Mistä Vaniin laturi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja O.J., 18.1.2009.

  1. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Mistä saisi edullisimmin laturin -90 dieselvaniin? Ja minkä kokoinen olisi hyvä? On tuo rakentelu edennyt jo sen verran, että 180Ah Exiden akku ja 70mm2 kaapelit on... Eli pointti on, että pitäisi riittää latailemaan tuota hirvitystä? :eek:

    Jostakin nettiputiikista vai jopa täältä Jyväskylän seudulta livenä?
     
  2. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    eikös siellä joku noihin amerikkalaisiin myy osia. itellä oli tupla-akkujen kanssa 90 A, 60 A kin riittää kun tiiseli ei virtaa itsessään tartte
     
  3. kassinen

    kassinen 1st gear

    adita
     
  4. PauliP

    PauliP 1st gear

    Western Parts myy Tamperelaisen tukkuliikkeen tehdasuusia ja kohtuhintaisia. Samon JMT autopalvelu, heidän toimittajaa en tiedä. Mulla on muutama juuri korjattu, tänään koekäytettyjä jos kiiretarve sattuu päälle, mutta eivät ne varsinaisesti ylimääräisiä ole. Lainaan joutaa tarvittaessa.
     
  5. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Täytyy tuolta Westerniltä käydä kyselee, jos kerran kohtuuhintaisia on... :eek:

    Ja kiitti PauliP, mut ei nyt tulipalokiire ole. :)
     
  6. MTH80

    MTH80 1st gear

    Mikäli ei ole kiire niin kannattaa kääntyä Turun Laturin ja Startin puoleen ja kysyä tarjous sieltä! Myy kunnon kokoisia ja tarvittaessa hankkii tai valmistaa riittävän ison laturin tilaus työnä! Muistaakseni 1990 vaniin hyllyssä oli 1 kpl n. 125amppeerisia latureita! Ja Mitä tulee TAKUU asioihin niin KYLLÄ toimii! Omistaja ajaa itsekkin Chevy Vanilla eli tietää mitä kaivataan! 8)
     
  7. PauliP

    PauliP 1st gear

    Pahus, sattui silleen että ehdittiin tilata kaverille uusi isokokoinen GM-laturi, se joka lataa toistasataa amppeeria vähän mitoituksesta riippun. Western Partsilla oli sitten hyllyssä siihen orkkislaturiin tasasuuntaaja ja se uusi (tai vaihtoehtoisesti korjattu hyvä ykkösluokan käytetty, vähänajettu hiilissäkin vielä reiät jäljellä) jää nyt ylimääräiseksi.

    Laita yv.jos kaupankäynti kiinnostaa. Uuden ison laturin listahinta kuulemma 170€, myyn edullisesti ja takuun annan. Siihen voi vaihtaa myös kiilahihnapyörän, nyt on moniurahihna. Isossa laturissa on pari senttiä pidempi pultireikien väli kuin siinä max 94 (ylikuormitettuna?) toimivassa pienemmässä.
     

Kerro tästä muillekin!