APUA, eukko ei ymmärrä!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BlackVan, 10.2.2009.

  1. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    cäddyllä tai kävellen! :rotfl: meijän perheessä on iha sama paljon akan auto syö polttoainetta kun itte joudun sen kuitenki tankkaamaan :poff: mut onnes tuo piilojames ei älyttömiä ahmi 6.2dsl koneella.. ja jos auto on pieni päältä ni seo vielä pienempi sisältä,yritäppä tunkea pari pentua,lastenvaunut,ostoxet ym.rojua johonki pikku kippoon joka on ketterä pysäköidä pieneen ruutuun,kokemusta on hermoja raastavasta civicin paskalla ajamisesta,saatana inhottaa vieläkin :mad: ..? ja isompi auto on turvallisempikin! 8)
     
  2. jviirret

    jviirret 1st gear

    Jos kaikki ajelis kevytkuorma-autoilla (tai vanhoilla pakuilla) niin valtion talous pysyis kunnossa. Ei pelkästään polttoaine veroina, vaan myös sakkotuloilla. Jos esim. sillä jariksella ajat tutkaan satasen alueella 110km/h, niin luultavasti selviää puhuttelulla. Mutta teeppä sama kuorma-autolla, niin ylinopeutta onkin kymmenen asemesta 30km/h...
     
  3. hyeena

    hyeena 1st gear

    Eukko ajakoon sellasella kipolla kun haluaa, omat ovat ongelmansa.

    Meil o emannalla riisikippo autona, eika siina mitaan, silla on kiva kesalla kayda suhaa radalla.
    Aina kun sen pitais lahtea jonnekkin niin etta kyydissa on penskat, rattaat ja koira niin kummasti palaa mieleen miksi meilla on myos subbe.
    Kerran kytkin meidan asuntovaunun sen peraan. Toiste en samaa virhetta tee.

    Alkuun se vinoili kun kesalla paas motarilla menee 130kmph, mutta kun sita motaria oli niin vahan niin eipa matka-ajassa ollu merkittavaa eroa..
    Nyt kun vihdoin avasivat tuon helsinki-turku motarin niin sita eroa voi syntyakkin. Mutta harvalla kulkeminen painottuu niin paljon noin pitkille motarin patkille etta siita suuremmasta sallitusta nopeudesta ois oikeasti jotain hyotya.
     
  4. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Totuus tulee kuitenkin lapsen suusta.

    Herra 2v halus lähtee biltemaan Furylla. Kun sanoin että pitää nyt mennä euro Voortilla kun ei ole Furyssa vielä koneetta, niin siitähän syntyi iso itku.

    Kerran V8 lehteä luettaessa alkoi sivut vähän kärsiä niin vaihdoin sit lehden johonkin tuninki lehteen. Lehti kun aukes ni siinähän oli tuunailtu Yaris. Reaktio oli vallan mainio. Herra 2v huus että: "Ei! Prärrä!" (Ei! Peräkärry!) ja lehti lens nurkkaan. :rotfl:
     
  5. Antti the Mato

    Antti the Mato Gearhead

    Oon sitä joskus miettiny, et kuin jollain voi olla lupa ajaa ylinopeutta?
    Tarkotan siis just tota koeajamalla rajottimen testausta. Meillä duunissa on pari vuotta vanhoja kevyt kuorma-autoja ja ekana vuonna katsastus inssi kävi ite koeajamalla tarkistamassa rajottimen. Toisena vuonna ei enää testannu vaan piti olla lappu. Kummalla kerralla toimi väärin? Epäilisin ensimmäisellä ellei ole joku laki muuttunut.


    Niin ja eniten noilla ajaessa vituttaa se rajotin silloin kun joku ajaa 70-75 edellä eikä uskalla lähteä ohi.
     
  6. kärrypoika

    kärrypoika 3rd gear

    Miks sulla pitäisi muka olla asiat paremmin kuin meillä muilla????
     
  7. BlackVan

    BlackVan 3rd gear

    Miten niin paremmin??
    No Cäkkylää ei tuu ku ei saa kuormuriksi, joten nyt mietitään jotain toista vaihtoehtoa esim. Lincoln Navigatoria tms....
     
  8. smuige

    smuige Gearhead

    Nettiautosta vaan kattelin että hinnat alkaen 03 mallinen 40tonnii ja 08 mallinen 109tonnii, mun okt maksoi 115tonnii...
     
