Minkä arvoinen? Chrysler Town&Country 3,8 LXi -98

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Tseiaar, 16.3.2009.

  1. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Mikäpä olisi autolle käypä markkina-arvo? Auto siisti, ruosteeton, leima voimassa toukokuulle. Kahdet hyvät 16" renkaat alumiinivanteilla. Nahkasisusta, sähköpenkit, ajotietokone, ilmastointi jne. Ainut vika autossa on että laatikko on sökö... :-? .
    Eli onko tällä mitään arvoa...? Mietin et mitä ton kanssa tekis, et löiskö lihoiksi vai laittasko vielä ajoon...
    Tuolla vielä kuvia minkä näkönen pirssi on kyseessä -> http://s284.photobucket.com/albums/ll8/ ... ger%20-98/ .

    Ja ostotarjouksia saa esittää :rotfl: :lol: 8) .
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Mä jo pelästyin että myyt tota autoa mikä mulla on sisällä :rotfl: :rotfl: :rotfl: , -98 Chrysler Town & Country, mutta siinä on laatikko ehjä, ei ole vielä ihan vuotta kun se rempattiin!!!
     
  3. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    :lol: :rotfl: , omaanihan minä tässä kaupittelen, tai sen arvoa kyselen... :wink:
     
  4. virta

    virta Gearhead

    Missä lukemissa laatikot hajosivat?

    On tietty huono aika myydä kun auto tarvitsisi tuhansien eurojen remontin :-? :-? Ja nykyyän on niin harvassa nuo TI miehet,paremminkin on ostajat sellaisia että kysyvät paljonkon tuo maksaa "kunnostettuna".

    Vinkkinä myyntiin:tilaautoissa ihmisiä kiinnostaa sisätilat joten kuvia täytyy olla myös sieltä.
     
  5. willalande

    willalande 2nd gear

    eikös tuolta nettiaatosta saa hintaarvioo. ehjiä näkyy olevan hiukan alle 5000eur. ei ajokuntoinen ja loota sökönä.mitä siihen ehjä sitten maksaa? tarjoisinko siitä ehjän 240 farmari automaatti volovon ja 1000eur rahaa?
    varmaan hassu tarjous mutta tarjous kuitenkin.
     
  6. Toke

    Toke Gearhead

    saat siitä vaihdossa -63 990 david brownin.
     
  7. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Taitaapa mittarissa seisoa aikalailla 155 tml, eli paikallista mittayksikköä 251 tkm. Ja sen takia vain ulkokuvia, kun auto seisoo 100 km päässä minusta, eikä koneella sattunut yhtään kuvaa sisältä olemaan :wink: . Mutta siis harmaa nahkasisusta, penkit 2+2+3.

    Kiitos tähänastisista tarjouksista, mut jos tää lähtee, tää lähtee vaan rahalla. Ja jos kauppaa tosissaan tehdään, tiedän mistä semmosia ehjiä laatikoita tähän saa...
     
  8. tuntematon

    tuntematon 1st gear

    nettiauto on hyvä ohje hintapyynnin muodostamiseen.
    vaikea kuvitella saavansa autosta enempää kuin tylsän näköisestä EHJÄstä perusvoyagerista.
    Hintapyynti pitäis olla selvästi alle 4000. kait käytetyn lootan saa alta tonnin. hommaahan siinä on että sen saa vaihdettua.

    En siis missään nimessä itse ole moista summaa tommosesta maksamaan, eikä tämä ole tarjous!
     
  9. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Tuleeko seuraavaksi uhkaus laittaa paaliin jos ei kelpaa? :rotfl:
    Ei vain, ehjänähän tuolla on käyttöarvoa, korjaisin jo tarvitsisin sitä, rikkinäisenä noilla on noin yleensä arvoa romurauta+pari sataa.
     
