Uudet sähköt Impalaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Impala71, 18.4.2009.

  1. Impala71

    Impala71 1st gear

    Nyt olis hieman vinkkejä vailla. ongelmana on vm.71 4d impalan sähköt. Eli alkuperäiset sähköt on edellisten omistajien toimesta rävelletty jo aika heikkoon happeen ja nyt rattiputken vaihdon (jostain 70-luvun letukasta, ainakin liittimet käy mutta johtojen värit tietty ihan erillaiset jne..) jälkeen jostain syystä perussähköt ei toimi sitä vähääkään. Sähköistys on tällähetkellä sanoisiko kohtuullisen vaarallisennäköistä johtohässäkkää, kuskin jalkotilassa roikkuu epämääräinen käärmeenpesä johtoja jne. eli ei riittä yhden tai kahden johdon uusiksi veto..

    Jos rattiputken liittimen jättää irti toimii sähköt jollaintapaa esimerkiksi starttaa jne. perus korjausoppaan sähkökaaviot on täysin kelvottomat , ei niistä ota selvää ei sitten millään, vaikka multa sähköalan peruskoulutus lötyykin ja muutamia autosähkökaavioita on tullut tulkittua onnistuneesti.

    Elikkä olisko tietoa löytyykö tommoseen 71 impalaan järjellistä sähkökaaviota? Entä mites johtosarjojen laita löytyykö tommoseen uutta mallikohtaista vai pitääkö soveltaa jotain yleissarjaa? Millaisissa hinnoissa nuo johtosarjat on?
     
  2. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

  3. Impala71

    Impala71 1st gear

    Noita paketteja kattelinkin jo hieman sillä silmällä, kait se on vain käytävä latomassa taaaloja tiskiin tuolla kaupantiskillä ja laitettava joku tollanen paketti tulemaan.

    Onko noissa seteissä kuin eroja laadussa johtojen paksuuksissa liittimissä jne eli otanko sen halvimman mikä lupaa kaikki tarpeellisen mukaan vai pitääkö jotain settejä vältellä?
     
  4. exo

    exo 1st gear

    riveraan tilasin tuolta ez-wiringilta sarjan(n.240€veroineen) perussetti kaikki oleellinen on mukana.ei mitää ylim.herkkuja.laadukkaan olonen sarja,piuhat paksuja ym...jos sulla on vielä vanhat katkaisijat paikoillaan niin ehkä kannattais miettiä semmosta sarjaa jossa tulee uuet mukana esim toi entisöinti.com myy american autowire sarjaa jossa o uuet mukana valmiina, tosin hintaki o eri mut mitää maksaa uuet katkaisjat tilattuna erikseen..
     
  5. Impala71

    Impala71 1st gear

    se vois kyllä olla nuo katkaisimet kans hyvä pistää samalla, menee samalla vaivalla eikä kumminkaan maksa niin älyttömiä. Auto on kumminkin seisonut vuosia taivasalla käyttämättömänä, onneksi pelastettiin se kuivaan talliin tuossa viimevuosikymmennen lopulla.
    Tää on vähän pitkissä kantimissa, vitsailtiinkin jo että kun kymmen vuotta ei riitä yhden auton kunnostukseen niin riittääkö se toinenkaan vuosikymmen sitten?? Helppo projekti tuo on siitä ei puutu yhtään mitään muuta kuin rahoitus :D :D
     
  6. RockRock

    RockRock 1st gear

    sähköt!

    Itse tilasin sähkökaavion -66 letukkaan jenkeistä ja tais maksaa seitsemän taalaa! sieltä olis muistaakseni saanut myös valmiit johto sarjat,,,

    Katoppa http://www.harmons.com
     

Kerro tästä muillekin!