Do-Dads Offbeat Midsummer 2009, varaa huoneesi nyt!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja -zzz-, 3.11.2008.

  1. gremlin

    gremlin Gearhead

    Olikos se Hoyry-Hayrinen kun sanoi etta: ''maitipuoli ylospain''
    Mita se sitten tarkottaakaan :odroll:
     
  2. aerosedan

    aerosedan Gearhead

    Tudor on tottunut viime kesän natikoissa huilaamaan sunnuntai-iltapäivän Raseborgin
    nurmikolla joten juhannuksena nähdään.
     
  3. nash

    nash 3rd gear

    Taisit olla viimeinen paikalta lähtijä :rotfl:
     
  4. rici

    rici 3rd gear

    ...täytyypä tuupata aakkonen taas raaseporiin taikka vaihtelun vuoks pannul, jos Nörrtäljestä kotiin tuo, kun on tuo majoituskin paikan puolesta...
     
  5. [BassAddict]

    [BassAddict] 1st gear

    Mitä rajotuksia sinne DD:hen mukaan pääsemisellä on, ku ei oo itellä nyt vanahempaa vehjettä talossa ku tuo '65 Rämpylä ja eikös siellä oo nämä astetta vanhemmat vehkeet suosiossa :oops: Vaan hienoa ois päästä ko aiempina vuosina ei oo älynny lähtiä ja eipä tuota oo ennen 2007 DD:tä tainnu tuota ajokorttiakaan ajokorttia olla taskussa... :wc:
     
  6. human62

    human62 1st gear


    EN OO TUPANNUT sinne itsekkään kun olen käsittänyt että tää on tarkoitettu tilanpuutteen yms. takia vain enemmän rodi-ristiretkeläisille...
    kai sinne sisälle päästetään mutta eria asia mihin tuon uudemman kaluston sitten laittaa. Onko niille omaa parkkia??

    Hatunnoston arvoinen temppu että on Juhannuksena, tätä olen pitkään ihmetellyt että olisi varsinainen amerikan autotapahtuma johon kaikki pääsisivät Juhannuksena auton iästä riippumatta, no ehkä joku 15 vuotta ja uudemmilta voisi laittaa rajauksen ...näitä rajauksia on kuitenkin aina vaikea tehdä ja aina on joku joka katkeroituu. Autoja kun on nykyään paljon enemmän kuin 60-luvulla....tietty tuolla on kai enemmänkin suositus millä kalustolla alueelle pääsee, eli jokainen voi käyttää järkeään ja harkita onko kiva tulla paikalle 50-70 vuotta uudemmalla autolla kun suurin osa paikalla olijoista on...ja voihan vaikka tuohon vakio STW.hen vaihtaa kori (tilata jenkeistä uusi "hopan" koppa) ja tehdä siitä rodi vaikka papereissa olisi tuolloin "uudempi"... :wink:
     
  7. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

  8. Eikä noista rajoista kannata närkästyä vaan ottaa itseään niskasta ja eikun tekemään ihka omaa rodia tai kustomia , viel on talvea jäljellä....
    Mielestäni ollut hieno tapahtuma juuri sen vuoksi ettei ole sellainen sillisalaatti joka tursuu äyräittensä yli vaan juuri tuohon touhuun paneutuneiden ihmisten kokoontuminen. Aina on ollu hyvä meininki!
     
  9. human62

    human62 1st gear

    Joo, oon kyllä käsittänyt että 50-luvun jenkitkin on liian uusia tuonne...
     
  10. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Mistähän ihmeestä sulle tollanen mielikuva on pamahtanut...? :eek: Toi AFTERBURGERIN heittämä kaitafilmihän kertoo aika hyvin missä mennään, eli aika kaukana ollaan vaikkapa jostain rodinatikoista...
    Jos tapahtumaa on aina mainostettu Hot Rod- ja Kustomkansan kesäleirinä, niin kyllä ainakin mun ajatusmaailmassa asianmukainen kalusto on noin karkeesti heitettynä 20-60-luvulta. Eikä kategoriointi ole ikinä ollut mitään tiukkapipoista niuhottamista, mukaan mahtuu niin museoleimattu 50-lukulainen, kuin asiallisesti toteutettu tuoreempi kustomrakennelmakin. Jokainen tosin (toivottavasti) ymmärtää, että 30" pillettirinkuloilla varustettu 90-luvun Vani ei välttämättä edusta sitä rakentelusuuntausta, mitä paikalle vääntäynyt jengi on lähtenyt ihmettelemään... :wink:
    Hienoa että laadukkaita tapahtumia löytyy myös meille rajoittuneille harrastajille, ettei samanhenkistä sakkia ja omasta mielestä hienoja autoja tarvitse metsästellä ruosteisten lankkufarmareitten ja kaikenmaailman proostriittirakennelmien seasta... :poff:
    Mukaan vaan, jos kustom kulttuuri kiinnostaa!
     