  9. kimsu

    kimsu 1st gear

    tuttu juttu. toissa vuonna alettiin miettimään seuraavaa auto, no vähintään farmari kun perhe taas kasvoi ja koirakin vielä. hmmmmm, jokin tila-auto sano akka. no nyt aletaan puhuun asiaa.totesin että nyt alkaa riittään euro/japsi-kinnerit , siis mitä ajat takaa?? siis minähän aina ne reissuajot ajan joten olisko vähän vielä isompi asiallinen. siis mikä? kysy akka. no mä olen kattellu jenkkivania.......SIIIS MITÄ? EI PRKL SEMMOSTA! no mä oon vaan kattellu, lähiaikoina käyn kattomassa taas semmosta...siis mitä? no nyt olis GMC Vandura 6.2D 6-hengen kuorkkipaku tarjolla. no mee haaveilemaan vaan sinne mut ei meille semmosta.... menin junalla ja takas tulin kyseisellä autolla. pihaan päästyäni akan ilme oli että voi V...U., etka sä tota ostanu? juu tää on mun nyt. oli aika hiljasta se ilta ja seuraava päivä, välillä totes ett sä ja sun haaveet... no mielipide muuttu kun lähettiin sen sukulaisiin mökille, kakarat, koira, puoliomaisuutta vanin perää jne. perhana tässähän matkustaa mukavasti... myöhemmin pieni läheltä piti tilanne jonka jälkeen totes että on se hyvä kun ollaa hieman muita ylempänä ja tossa edessä taitaa olla rautaa muutamakilo suojana. oho tuli romaani kirjotettua mutta pikku hiljaa mielipide muuttu.
     
  10. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Jos vaimo ei ymmärrä, niin ainahan on mahdollisuus kävellä. Ei tossa pitäs olla mitään rilemmaa. Ei ymmärrä. :rotfl:
     
  11. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Tai pysyä kotona
     
  12. ilu100

    ilu100 Gearhead

     
  13. Ootko miettinyt että jos eukko onkin se joka ymmärtää... 8)
     
  14. 370

    370 Gearhead

    Kyllä se rouva taipuu pikkuhiljaa. Vuonna -96 tuli puikki taloon (itse harrastanut -89 alkaen) ja siitä lähtien on ollut aina joku jenkinresu pihassa. Tällä hetkellä 4 kpl.
     
  15. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Joo, täytyy kompata! Taitaa sillä eukolla olla järki päässä ja jalat tukevasti maassa.
    Tuommoisen Escladen hinnalla ja käyttökuluilla saisi ylläpidettyä aika monta Yarista tai vaikka Avensista joka on jo ihan oikea auto käyttöautonkin virkaan.

    Jos kysyjällä oikeasti on niin paljon hilloa että tuommoiseen Caccyyn rahat riittäisivät, niin kannttaisi ehkä enempi harkita jotain BMW:tä tai Audin katumaasturia, en kyllä semmoistakaan suosittele mutta säilyttää ehkä arvonsa ja arvostuksensa paremmin.
    Ehkä eukkosi ymmärtää tämän taloudellisienkin seikan sinua paremmin :)
    Jos sitten haluaa vältäämättä istua metrin muita ylempänä ja kolaritilanteessa itselle ei käy mitään mutta muut kuolee (=järjettömyyden selittämistä turvallisuus syyllä), niin voi ostaa vanhan kuorma-Scanian, niitä voi rakenellakin aika vapaasti vaikka madmax-tyyliin. :D

    Jos olisin joku cadillacmies ja sata donaa rahaa, niin ostaisin kyllä siihen käyttiksen virkaan jonkun farkku Toyotan ja erotuksella jonkun hieno avo Cakkylän, esim -59:n jolla sitten ajasin kun haluaisin fiilistellä. Sillä varmasti saa enmpi rispektiä kanssaihmisiltä kuin sillä sysirumalla hyödyttömällä möhkäleellä joka tämä Esclade on.
     
  16. Jonssi

    Jonssi 3rd gear

    Raha ilmeisesti ei ole millään tavalla vaikuttimena tässä tapauksessa, kun katselin et caddy maksaa halvimmillaan balttiarallaa viiskytdonaa ja Yariksia löytyi kaksi(2) kappaletta yli 20t€:n hintaluokassa...

