XXX American Car Show Oulu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Hantte, 2.10.2008.

  1. Hantte

    Hantte 1st gear

    30-vuotis juhlanäyttely järjestetään 1.-2. toukokuuta 2009, paikka tuttu Ouluhalli.

    hantte
    Acc Oulu ry
     
  2. artsi75

    artsi75 1st gear

    kaveria kiinnostaisi tuoda pyörää näytille. mihin osoitteeseen laitetaan kuvia ja tietoja vehkeestä?
     
  3. PD70

    PD70 3rd gear

  4. vicky-54

    vicky-54 3rd gear

    Termos!
    Ilmottautumiset osoitteeseen acc.oulu@gmail.com. Näyttelyjärjestelyt kovaa vauhtia menossa ja sunnuntaina "startataan" tämä IT-puolikin käyntiin jolloin koko koneisto on sitten käynnissä. Tarkemmin sitten sunnuntaina KESKUSTELU-puolella ja "tapahtumat"-osiossa.
    T: ACC Oulu
     
  5. artsi75

    artsi75 1st gear

    missäs vaiheessa ilmoitatte huolitteko näyttelyyn? pari ajoneuvoa olen tarjonnut (kavereiden). vai onko mailini tulleet edes perille?
     
  6. KPS

    KPS 3rd gear

    Ja MELROSE vastaa eka illan musiikkitarjonnasta?
     
  7. Hantte

    Hantte 1st gear

    Oulun juhlanäyttelyn valmistelut alkavat olla loppusuoralla ja näyttelystä on tulossa jälleen erittäin hyvätasoinen. Ajoneuvoja on esillä n. 100, mukana useita vielä näkemättömiä kevään uutuuksia.
    Ruotsin puolelta on myös tulossa runsas ja tasokas osallistujajoukko. Naapurimaasta saapuu myös Monica Öberg, joka rakentaa kisavarikkonsa Ouluhalliin ja esittelee tiimin toimintaa.
    Näyttely on avoinna vappupäivänä pe 1.5. klo 18.00-24.00 ja la 2.5. klo 10.00-18.00. Perjantaina musiikista vastaavat Grady Company ja Melrose, lauantaina Extremity.
    Liput 15 € / 5 €.
     
  8. H-R

    H-R 1st gear

    Näyttely lähestyy! Oulussa on aina mukava meininki :D Kelitkin näyttää olevan hienot 8)
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Parin tunnin päästä starttaa Kuopiosta parit Pontiacit kohti Oulun näyttelyä ja keli näyttää hienolta eli illalla sankoin joukoin katsomaan Oulu-halliin hienoja pirssejä sekä mopoja!!!
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Mitä!? Ei vieläkään kuvia? :lol: :wink:
     
  11. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    kohta tuloo minun räpsimät kuvat www.cruisingnight.tk 8)

    oliko lama iskenyt näyttellyyn kun tuntui että tilaa oli ja autoja ei niin mahotonta määrää ollut :eek:
     
  12. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ei tekis mieli naapurikylän showta parjata, mutta nyt kyllä vähän täytyy.

    Tyhjää oli tosiaan kuin neuvostoajan supermarketeissa. Vaikutti siltä, että oli tullut paljon perumisia ihan loppuhetkillä koska hallin takapää oli tungettu täyteen kun taas keskellä ja ovien edessä olis voinut pelata tennisottelun. Olis kannattanut ehkä pistää pohjapiirrosta livenä uusiksi showta kasatessa?

    Jäin myös kaipaamaan laadukasta hurrikalustoa, jota tänä vuonna oli niukanlaisesti syystä tai toisesta.

    Menneiden Vuosien Voittajat -teema kantais paremmin, jos mukana olis todella autoja vuosien takaa eikä suurin osa muutamalta viime vuodelta.
    Porukat katteli ihmeissään että miten tuokin on taas täällä kun eivät teemasta aiemmin mitään olleet kuulleet. Tuli hippasen semmonen fiilis, että uutta katseltavaa oli aika vähän. Omalla kohdalla syynä tietty myös se, että kotimaiset uutuudet on tullut nähtyä jo aiemmin keväällä.

