Vanin sähköissä häikkää edelleen.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja rautasydän, 23.2.2009.

  1. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Voisko olla laturi tms. vinoon asennettu kun niin hihna kuluu tai löystyy?
     
  2. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Jarrunestettä on ja se on kyllä ihan kirkasta. Takajarrut ei kihnuta ja kässäri pitää, että liekkö ne hihnat löysällä? Tosin kässäri painuu kyllä ihan tappiin asti. Laturi ainakin silmämääräsesti linjassa, ei vippaa käydessä.
     
  3. MTH80

    MTH80 1st gear

    Lisäksi laturihihna kiljuu vaikka on vaihdettu ja kiristetty toistuvasti. Ajossa suoralla tielläkin tasaisella vedolla saattaa hetkeksi intoutua kiljumaan. Voilttimittari näyttää tyhjäkäynnillä normaalia mutta kierroksilla punasen ylärajan pinnassa. Tarkistettu korjaamolla mittarilla ja asentaja vakuutti latauksen olevan normaalia myös kierroksilla, eli mittari valehtelis?


    Minulla vanin laturi teki yllä kuvatun tempun, eli tyhjä käynnilä volttimittari näytti normaalia, kierroksilla kiipesi 18 volttiin (mitattu ajonaikana) ja hinna kiljui! Viaksi paljastui laturin säätimen rikkoutuminen. Laturi oli vielä tehdas uusi unipoint joka meni takuu vaihtoon! Asiasta on täällä pitempi keskustelu sähkölaitteet/latausjännite jos oikein muistan!
     

Kerro tästä muillekin!