trans am 94 käyntiinlähtö ongelma lt 1moottorilla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mustang-73, 6.2.2009.

  1. mustang-73

    mustang-73 1st gear

    ei käynnisty .kun lopettaa starttaamisen köhähtää parikertaa joskus .vaihdettu uusi virranjakaja korjaamolla 50 kilsan jälkeen ei käynnisty .pensapaineet mitattu korjaamolla.voisikohan olla vika käynnistyksen estolaitteessa
     
  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Imuvuotoa ennen läppäakselia? Mulla oli -94 Caprice jos imusarjan ja putsarin välinen muoviputki oli irti, auto ei käynnistynyt. Samaten putkessa oli joku sähköätylä tai kurkistusluukku matkan varrella. Jos sen otti irti, ei käynnisty, vaikka reiän pinta-ala oli vain muutamia neliösenttejä. Suodatinkotelo voi olla auki tai putsari irti, mutta siitä eteenpäin se tuntui olevan aika tarkka.
     
  3. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Heitetään arvaus että virtalukko sökö. Koita startata niin että et käännä avainta tappiin asti, jos olis pinnat kyrvähtänyt äärilaidassa. Kaverilla oli kyseinen vaiva voortissa eikä korjannut sitä koska oli hyvä ajonesto.
     
  4. lotvonen

    lotvonen 1st gear

    onko vaihettu muuta virranjakajan lisäksi?
    Onko tää just se kone, jossa virranjakaja vesipumpun alla?
     
  5. Tero.Rutanen

    Tero.Rutanen Gearhead

    Muistelen jonkun kertoneen, että tästäkin oli saatu virranjakajan asentolevy tai joku sieltä sisältä 180 astetta vikapäin... Tai sitten vain tulpanjohdot, ovatko kunnolla kiinni.

    Ja antaako ajonesto edes startata autoa, jos se on rikki, ainakin 96 buick ei startannut ollenkaan kun virta-avain hajos.
     
  6. rasse

    rasse 1st gear

    Tulpat kastunut (jos on starttaillut pitkään)
    Haiseeko polttoaine ?
     
  7. Hai

    Hai Double Gearhead

    Mittaa puola.
     
  8. rasse

    rasse 1st gear

    Mielenkiintoista....
    Kerroppa miten se mitataan... ???
     
  9. Hai

    Hai Double Gearhead

  10. mustang-73

    mustang-73 1st gear

    vaihdettiin uusi puola ja puolan vieressä oleva sytytyksenohjausyksikkö ei korjautunut.kun lopettaa starttaamisen köhähtelee starttauksen jälkeen virta avain nolla asennossa.tämä auto oli snl.ssa korjaamolla kesti 50 km ajon kun nämä oireet alkoi siellä vaihtoivat virranjakajan ja ilmamääränmittarin.katsottiin kipinä tulee tulpille ja pensa myös
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    No jos se kerran saa kipinää ja bensaa, niin eikös sen pitäs käydä? :eek: Liekö kipinä tulevan vielä oikeaan aikaankin?
     
  12. Tero.Rutanen

    Tero.Rutanen Gearhead

    Onko mahdollista että se vika ois kuitenkin siinä virranjakajassa, tai siellä osastolla mitä on viimeksi ropattu. Varsinkin jos auto pelasi hyvin ennen sitä.

    Antaako mitään koodia ulos??

    Ja jos auto on ollut korjaamolla, niin musta 50km ajon jälkeen ois aiheellista kysyä ,josko korjaamo selvittäis johtuuko vika heistä.
     
  13. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Ilman muuta takas korjaamolle!!! Vika voi olla myös "virtalukonpohjassa", jos kerran köhii avainta päästäessä... Ja kai ne nollas compuutterin kun ilmamäärämittarin vaihtovat?
     
  14. mustang-73

    mustang-73 1st gear

    viime kesänä vaihtoivat uuden virranjakajan ja nyt taas uuden .on mittailleet testereillä .täytyy viedä takasin sinne korjaamolle harjoitelkoot lisää .ei näitä kotosalla osaa korjailla kun ei korjaamollakaan näköjään.
     
  15. -vellu

    -vellu Gearhead

    Onkos se virranjakaka (optispark) GM:n varaosa vai joku Accel, Jegs :-?
    Noissa "halpis" vehkeissä on ollut just tuollaisia vikoja. Myös kalliissa MSD:n optissa on ollut vikoja, eli ruuvit sisällä irtoilleet.
     
  16. z28

    z28 Gearhead

    map anturi mun tapauksessa sökö,vastaavat oireet.
     

Kerro tästä muillekin!