Power Meet 2009

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja hot rod, 6.11.2008.

  1. rokki383

    rokki383 Gearhead

    FINSKA RAGGARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl:
     
  2. jecce

    jecce 1st gear

    mieli tekis lähtä mutta tiiä kestääkö vehkeet ruattii saakka ku viime kesänäki lähti kotikaupungin rajojen ulkopuolelle ni ei päästy kun 40km ja ölpät pitkin maantietä :mad:
     
  3. impala67

    impala67 Double Gearhead

    suurin riski on saada auto kestämään rytmiryhmän huutoreissun riehakkaan alun helsinkiin asti, ja tietysti ylittämään ne laivan rampit kunnialla. kerran kaveri halkaisi pakosarjansa komeesti ja auto jäi satamaan- kumma kyllä powerista löytyi swapista uusi...

    ruotsin puolella haastellisin vaihe on löytää tukholmasta ulos ja oikeaan suuntaan, sitä uudempaa E18 tietä. varaosiahan saa ruotsista helposti ja halvemmalla kuin täältä-- ja västeroosissa on paikallinen usparts joka päivystää tapahtuman ajan 24h. sieltä kantsii käydä hakemassa termareiden pinnapultteja sun muuta äkillistä tykötarvetta. lähellä sitä isoo mäkkiä jossa kumia poltetaan.
     
  4. Ylli

    Ylli Gearhead

    Jos on pieniäkin lämpöongelmia autossa, niin kannattaa miettiä tarkoin cruisinkiin osallistumista...tai laatia sopiva taktiikka?! Ruuhkat on aika mielettömät! "oikoteitä" on lähes mahdoton löytää.

    Myö lähettiin viime vuonna pe iltana nklo.16 käymään suomileiristä nopeasti kaupungin toisella laidalla, mukaan lähti vielä suomiEKI, joka on asunut siellä pitkään (ei leirissä, vaan Västeråsis). Takastullessa juututtiin lievästi sanoen ruuhkaan, ei päästy mitään tietä ruuhkien ohi suomileiriin. EKI neuvoi aikansa ja yritti avittaa kartanlukijana, jonka jälkeen sammui , joten tultiin toimeen issekseen. Takas leirissä oltiin klo23...Nopee keikka, matkaa tuli eestaas reilu 10km :wink:
     
  5. hot rod

    hot rod 1st gear

    Flekti jäähdyttimen on hyvä lisävaruste noissa ruuhkissa.Joskus lähettiin leirintäalueelta motarille päin.Meni melkein 3 tuntia siinä pätkässä.Normaalisti ajaa muutamassa minuutissa.Onneks en ollu kuskina :D
     
  6. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Juuri näin! viimevuonna oli Ponussa sähköinen tuplaflekti apuna eikä ollut minkäänlaista lämpöongelmaa kunhan sen laittoi puhaltamaan ennen kuin lämmöt alkavat nousta.. ja kyllä jonoteltiin ihan tolkuttomasti! ja Hot Rod ei silloinkaan ollut kuskina! :rotfl:
     
  7. Ylli

    Ylli Gearhead

    Miul oli "rakennettu" powermeetjäähdytys flektien lisäksi. 4ltr jäähdytinnestepurkki konehuoneen etukulmas, siellä vettä, bilteman bensapumppu, joka pumppas erillisen katkaisijan ohjaamana vettä syylärin eteen rakennettuun putkeen , jossa oli leipomon rasvanlevitys suuttimet....vesisumu jäähdytti syyläriä lisäksi.
    Lämmöt tippu koekäytössä hlvetin hyvin, mutta en muistanut kertoa kuskille tämmöstä viritelmää :rotfl: . Ruuhkassa kesti lämmöt hyvin siedettävinä, mutta bensa rupes kiehumaan, ni tuli ruuhka-ajosta haastavampaa....
    Eikä nuo ruuhkat ole ongelma jos varautuu sopivilla varusteilla :wink: , 6h ruuhkassa seisomista, 4henkee, 3 tölkkii sipukkaa, 2 tölkkiä ööliä ja 4 kessua...siinä joutu säännöstelemään jo melkein pula-ajan malliin. Tosin avuliaita kanssa autoilijoita riitti, joilta sai täydennystä varustukseen....
     