  10. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Heh, ei tätä paaliin laiteta :lol: :rotfl: :wink: . Tänään on tullut pari laatikkotarjokasta vastaan, joten eiköhän tästä vielä itselle käyttis leivota. Käyttöarvoahan tällä tosiaan on, ainakin loppukesästä kun perheen koko kasvaa kolmannen kerran lapsella, ja sit tietty vielä toi koirakin vaatii oman tilansa :D . Ei sitä kokoonpanoa mihinkään Corollaan enää tungeta, ainakaan mukavasti :lol: .
     
  11. virta

    virta Gearhead

    . kait käytetyn lootan saa alta tonnin. hommaahan siinä on että sen saa vaihdettua.

    Koville ottaa tonnilla saada,korjauskulut minimissään 1500e jos itse irrottaa ja asentaa takaisin.
    Ja romukauppiaiden lootista tiedä kun niitä vaihtotakuulla ostat,kun oot paria kokeillut ja rikkinäiseksi todennut voi olla takki jo aika tyhjä.
     
  12. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Kahta takuukorjattua (= uudet rojut sisässä) on tarjottu, toinen 1800 euroa "avaimet käteen"- asennettuna ja toinen 1400 euroa irtolaatikkona...
     
  13. Antti the Mato

    Antti the Mato Gearhead

    Taitaa olla tyyppivika noi laatikot näissä kun kaveri oli just hommannu tommosen mistä oli kans laatikko ihan loppu. Eli jos löytyy ylimääräsenä hyvää niin pistä vaikka yv mulle kun kaveri ei oodeeta lue.
     
  14. tuntematon

    tuntematon 1st gear

    tyyppivika on väärät öljyt.
    moppe etuvedot on herkkiä öljynlaadulle. atfplus4:sta pitäisi laittaa.
     
  15. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Näillä on ainakin omassa menty, ja vuoden (=20-25tkm) välein vaihdettu.
    Eli siis kyllähän se voi se laatikko levitä vaikka siitä huolta pidetäänkin :wink: .
     
  16. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    Mitäs taavetti maksaa? On hyvää vuosikertaa... :D
     
  17. lotvonen

    lotvonen 1st gear

    Kysäses MVA-huollolta Savonlinnasta. Mikolla oli joku aika sitten uusia laatikoita kohtuuhintaan, muistaakseni jossain 2k€ seutuja asennettuna.
    Varma en ole onko enää ja pitikö hinta paikkansa.
     
  18. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Tällä hetkellä näyttäs asia olevan jo hoidossa, tai ainakin työn alla. Nimimerkki "mauni" kavereineen on ottanut asian hoitaakseen, ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, olisi auto taas ajossa jo ensi viikon puolivälin jälkeen :D .
    Tähän mennessä, kiitokset kaikille apuaan, laatikoitaan ja neuvojaan tarjonneille 8) .
     
  19. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    reilu 4 vuotta sitten toin saksasta 2 Chrysleriä. Laatikko ongelmia oli ollut useassa autossa, siis korjattu jossain vaiheessa. Siihen aikaan oli yleinen tieto, että ei kestä muulla kun Moparin omalla öljyllä. No toinen näistä Rysyistä jäi käyttikseksi ja siinä on kestänyt jo yli 100.000 km ja käytetty vain moparin omaa tomaattiöljyä.
    Siihen aikaan jos about 8.000 arvoinen 5+ vuotias Chrysleri maksoi laatikkovikaisena alle 3 tonnia! Puolalaiset/Turkkilaiset tosin vei ne alta aikayksikön ja palauttivat ehjinä takaisin myyntiin.
     
  20. willalande

    willalande 2nd gear

    EDELLEEN kiinnostaa että mitä noista lootista sitten hajoo? kitkat,laakerit,vai jotain kovempaa osaa? ite oon kuullu että tasauspyörästöstä lentää keskitappi hevon kuuseen ja särkii sitten koko lotteron .kai jos niitä niin paljon hajoilee niin jollain on jotain dokumenttia/oikeeta tietoa asiasta eikä vain nuita" kuuleman mukaan" ja "kaverin setä" sanoi juttuja.
     

Kerro tästä muillekin!