Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. markote

    markote 1st gear

    JepJep :)
     
  2. Rotke2500

    Rotke2500 1st gear


    Öljyt on vaihdettu 2-3 viikkoa sitten, Kendall 15W40:iin. Maileja ei ole tullut sen jälkeen ihan niin paljon. Sen unohdin mainita että pakoputken päästä ei tule sinistä savua eikä ole näkynyt valkoistakaan.

    Koneen käydessä kun avaa öljykorkin, kuinka paljon ilmaa puhaltaa ulos normaalisti? Tasaisesti vai koneen käynti tahtiin? Hieman vaikea tietysti määritellä näkemättä, mutta mites muilla?
     
  3. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    mä en tuosta huohottamisesta tiedä en oo ite tutkinu mut luulis sen huohottavan kun kerran turbo on ,ainahan noi männärenkaat jotain läpi päästää....
    ja tää on siis ihan perstuntumalta tää vastaus :-?
     
  4. markote

    markote 1st gear

    En ole huohottamista tutkinut, mutta talvella vaihdoin samat kendallit koneeseen, niin pari viikkoa auto haisi kuin kärpänraato :lol: .. (tekee kyllä saman öljymerkistä riippumatta)
     
  5. fourwheeler

    fourwheeler Gearhead

    Hylsy postitettu. Laitoin myös privaa.
     
  6. xterror

    xterror Gearhead

    Noniin, tuli 96 mallinen cumminssirotke hankittua pihaa koristamaan, mutta mutta.. taitaa olla auto lähes vakiokuosissaan. Elikkäs jotain tarttis tehrä että saataisi vähän lisää voimoo ja ääntä. Mistäspäin Suomea löytäisi siihen sellaisen kiukaanhormin kokoisen putkiston? Ja sitten tuo fuel plate? Löytyykö kotomaasta, vai tartteeko tilailla dodgelandiasta?
     
  7. tee

    Tee putkisto ite helppo homma suoraa putkee vaan haet ja vähän näytät rälläkkää ja mikkiä. ja platen voi ottaa kokonaan pois ni tulee halvaks :rotfl: :rotfl: Mä otan sen kans pois ku saan eka katsastettua.
     
  8. HRTP

    HRTP Gearhead

    tuota noin,nyt ois yks kinkkinen kysymys alan asiantuntijoille :lol: vaihtelin tuossa kuukaus kaks takaperin tuonne alipaine-ohjaustehostin pumppu pakettiin kaikki tiivisteet ja homma onnistui mutta nyt taas on alkannut näköjään tehostajan korkin välistä tulemaan öljyä pihalle eikä vaikuta että ois pelkkää tehostin öljyä vaan näyttää pikemminkin moottoriöljyltä :-? eli nyt se kysymys,miten tuo voi olla edes ylipäätään mahdollista että öljy "lisääntyy" tehostajassa itsestään(moottoriöljyä ei ainakaan tikun mukaan ole mennyt yhtään)
     
  9. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    ei tarvi dodgelandiasta tilata 8) täällä pirkanmaan jaoston kahvituvasta löytys yks nro 6fp 8)
     
  10. xterror

    xterror Gearhead

    Enkä tee

    Hommahan on sinänsä ihan palakakkua, mutta kun mä en enää ikinä mene mikkikolvin kanssa auton alle makaamaan (nimimerkillä "liian monta ruostekasaa hitsannut"), ja toisekseen mistäs sais sopivaa noin 100 pakoputkikamaa metritavarana, kun ei viittis mitään vesijohtoputkea laittaa.
    Elikkäs ihan valmisputkisto hakusessa, tai siis mistä sen järkihintaan saisi. Siitä platesta en ole edes ihan varma että tarvitsenko edes mokomaa, mutta parhaillaan menossa BHAF by Fleetguard projekti tuossa pihalla. Saa nähdä miten siinä käy.

    Mikäs muuten on tuo kulmakikkare noissa esim tst:n fuelplate sarjoissa.
     
  11. rx_racing

    rx_racing Gearhead


    Chrysler jälleenmyyjillä 395,-
     
  12. fourwheeler

    fourwheeler Gearhead

    Summitilta saa erittäin edullisesti 4" täysrosterista täydellistä pakoputkisto-settiä. Itekin oon tässä ämpyilemässä että otanko vai en. Swoopilla on samansuuntaisia ajatuksia. Täydellinen setti olis 370USD plus rahti ja tulli, omasta mielestä ei paha. Ei kannata sitten liioitella ton hormin halkaisijan kanssa, liian isolla röörillä vääntö tippuu joten putken koko kannattaa tosiaa funtsia teho- ja käyttötavoitteen perusteella.

    Pleittiä ei kannata poistaa kokonaan. Tää on tosin mun mielipide vaan. Sepin tarjooma kutonen on jo melko tymäkkä levy ja kyllä sillä huba irtoaa :lol:

    Olikos kellään muuten Lahdessa vaikuttavan Keijo Mäki -nimisen henkilön puhelinnumeroa? Myynyt Nettivaraosan puolella Ramin purkuosia.
     
  13. jos välttämättä haluu suomesta http://www.starstyle.fi/index2.html näyttää olevan 700€ ja muutakin viri osaa näyttää olevan :D
     
  14. zzracing

    zzracing 1st gear

    Blackvan "Mistä mahtais saada sisälokarit taakse?"

    Ite tilasin merkkiliikkestä suomesta Orkkis lisävarustelistalta...
    Oishan niitä Ebayssä yms.

    Jenkeissä ainakin tohon 3rd makso pikkusen yli 100$ pari ja suomesta sain 220€ pari
    et kuluineen(rahti/tulli) toi jenkkilän touhu ei noissa halvemmaksi jää.

    "wheel well liner" ku laittaa hakuun ebayhin ni tuloo näkyviin.
     
  15. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

  16. Gaz m69

    Gaz m69 1st gear

    Dodgeen sopivaa osaa joutilaana http://www.nettivaraosa.com/780767
    Putkea, rengasta, turboa, tilpehööriä. Jos jokin kiinnostaa voin tuoda näytille Sepin pajalle lauantaina.
     
  17. persus

    persus 3rd gear

    Re: Enkä tee

    [

    Mikäs muuten on tuo kulmakikkare noissa esim tst:n fuelplate sarjoissa.[/quote]



    tarkotat varmaan sitä joka tulee siihe turbon hukkaportin kellon letkun väliin!
     
  18. xterror

    xterror Gearhead

    Ilmeisesti just sitä. Nostaa ilmeisesti ahtoja nopeammin/korkeammalle, vai mikäs sen juju on?

    Juu ja 4"putki on tilattu, ja bhaf ulisee mukavasti. Nyt pitäisi vielä lähteä pajalle fiksaamaan lepattava ovipahvi.
     
  19. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    Tänään haettu ramin tuore leima, ilman huomautuksia! 8) Mutta edelleen ravistaa jarruttaessa,jos jarruttaa reilusti ei ravista..eikä aina ravista,mistähän prkleestä johtuu... Katsuri ei löytänyt väljää mistään tms.
     
  20. persus

    persus 3rd gear


    voisko levyt olla huonos kunnos/kierot tai puuttua joku pala? tai joku ruoste cranssi ympärillä?
     

Kerro tästä muillekin!