    Sorry poijaat negatiivisesta palautteesta, mutta tuttu Oulun näyttelymeininki puuttui tänä vuonna syystä tai toisesta. Tästäkin huolimatta grattis 30 -vuoden näyttelyputkesta, joka ei oo ihan vähän!
     
  13. vw79

    vw79 3rd gear

    Sekavat tunteet jäi näyttelystä. Yleisnäkymä hallista oli aika kalsea kun lähes kaikkialla näkyi sitä valkoista lattiaa. Oli kuin autot olis vaan pukattu sinne tänne ja homma valmis. Oli toki ok somistuksiakin. Kun kerta 30-vee juhlänäyttely, olisin odottanut paljon enemmän sisällöltä. pitäskö sittenkin ( vaikka hammasta purren järjestäjien puolelta ) ottaa vanha käytäntö peliin ja hyväksyä näyttelyyn myös vanhoja/erikoisia ei-jenkkejä. jätetään ne uudemmat tuning ikäkauden/tyylin muovikipot edelleen ulkopuolelle. näin toimien sisälle sais helposti lisää laadukasta/erikoisempaa kalustoa ja jäykkämielisimpiä "tötterötukkia" lukuunottamatta uskosin maksavan yleisön ottavan sisältölaajennuksen vain positiivisena vastaan.

    mitäs tähän sanooo järjestäjät?!

    ulkona oli taas perinteiset suonenvetoharjoitukset :poff:

    [​IMG]
     
  14. musse27

    musse27 3rd gear

    Kiitoksia omasta puolesta oulun näyttelyjärjestäjille.

    Autot oli hienoja ja laadukkaita,mutta yleisöä ei tullut ihan hirveänä paikalle.

    Mutta hiukan sama probleema kaikissa muissakin tämän vuoden näyttelyissä, paitsi kokkolassa.

    Enemmänkin olisi autoja mahtunut,mutta eipähän sitten ollut liaan täyteen sullottu.

    Ja Varosen Ilpon Orannassi Musse jatkaa huikeaa voittokulkuaaaaaaan... putsasi totaalisesti pöydän.

    Taitaapi olla tämän vuoden näyttely magneetti, jolle ei vertaista löydy.
     
  15. wolfvan

    wolfvan 1st gear

    Kyllä täytyy sanoa että tyhjää oli ja toki laadukkaita autoja kaikki, mutta monipuolisempaa kalustoa pitäis olla VTCF:n osastoakaan ei kuulemma otettu näyttelyyn mukaan.
     
  16. Luntti

    Luntti 1st gear

  17. supo

    supo Double Gearhead

    Kiitokset Oulun pojille ja likoille,oli mukava näyttelyreissu pitkän talven jälkeen ja näyttelykalusto oli hienoa sekä autoissa ja pyörissä.Jatkakaa samaan malliin kuin tähän asti eli vähintäin 30 vuotta vielä!!!Terv:Savolainen viäräselekä
     
  18. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Kiitoksia ACC:n porukoille. järjestelyt toimi hienosti. ja näyttely oli TODELLA hyvä. oli mukava viettää vappu seurassanne 8)
    terv. auto # 32

    uusi kamera ja uudet metkut :argue: mutta pilalle menneitä kuvatuksi
    voi klikata TÄSTÄ
     
  19. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Oli komia ja tasokas näyttely taas kerran!
     
  20. j.s

    j.s 1st gear

    no olihan tuolla kaikenlaisia töttöröitä mutta joittenkin laitteiden viimeistely taso jäi vähä ihmetyttään jotteiko tuota ois parempaan pystyny vaikko tullu sitte vähä kiire noin kuvista katottuna hienoja pelejä mutta live katselmus oli aikasta masentava ku kumminki oli kyseessä ns näyttely kamppeita
     

Kerro tästä muillekin!