Beugler Pinstriping Kit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja plymouth 71, 8.2.2009.

  1. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    onkos kukaan hommannut tuollaista laitetta ja toimiiko se? eli jos on peukalo keskellä kämmentä eikä osaa piirtää tai maalaa niin onnistuuko tuolla itse saamaan edes kohtalaista jälkeä aikaiseksi esim liekkien reunat vai onko parempi jättää homma ammattilaiselle?
     
  2. kooäs

    kooäs 1st gear

    Heh, enpäs ole koskaan moiseen vempaimeen törmännyt.. aikas vakaata kättä varmasti tarvitsee tuokin ja ja epäilen kyllä että ei ihan straippi pensselin jälkeä pahemmin muistuta... mutta voihan siitä ihan siistiä tulla silti..
     
  3. Leafhill

    Leafhill Gearhead

    Alasalmi myy edullisesti vastaavaa laitetta, joka toimii ainakin hienosti (www.alasalmi.com), melko pätevä vekotin jos vetää suoraa ja tasapaksua raitaa. Liekkiä en tuolla lähtisi rajaamaan, koska viivan päätä ei saa teräväksi, lisäksi kaarien tekeminen on yhtä vaikeaa kuin siveltimellä.
     

Kerro tästä muillekin!