia 8) .

    Ja et voi kieltää etteikö nyky kasissa olisi jatkuvasti asiavirheitä ja puppupuhetta.

    Hyvää Joulua vaan sinnekki :D
     
  14. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    En tilaa V8:a, koska siinä on omaan makuun liian vanhoja autoja.
    En tilaa GTi:tä, koska siinä on omaan mukaan saatanan rumia autoja.
    En tilaa Mobilistia, koska siinä on omaan makuun liikaa rumien ihmiten kuvia.
    En tilaa Jallua, koska siinä on omaan makuun liian vanhoja naisia.
    En tilaa Spinneriä, koska kukaan ei maksa sitä puolestani.

    Jokaisesta lehdestä nappailen sillon tällön irtonumeroita, jos niissä sattu olemaan hyviä artikkeleita tai itseäni kiinnostavia juttuja. Esim. oman auton kuvia tms.
     
  15. kime2

    kime2 Gearhead

    Vaihdapa se jallu vaikka kalleen niin eikös siinä ole hiukan nuorempia naisia :poff:
     
  16. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    Mahtaakohan tuo Cheemer olla rakentelun tulevaisuuden kuva. Todella hieno auto mutta pilattu bemarin koneella... Onko amerikkalaisvalmisteiset v-moottorit jo todella näin vähissä?? On sentään ymmärtänyt peittää sen baijerin pommin pellillä ettei tarvi hävetä kun raottaa konepeltiä... :lol:
    Oon varmaan tiukkapipo-nipottaja ku tämmöinen pistää silmään noin pahasti. Mielestäni tommoinen kyhäelmä ei ole enää kunnon jenkki vaikka kieltämättä hienosti onkin tehty ja näyttää varmasti hyvältä. Moni kakku päältä kaunis ja niin poispäin...
    Seuraavaksi joku vois ehkä rakentaa -59 Caddyn vaikkapa hondan 1,5 litraisella hybridimoottorilla ryyditettynä. Kyllähän silläkin cruisailisi menemään ja halvalla...
     
  17. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Suvaitsevaisuutta...
    Onhan tuo oikeesti tosi komea laitos. Itteeni ei tuo Bemarin kone tuossa häiritse yhtään.
    Aika turhanpäiväinen vertaus tuollasen 1.5 muovipullomoottorin asentaminen Cäkkylään.
     
  18. ftp

    ftp 2nd gear

    Ei kyllä noista meikeläisen ajopeleistä yhestäkään oo museoon, mut silti on tylsää lukea jostain stereoista Vekkarin sivuilta kun kyseisille jutuille on oma lehti olemassa. Kiva olis pitkästä aikaa lukea juttuja jokapäiväsessä ajossa olevista kesäharrasteautoista... Kimin, Fiskiksen ym. kumppanetten aikaan jutut oli jotenkin hieman kiinnostavampia...
     
  19. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hyvä numero se oli.
    Nyt kun jotenkin alan päästä yli joka numeron pakollisesta "ENTRAUSSESSIOSTA" :mad: :mad: :mad: niin nyt alkaa pistää silmään auton "KONTTORI". Jos siellä on jo isolohko niin mihin se kuski laitetaan...!!!??? :mad: :mad: :mad:
     
  20. jukka63

    jukka63 1st gear

    Ihan ok lehti.Chargeri on hieno,työn määrä on ollut uskomaton.Nostan hattua jätkille,kun näen tuon liikenteessä.Kateelliset valittaa,toi pilattu jne.Totuushan on,aika harva tommoseen edes pystyy ja viitsii toteuttaa.Ex. 71 R/T Chargerin omistaja.
     

Kerro tästä muillekin!