  8. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Joo, tuolla on nestetankkaus melkoisen tärkeetä :rotfl: :rotfl:
     
  9. fossiili

    fossiili Gearhead


    Myös se lämpömittarin seuranta voi kuskilla unohtua, kun rytmiryhmällä alkaa olemaan tunnelma korkealla. (Tilanteita tulee nopeasti mikä myös kesällä taas todistettiin juopuneen hortoillessa auton keulaan. Säikähdyksellä selvittiin.) Dilpo's garage farmarissa ei ole vielä ollut lämpö ongelmia, mutta voipi olla et ens kesänä tuleekin jo muuta kalustoa.

    Kesällähän mentiin ajamalla, pohjosesta kiertäen ja saattuen toisessa autossa lämpöjen kanssa tuskailtiinkin sit joka ylämäessä. :odroll:


    Cruisinkiin kannattaa todellakin laatia hyvä taktiikka ja varustautua hyvin, sillä nekin oikotiet mitä tietää ovat yyleensä sit tukittu viimeistään poliisin toimesta.

    Jos mukana on ensikertalainen niin aamusella on helppo käydä vähän kiärtämäs ja kattelemas paikkoja. Ei tarvi sit yksin yrittää pimiäs suunnistaa suomi leiriin juopuneiden antaessa hyviä ohjeita, kuten poltetaan hei kumia yms...
    :rotfl:
     
  10. RosyD

    RosyD 1st gear

    Kuulehan Jamppa, varovasti arvioiden näyttäis siltä että tällä kertaa voitais jossain kohtaa vihdoin ottaa ne tuopilliset... :wink: Eli mitä todennäköisimmin olen tällä kertaa oikeesti maisemissa. 8)
     
  11. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    No perskuta, se on sitten selvä ja sovittu! :D Nostalgi Hörnanhan olis sellanen sopiva paikka?!
     
  12. hiltja-14

    hiltja-14 1st gear

    Ei sie mitään majoitusta tarvii... Kuski joka on 24h käytettävissä, niin niillä eväillä eteenpäin... Tais viime vuonna auto olla n.10h parkissa, muuten radalla. Oli kohtuu hieno reissu 8)
     
  13. RosyD

    RosyD 1st gear

    Sepä saattaa hyvinkin olla passeli paikka, mutta katellaanhan tarkemmin lähempänä. :D
     
  14. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Se on muuten näin karkeesti laskien (Jamantin laskemana tosin :D ) Power päivän seisaus nyt hilkulla. Yhtä paljon aikaa viimeisestä kun tulevaan! :D
     
  15. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Louversit konepellissä niin ei lämpöongelmia 8) Aikoinaan 49.llä kun oltiin niin eipä ollut pienentäkään ongelmaa
     
  16. Sheikki

    Sheikki 3rd gear

    Viime vuonna jäi väliin, mutta siitä viisastuneena en tee virhettä uudelleen. Jospa "the" Avon sais liikkeelle.

    Mutta mikä päivä kannatais lähteä keskiviikko vai torstai. Takas mä tulen kyllä vasta sunnuntaina, kun lauantai iltana ne parhaat kinkerit on. :rotfl:
     
  17. hot rod

    hot rod 1st gear

    Rupesin konettakin purkamaan...tuleekohan kiirus vai peukalokyyti?? :eek:
     
  18. paja1

    paja1 Double Gearhead

    keskiviikkona se on mentävä. ei sitä muuten ehi kehitellä tarpeeks rapsakkaa oloa maanantaiks :poff: :soosoo:
     
  19. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    äääh..eihän se ole reissu eikä mikään jos ei viimehetken kiirettä tule! :wink:
     
  20. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Mistäs sää tän kuulit, mä mitään oo laskenu!! Viimenen kerta kun kavereita saunotan :rotfl: :rotfl: !!
     

Kerro tästä muillekin!