  11. RustyLife

    RustyLife 1st gear

    Itte oon aina kokenut ton tapahtuman erittäinkin suvaitsevaisena... Joka kerta ollaan koko perheen voimin oltu mukana ja tykätty! Viime kerralla oli vanhus pahasti kesken, ja ajettiin siis rouvan kanssa paikalle kustomfillareilla ja sisään päästiin niilläkin. 8) Matkaa tosin oli vaan 15 km...

    2009 Tuutätäähänkin on jo varattu huoneet ja vanhus on edelleen palasina pitkin tallia, eli fillaroinniksi menee juhannuksenakin. Tällä kertaa 130 km/suunta... Mutta kyllä ton tapahtuman eteen kannattaa jo vähän kärsiäkin! :eek:

    Tuossa tapahtumassa oma asenne on tärkeämpi kuin kulkuväline!
     
  12. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Niin mielestäni tämä on KUSTOM KULTURE kesäleiri ennemmin kun autotapahtuma!
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kustom_Kulture
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :rotfl: Eihän tonne uskaltas mennä ees höyrylaivalla.. No joopasen joo pojjaat... Toivottavasti homma meniskin joskus siihen, että kalustoo suomessa olis siihen malliin, että tilanpuutteen vuoksi tarttis uusimpia/ vähemmän tyyliin sopivia kiesejä karsia! :wink:
     
  14. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    No joo Rooseporissa käyneenä ja edellisissä duu däätseissä voin sanoa että jos kalustoa tulee samaan tapaan kuin aikaisempina vuosina niin karsiminen voi olla kovinkin paikallaan! Kapoisat oli kulkutiet!
     
  15. Luulen että höyrylaivatkin hyväksytään , varsinkin jos siihen on vaihdettu kipakampi kiuas ruumaan.... Mikäs lätäkkö se siinä rannassa on,mertako vaiko muuten vaan suolaselle maistuvaa vettä :eek:

    Ettei vaan joku olis lirutellu laiturilta heikkona hetkenään :poff:
     
  16. cuda69

    cuda69 Gearhead

    juu,tuli varattua tänään pari huonetta ja jos luoja suo niin tulemma -52 pikupilla ja satellitella , jonka joutunee sitte hylkään johonki pusikkoon. :D
     
  17. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Eihän sitä aina pääse paikalle juuri sillä toivotulla autolla, ( Nim. kokemusta on... niin suomesta kuin ulkomailtakin) mutta alueen tiimoilta löytyy parkkitila myös siviilivaunuille. Höyrylaivat, pikaveneet, custom -polkupyörät, moottoripyörät, asialliset customit sekä rodit ovat tervetulleita paikalle. Vuosimallirajaksi on määritelty 1962 ja vanhemmat, mutta toki viileä kulkuneuvo tuon ajan ulkopuoleltakin mahtuu riviin.

    Jos asianomainen ei ole vielä ehtinyt tehdä itselleen selväksi, onko nk. jenkkiauto, vaikkapa 1995 Chrysler Voyager tähän settiin sopiva laite, niin kannattanee jatkaa vielä jonkin aikaa virtuaaliroddailua.

    Jaa miksi eivät kaikki Jenkit pääse sisään? Meistä on kivaa nähdä vanhoja laitteita. Jenkkiautous sinänsä ei nykypäivänä takaa mitään, jos esim kaikki Chevroletit otettaisiin sumeilematta sisään, tulisi alueesta kuin valintatalon parkkipaikka.

    Jenkki Jees ja Wibaa Punttiin!

    - www.do-dads.fi -
     
  18. Cad-48

    Cad-48 1st gear

    DD-09 mid summer

    Morjes,
    ikäväkseni voin todeta että viime tiedon mukaan kaikki hotelli huoneet on varattu mutta yritämme opiston puitteissa järjestää muuta sisä majoitusta räntäsateen sattuessa,korostan että jos olet varannut huoneen niin osallistumis maksun täytyy kohdata huone varaus jossain vaiheessa,eli,
    älkää varatko huoneita jos tuleminen on epä selvää,saattaa jäädä moni
    innokas rod&custom vammainen tulematta kun ei ole sadekatosta pään päälle,ei kun kesän kooleinta tapahtumaa odotellessa.
    T.Esa
     
  19. JiiTee

    JiiTee Gearhead

    Jos "virkavallan" auto edustaa '63:sta niin jääkö silloin pihalle karkeloista? :poff:
     
  20. Ahis

    Ahis Gearhead

    Paljon jääpaloja ja kylmäkalleja mukaan?
     

Kerro tästä muillekin!