    Todellakin, tolla viidelläkymmenellätuhannella eurolla saattais saada hankituksi jonkinlaisen kompromissin..

    Onneksi ei ole tuollaisia ongelmia... :rotfl: :rotfl: jos olis, niin talohan tolla rahalla ostettaisiin ja käyttiksen virkaan tonnin hiace...

    TheJonssi
     
  17. rkr

    rkr Gearhead

    Joo, olin siinä harhaluulossa että tuon saa kuormuriksi. Autoveron kanssa ampuu varmaan yli kolmen kympin tommonen vuosituhannen alkupuolen malli. Eipä silti, on siinä silti ihan kivasti vastinetta rahalle siihen varikseen verrattuna eikä vielä olla omakotitalojen hinnoissa.
     
  18. Jza

    Jza Double Gearhead

    Meitin talossa toi mielipide on kyllä ollut aiemmin ihan päinvastainen. :eek: Rouva olisi mielellään ottanut subbarin, escaladen tai minkä hyvänsä möhkön itelleen, mutta mä olen tykännyt aina enempi matalista, pienistä sporteista...

    Nooh, nyt kun vähän ikäänkuin pakon sanelemana on möhkö (Tahoe) pihassa, niin täytyy tunnustaa että kyllä on kiva peli. Näkee liikenteessä hyvin, on voimaa riittävästi ja tarvittaessa perässä tulee kivitalo ja lastenrattaita ei tartte pistää kasaan, sen kun heittää kyytiin niiden viiden matkalaukun kaveriksi. 8)

    Eikä ollut mitään ongelmaa tänään kiskoa tonnin painoista kärryä umpijäiseen ylämäkeen, jota pitkin ei kävellen päässyt mihinkään
    :rotfl:

    Viehän se gasoa aika lailla, mutta meidän kilsoilla on ihan yksi ja sama mitä se kuluttaa.
     
  19. human62

    human62 1st gear

    Emännällä Buick Roadmaster STW -93 käyttiksenä josta maksettiin pelkkää veroa 6000€ kulutus on mitä on mutta elämä on lyhyt ...miksi kärsiä ahtaassa pienessä autossa, kun matka taittuu mukavasti isolla äänettömällä autolla.
    Mitä taas tulee ympäristöystävällisyyteen STW:n mahtuu 9 henkeä ja pikkuautoon samankokoisia 4,5 kpl.
    Periaatteessa iso tilava auto on edullisempi kuin ajaa vastaavalla kuormalla kahdella pikku-autolla peräkkäin, joiden kulut ovat vakuutuksineen ja veroineen hankintahintoineen tuplat.
    Isoon autoon ei tarvi pakata tavaroita sen kun heittelet kyytiin.
    Puhumattakaan jälleenmyynti-arvosta tulevaisuudessa. VRT:montako japsia näet 60 luvulta verrattuna 60 luvun jenkkeihin?

    Maku-asioita, tämä siis oma näkökanta.

    "nauti elämästä, se on lyhyt"
     
  20. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Pääseeköhän semmotten Eskalaation-kon ostajat johonki Quinneessin kirjaan? Luulis ainakin melko pian, mä vähä arvelen että kunhan nuo Hummerit ja Eskalaatikot lakkaa naurattamasta, niiden arvo menee tohon real-life-tasolle, oisko joku kolme tonnia? Ei kai jostain 750:sestä bemustakaan tai 600 Mersustakaan kukaan mitään enää maksa? Se on sitä samaa luokkaa kulkupeliksi Eskarnaatio. Että sikäli vaimo hyvin viisas jos ei ymmärrä, autot on käyttöautoja, kuka semmosiinki ny rahaa laittas! :rotfl:

    Paljo hauskempaa kuin ostaa yks kallis on ostaa piha täyteen kolhuisia kotteroita, ihan sama huomioarvo! Eikä kukaan luule että jätkällä on itsetunto-ongelmia vaan että se vaan yksinkertaisesti on järkee vailla. Kalliilla autolla ajelevasta huokuu kilsojen päähän heikon itsetunnon ja ikiteiniyden haju!

    Noo, ei silti kantsi vetää hernettä tietenkään, täähän oli vaan mun rehellinen pielimide.
     

Kerro tästä muillekin!