Galaxieen levyt eteen ja miksei taaksekkin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja starsky82, 19.12.2008.

  1. starsky82

    starsky82 1st gear

    Onko jotain toimivia ideoita -62 fullsize fordiin sopivista levyjarru osista? Ja nyt tarkoitan jotain helposti saatavilla olevia,ihan mistä autosta vaan. Tai jos jollain on tarjota suoraan sopivat hilut esim. thunderbirdistä niin olen kiinnostunut.
     
  2. fordstw

    fordstw Gearhead

  3. starsky82

    starsky82 1st gear

    Houkuttelis kyllä mutta ajattelin jotain halvempaa, ja juuri ostetut slotit on 14 tuumaset.
     
  4. fordstw

    fordstw Gearhead

    joo,eihän noi kustanna kuin jotain reilu 300€ levyt,satulat,laakerit ja osat ovat uusia..
     
  5. Leafhill

    Leafhill Gearhead

    Mulla '65 mörkössä '78 Rancheron olka-akselit, kaverin ex '64 kalkkunassa '7x Lincolnin olat. Ainut ongelma tulee 70's olan hiukan eri camper kulmasta, säätövara saattaa loppua kesken.
     
  6. Holley

    Holley Gearhead

    Kun oliskin ollut '66 asti, olisin ostanut nuo pois. Mutta kysyjälle joka haluaa helppoa/halpaa/hyvää samassa sanassa pitäytyisin niissä rummuissa. Ei jarruswapit mistään muusta kuin '57-'64 Fordista ole bolt-on hommaa ja jos 300 EUR on jo liikaa, niin tokko sillä rahalla saa käytettynä kovin hyviä satseja. Aikanaan tuli teluttua yhdet levyjarrut (GM:ään) ja yllättävän hyvin ne itse jarrut toimivat, mutta rengaskulmat oli päin p:tä. Fordin isot rumpujarrut eivät kuitenkaan ole ihan pahimmasta päästä rumpujarruina. Siis: aja niillä 14" sloteilla se 2-3 vuotta, säästä rahaa ja osta sitten uudet jarrut!! Noita jarrusarjoja kun ei valitettavasti myyty '90-luvun alussa noin niinkuin nykyään, varmasti olisin ainakin jälkikäteen ajatellen ihan varmasti ostanut. Jos levyjarruja siksi tekee mieli, että ne rumpujarrut vetelee tms. niin ei tommonen levyswappi ole mikään oikotie! Jos taas tekee mieli ajettavuutta, niin fullsizessä ei tänä päivänä 14" renkaat ole mikään ratkaisu.
     

Kerro tästä muillekin!