Naurettavin japsi/euro

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja JP-350, 15.2.2009.

  1. st. vitus dance

    st. vitus dance 3rd gear

    Tuo sininen munakadetti on oikeastaan ihan tyylikäs. Spoilerit. vanteet, helmat, väri....ihan tasapainossa keskenään. Ovenkahvatkin nyppästy pois kylkilinjaa sotkemasta. Siisti ollakseen vaan Opel Kadett.
     
  2. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    kaikki eurot ja japsit on naurettavia tai ei sentään joskus ne itkettääki.
     
  3. 660

    660 1st gear

    totta tänää ajoin firman 07 transventtiiliä ja oli se hirveetä... oli onni ja autuus hypätä oman le sabren rattiin päivän päätyttyä...
     
  4. PauliP

    PauliP 1st gear

    Tarkoitat varmaan sitä että miltä auto näyttää tuunauksen tai customoinnin jälkeen noin niinkuin kauneuden suhteen?

    Kauneushan on katsojan silmissä, mutta kyllä teollisen muotoilun koulutus ja kokemus usein auttaa asiaan. Aika harvoin autoharrastaja pystyy ihan oikeasti kauniimman auton tekemään kuin tehtaan suunnittelu-osasto.

    Erikoisemman tekeminen on kyllä mahdollista jos osaa tuunaamisen tai customoinnin. Harva saa aikaiseksi sellaisen lopputuloksen joka on sopusointuinen ja samaa teemaa kantava ja kauniimpi kuin alkuperäinen.

    Customoinnissa tällainen usein onnistuu mm. poistamalla käytännöllisyystekijät/kompromissit mutta lasikuitutuunaamisella erittäin harvoin. Ilmanottoaukkojen sekä levityksien/siipien innokas lisäily sekä nosto-ovien asentaminen harvoin lisää auton kauneutta, rumuutta usein. Usein yksinkertainen on kaunista.

    Työtä ja osaamista kyllä pitää arvostaa, mutta ei se auton kauneutta välttämättä lisää jos kuprut, aukot ja patit on tehty suurella sydämellä ja ammattitaidoilla.

    Ja tuohon F-body:n kauneuteen, mielestäni se on erittäin hyvin muotoilullisesti onnistunut tehtaan malli, se on kaunis.
     
  5. street and race

    street and race Gearhead

    Totta tuo kadetti on hyvän näköinen mikä on tuuninki piireissä harvinaista. Koska nykyään ei osata laittaa auton muotoihin sopivia lärpäkkeitä vaan kaikki on yliampuvaa :wc:
     
  6. halitoosi

    halitoosi 1st gear

    kaamein riisikuppi on se joku vi"##n ruma suparu jolla typerät kotivataset vetää; ruman ulkomuodon kruunaa se v#¤¤n typerä papatus :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  7. rrauta

    rrauta 3rd gear

    jopas meni herneet nenään kun alettiin tuuninkeja nauraan :rotfl: :rotfl:
    tottakai se on hyvä, että nuoret rakentaa autoja, ja harrastaa, mutta pitää huomata, ettei kukaan ole seppä syntyessään, ja samalla kun harjoitellaan rakentamista, syntyy kyllä sellastakin jälkeä, jota ei tosiaan voi nauramatta katsella.
    harmi ettei ole yhtään kuvaa, mutta karmein (naurettavin) viritys mitä olen nähnyt, oli civikki johon oli tuunattu aivan karmeet spoilerit ja helmalevikkeet sanomalehdista ja lasikuidusta. alkuperäiset helmat kyllä olivat ruostuneet pois, eli ehkä se sanomalehti oli hyvä tapa vahvistaa heikentynyttä rakennetta. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  8. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Eipä noissa edellisissäkään kuvissa ole juuri mitään muuta samaa tohon Kadettiin, kuin 3-ovea ja neljä rengasta... Bemarikin käynyt tuunauspajan kautta, eikä silti muistuta kadettia pätkääkään.. 8) :soosoo:
     
  9. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Ja eiköhän aika moni jenkkiharrastajakin ole joskus märkäkorvana ajellut spoileri-Corollalla tai Sierralla kasikympin lätkä ikkunassa.
     
  10. ohc205

    ohc205 1st gear

    Kyllä tuo sininen ooppeli on ihan hieno kadetiksi.
     
