Powerglide remppaa keittiössä... -Updeittia-

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Fastback, 24.11.2008.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    Jahas, powerglide on nyt megapro ammattilaisten käsittelemä... :rotfl: :rotfl: Kasaan se näkyi menevät, kun lekalla ja 30tn prässillä jeesaili :poff: Mitään ei jäänyt ylimääräiseksi. Saas nähdä antautuuko ensimmäisessä lähdössä...

    Pikkuinen köllöttelee keittiön pöydällä...

    [​IMG]

    Kyllä, pöydän kansi on lasia!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    [​IMG]

    V8:ssa professoriksi ylennetty "tohtori" tiukkailee öljypohjan pultteja. Uunin pellillä näkyy vielä tuoreet sitruuna muffinssit - deluxea. Muffininin makua toi esiin hienosti atf:n hienoinen jälkimaku :lol:

    [​IMG]
     
  2. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    ...ootte te pojat jumalauta hulluja :eek:
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ei toi voi onnistua, kuvissahan ei näy yhtään pulloa tai tölkkiä sitä noissa hommissa kaikkein tärkeintä eli asennusjuomaa :poff:
     
  4. R.H

    R.H 1st gear

    Onko prässi olkkarissa vai makkarissa?
     
  5. Jza

    Jza Double Gearhead

    No nehän onnii Jyväskylästä :rotfl:

    Tosta on kyllä paha laittaa paremmaksi... Taino. Dusteri kyllä mahtuis olkkariin, mutta millä ketulla sen sais tänne sisään? :lol:

    Varikkomääräysten mukainen sammutuspeitekin näkyy olevan seinällä, ja imeytysmaton virkaa toimittaa ilmeisesti lattiamuovi/parketti (ei oikein saa selvää) :rotfl:
     
  6. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    On siinä etelän hetelmää pöydässä kerrakseen :eek: Ei ihme että kaveri on timmissä kunnossa kun on moiset eväät :rotfl:
     
  7. Ola Pallonivel

    Ola Pallonivel 1st gear

    Eiku hölmöjä....
     
  8. niklas_

    niklas_ 1st gear

    jos on vuokrakämppä niin kuvastahan voisi tehdä joulukortti ja lähettää vuokranantajalle :rotfl:
     
  9. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Niih nooh, meilläkin on olohuoneessa Pontiacin takapenkki ja konttorihuoneessa etusohva, vaikkei ne oikein sisustukseen passaakaan :p! Ja muistaakseni paineasetelmaa on keittiön pöydällä joskus tutkiskeltu... Kyllä ne :pinup: :kin osaa ja ymmärtää!
     
  10. bootsi

    bootsi Gearhead

    Ainakin rohkeita...
     
  11. triniemi

    triniemi Gearhead

    Juu-u, loora on takasin kasassa. Kiitoksia Fastbackille dokumentoinnista ja muutoinkin konkreettisesta avusta, Latelle myös kiitokset. Saa nähdä tuliko parempi vai huonompi, ainakin yks pieni vika tuli korjattua. Ihan opetteluahan tämä koko työ oli. Muutoin selvis oikeestaan tarkistuksilla ja mittauksilla. Ihan positiivisia ylläreitäkin oli, isolohkon 1.76 planeetta löyty, TH-sisääntuloakseli, panta ja kitkat moitteetomassa kunnossa. Eli voipi kestääkin, mutta vannomatta paras.

    Eikä toi edes kauheen likasta hommaa ole kun rauhassa tekee. Muovimatolta on kätsy pyyhkästä ne muutamat hassut tipat mitä sattu ohi menee sanomalehdistä ja fairyllahan lähtee rasva kuin rasva. Taitaa itse asias olla keittiön lattia nyt puhtaampi mitä aloittaessa :D Kyllä mä lootan sentäs ulkopuolelta pesin ensin ennenku toin sisälle. Niin ja suurin osa öljyistäkin valuteltiin tallilla pois, kyllä sitä vaan silti tais varmaan litra jäädä kaikkiin rakosiin silti.

    Tuli tossa ennen lumia muuten venajouset mittailtua keittiössä, huomattavasti mukavempaa kuin jossain paskasessa tallinnurkassa.

    Jäädään odottelemaan mitä Triniemen keittiössä tulevaisuudessa "kokataan". Jännittää jopa itseäni :lol:
     

Kerro tästä muillekin!