Camaron vikakoodit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tomppamikkonen, 26.7.2002.

  1. tomppamikkonen

    tomppamikkonen 1st gear

    Löysin netistä kyllä vikakoodi listoja, mutta miten koodi saadaan ulos autosta? Autohan on Chevrolet Camaro -89. Ja onko ruisku TPI vai TBI? Autossa on katalysaattori.
     
  2. kcl

    kcl 1st gear

    Tuohan pitäisi olla helppo nähdä jo päältä; eikös TBI ole ThrottleBodyInjection ja siten siis ns. yksipisteruisku ja TPI taas TunedPortInjection elikkäs monipisteruisku ja suuttimet imukanavissa. Vikakoodien lukuun jollain on varmasti ohjeet...
     
  3. lennu

    lennu 1st gear

    koodit saa kytkemällä hyppypiuhan ratin oikealla alhaalla kojetaulussa olevaan liittimeen,ei vaan ole nyt korjauskäsikirja kainalossa niin en uskalla sanoa mitkä pinnit yhteen.
    kun piuha on paikoillaan kytketään virta ja check engine soon valo vilkuttaa vikakoodit kolme kertaa peräkkäin jokaisen.
     
  4. €vo

    €vo 1st gear

    Tossa on TPI moottorista kuva....

    http://www.chevypowr.com/p5270010.jpg

    Mulla oli joskus semmonen TBI nii siinä on ihan "kaasarin" näköne vekotin vaan....

    Ei tommosta

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: €vo 2002-07-26 11:07 ]</font>
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

  6. tomppamikkonen

    tomppamikkonen 1st gear

    Eli samanlainen käytöntö kuin opeleissa. Täytyypi kokeilla illalla. Tuo liitin eniten oli hakusessa. Siinä ohjekirjassa puhutaan jotain TPI:stä, mutta kyllä se yksipiste-ruutta on. Kiitoksia avusta ja hyvät kesän jatkot.
     
  7. royce67

    royce67 1st gear

    4chevy.com sivuilla on uhjeet ja vikakoodit.
     

Kerro tästä muillekin!