  11. 69

    69 Gearhead

    Aivan kyllä Moparin F-body on ihan kaunis :D
     
  12. jviirret

    jviirret 1st gear

    Tästä viestistä tuli mieleen se yksi seikka mikä jenkkiauto harrastuksessa on viimmeisten kymmenen vuoden aikana muuttunut. Aiemmin juuri nuo lisävarusteet oli yksi tärkeimmistä syistä jenkkiauton ostolle. Niissä kun oli vakiona paljon varusteita mistä euro/japsi autojen ostajat saattoi vain haaveilla tai ostaa erikseen isolla rahalla. Automaattivaihteet, sähkölasit, sähköpenkit, ilmastointi, vakionopeuden säädin sun muut vempeleet oli vielä melko harvinaista herkkua 90-luvun alkupuoliskolla euro autoissa.
    Nyt tuntuu että oot kermapersehomo jos autosta löytyy esim. toimivat vilkut, lasinpyyhkijät tai turvavyöt, mistään "turhasta" puhumattakaan.
     
  13. voittol

    voittol 2nd gear

    Mitä te taas haette tällä elämällä? Naurettavin kulkuneuvo on meidän nykyään omistama nissan primera , hankin sen naapurista joulukuun alussa viimevuonna, kun emännän poitsu viimein ilmaisi halujaan autolla itse ajamiseen, auto kunnostettiin ja katsastettiin jonkunlaiseen ajokuntoon. No eihän se poitsu sitte enää ollut halukas rattiin tarttumaan, kun selvisi että tuossa muutaman satasen ajoneuvossa ei kaikki olekkaan niinkuin uudessa autossa! Siinävaiheessa olin aivan :mad: :mad: , Laitettiin auto kovalla työllä nettiautoon myyntiin, nyt se on ollut n. 1kk siellä myytävänä ja alun :mad: on alkanut vaihtua tuon auton kanssa :p :lol: ja :D , sen verran huvittavia nuo harvat ostajakanditaatit ovat esittäneet!
     
  14. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Mutta hei, mullon tallissa kaks autoo peräkkäin.. :eek: Toinen on ihan perusmätäpaskajapsi ja toinen neekerijenkki... Shit... Haluatteko osoitteen niin voitte pommittaa tallin maan tasalle kun siellä harrastetaan molempia :-?
     
  15. GMies

    GMies Gearhead

    Älä nyt hyvä ihminen talliasi ... vaikka olisi huonompikin ... "perusmätäpaskajapsin" takia anna pommittaa :eek:

    Siirrä se mieluimmin vaikka kadun- /tienvarteen, niin ... :odroll:
     
  16. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    No itse en noista "erikois-varusteista" muita arvosta kuin automaatti vaihteistoa... Sähköiset lisä härpäkkeet kun tykkää aika myöten aiheuttaa lisää ongelmia...
    Ja se mikä enemmän noissa kiinalaisten lisä-koodeissa kiusaa on se että niitä kun ei osaa tietää mitä ne tarkoittaa (siis eri valmistajilla eri kirjainkoodi tarkoittaakin ihan samaa kuin toisella toinen kirjainyhdistelmä).
    Ja myös sekin että usein se "koodi" on paremmin havaittavissa kuin ajoneuvon merkki...
     
  17. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    TÄ? :eek: sillon mitään Sierroja ollu...vanhoja alitehoisia taunuksia ja ke 10 corollota vaan...
    Taunus oli aivan järkky ajettava jos etuakseli oli päässy"notkahtaa" ja takapään puslat oli soossina..-no eipä tuo Wanha takapotku Corollakaan häävi ollu..peltinen kojetaulu ja kaksi pyöreetä mittaria -eikä meinannu talvella päästä mihinkään-suunta vakaus oli alle arvosteluasteikon - kun sellaista ei ollu, Cortsu veteli pikitiellä minne sattu varsinkin kun rekka tuli vastaan taikka oli tuulinen päivä.Mutta ne wanhat Oopelit vasta karuja oli-1100 kadetti ARGH! Ja Rekord C taisivat olla Opelit jo silloin köyhän monokansan ja jälkeen jääneiden autoja???Hieman rettemmät jätkät ajeli ST tai LT Celicalla..joka oli aivan liian yliarvostettu korppusaha- esim.. Mazda Savannalla löylytti kiikkerän ja ahtaan Celican miten halusi..Ehkä paras auto jolla noikin aikoihin pääsin ajamaan oli VW K70 L etuveto vaageni???(tosin se oli silloin aika tuore..)
    :rotfl: :poff: :poff: :poff:

    Ai niin...kyllä minusta naurettavin kulkuneuvo oli Dodge Dart taikka Plymouth Valiant....Aivan tavallisia neekermalli jenkkilohmoja ja jos jollain rokulla sellanen sattu olee niin asenne oli kuin olisi jonkun harvinaisemmankin auton omistanu.... :argue: :wc:
     
  18. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Mullon vieläkin moinen asenne :rotfl:
     
  19. jknR

    jknR Gearhead

    Ihan karmeen näkönen japsi.

    [​IMG]
     
  20. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Kivat korot kuitenkin ja meikkiäkin sopivasti, panisin :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!