hakusessa HYVÄ automaalari keski-pohjanmaalla !!!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja studio57, 26.2.2009.

  1. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Itsellä on parhaat kokemukset maalaamoista, joiden omistajat/työntekijät ovat itsekin harrastajia ja ovat näin viitsineet satsata hippasen enemmän työn laatuun kuin keskiverto vakuutusyhtiön kolarikorjaaja.

    Barracuda oli maalaamossa noin 8 kuukautta ja siitä tuli ihan hyvä, muttei missään nimessa ole täydellinen tai virheetön. Noin vuoden kuluttua maalauksesta tuli paikkapaikoin näkyviin pakkelien reunoja, vaikka pohjien annettiin vetäytyä ihan ajan kanssa. Harmitti tottakai, mutta ihan ymmärrettävää täysin pellillä käyneessä ja ylikittauksen vaatineessa autossa. Hioin siis auton vielä itse vesissä läpi ja 3M:n kiillotusohjelma lisäksi perään ->vetäytymät eli maksaläiskät eivät enää näy.

    Näyttelyihin Suomessa autoaan ei herkkähipiäsien kannata viedä, koska ko. tapahtumissa on aina ihmisiä vain päätarkoituksenaan arvostella juuri näitä paskoja maalauksia tai vähintään kaivaa juuri valmistuneista autoista esille kaikki virheet.
     
  2. pantera

    pantera Double Gearhead

    Kokkolassa Autocolor eli Leppäkari, sitte raahessa on ne iivosen tytöt jotka tekee aika hienoo jalkee 8)
    On muitakin, asenteesta on kiinni harrasteautossa lopputulos, kaikki osaa maalata jotka sitä työkseen tekee
     
  3. typewriter

    typewriter 3rd gear

  4. studio57

    studio57 Gearhead

    laittelin kyselyjä useaankin noista paikoista, saas nähdä millaisia vastauksia tulee ja tuleeko kaikista ollenkaan. colorin poikien on pitäny ilmestyä tallille jo pari viikkoa ja tänään kilautin niille uudestaan ja tulee tekeen arviota ma-ke.

    pakko tehä päätökset vielä ensviikolla että ehtii pirssi hyvissä ajoin väreihin.
     
  5. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Olihan modernit sivut ko maalaamolla.Ihan selkeästi tekemisen meininki!
     
  6. vw79

    vw79 3rd gear

    täysin turhaa mutinaa
     
  7. vw79

    vw79 3rd gear

    turhaa jorinaa
     
  8. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    En sitä linkkiä tarkoittanutkaan, vaan: "Maalannut mm. Kankkusen jussin ferrarit, t-fordin ja lukuisia muita "

    Jos toi ei oo suositus niin ei sitten mikään. ¿Comprende?
     
  9. studio57

    studio57 Gearhead

    oiskos muita oikeesti hyviä 200km sisällä. vappu lähestyy ja se the maalari vielä löytämättä.
    auto-colorin ukkojen on pitäny käydä jo yli 2 viikkoa sitten ja eilen viimeksi oottelin ukkoja tallilla turhaan :soosoo:
     
  10. stealthcamino

    stealthcamino 3rd gear

    Jokos kyselit 300km päästä? :wink:
     
  11. studio57

    studio57 Gearhead

    kyselin mut ei vastaillut sähköpostiin :mad:
     
  12. cadillac 1960

    cadillac 1960 1st gear

    kyselin mut ei vastaillut sähköpostiin


    mites olis puhelin????????
     
  13. studio57

    studio57 Gearhead


    niin mut kun laittelin kuvia ja infoja... eikös se niin oo että jos ei ehdi sähköposteihin vastata tuskinpas ehtii pirssiäkään tekemään. eikö ole parempi piilottaa sähköposti osoitteet kotisivuilta jos niihin ei vastata? niin no enhän mää mittään tiedä.
     
  14. Raider

    Raider 1st gear

    yv:llä paiskattu
     
  15. Turnn

    Turnn Gearhead

  16. studio57

    studio57 Gearhead

    itsekkin entisenä 1929 rodin omistaneena oon käynyt muutaman kerran näillä sivuilla ja ihmetellyt työn jälkeä.. maalauksista en tiiä mut näyttää siltä että tuo on isommille poikasille tarkoitettu firma johon tonnilla ei pääse ees sumpille hintoja kyseleen :rotfl:
     
  17. kime2

    kime2 Gearhead

    Eivät maalaa ite ja se joka niille ainakin jonkin verran maalas on siirtynyt jo eläkkeelle tai tarkemmin ottaen maalaamon omistaja ja ruiskari muualla maalaushommissa,mut ei tee ns."pikkutöitä"!

    Mun tietojen mukaan Orjalan maalaamo ei ois tehnyt ainakaan varsinaisia pohjatöitä Kenkkusen rodiin...

    Kyllähän meillä täällä Kokkolassa on todella hyviä maalaamoja useita mm.Laitala,maalas kaverin mussen kauan sitten ja oikestaan pinta on vaan parantunut vuosien saatossa kun lievä paineilmaväreily jota aina jää hiukan pintaan kuin pintaan on tasoittunut!
    Sitten on vielä ainakin Luotoja 2kpl,Milen jota pidetään ihan huippuna ja aika monta erikois autoa on maalannut myös Mäkelä et kyllä "jokaiselle Chevellelle täältä maalari löytyy" :rotfl:
     
  18. studio57

    studio57 Gearhead

    onkos tälle Milen jutulle yhteystietoja?
     
  19. Kimmoh

    Kimmoh Gearhead

    Automaalaamo A-Class
    Jänismaantie 25
    67800 Kokkola
    040 5576690

    Viime vuonna valmistuneessa ja siisteissä tiloissa siellä ainakin työskennellään. En oo Milenin maalauksia nähnyt mutta kaikkiin firman huoltoautoihin on laittanut todella hankalat teippihärdellit ammattitaidolla.
     
  20. studio57

    studio57 Gearhead

    tää Milen ei ehdi tehdä yli maalauksia. auto-colorin kaiffarit kävi eilen ja huomenna tontille tallaa nuot teerijärveläiset.
     

Kerro tästä muillekin!