taas palaa jonkun talli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 843, 21.4.2009.

  1. kautsi

    kautsi 3rd gear

  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Sen siitä saa kun ajelee Muukalaiskatua....
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Jep. Pihalle rovio missä poltettaisiin pahimmat vääräuskoiset trollit elävältä.
     
  4. paja1

    paja1 Double Gearhead

  5. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Ei, sitä itsekin yrmistelin. :-?
     
  6. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Eiköhän anneta kiinteistön omistajan tehdä tämä päätös, huhuilemalla ainoastaan tehdään asianosaisten olo tukalammaksi. Kiinteistö on kuitenkin todella suuri eivätkä ne palovauriot olleet kovinkaan suurella alalla. On se jo kertaalleen korjattu vastaavan palon jäljiltä kymmenisen vuotta sitten.
     
  7. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Voi kamalaa, ja vielä hyvätuloisten asuinalueella...huiii :odroll:
     
  8. spinneri

    spinneri Gearhead

    Spinneri Magazinen sivuilla muutama kuva tapahtumapaikalta (tänä päivänä otettuja kuvia). Uutistakin päivitetty tänään jo pariin otteeseen, lisää päivitetään heti kun vain tietoa mm. pelastuslaitokselta saadaan.

    Vihjaisi

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     
  9. jaketin

    jaketin Gearhead

    luinpa tuota bikersforumin threadia....

    hmmm, täytyy meidän tallilla tarkistaa muutama sähköjutska...
     
  10. LGC

    LGC Gearhead

    No hyvä ettei harrastepeleille suurta vahinkoa syntynyt :)
     
  11. kautsi

    kautsi 3rd gear

  12. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Samalla kylällä meikäläisen tallin kanssa :eek: Hitsi olis karua tulla himaan kruisingistä kun oma talli olis palanut :cry:
    Toivottavasti edes vakutukset oli kunnossa
     
  13. human62

    human62 1st gear

    On harrasteautoja jne...mutta ei tää onnex meikää niin pahasti koskettanut...eli jos ois mennyt tietyn vuosimallin Chevyjä....ei sillä onhan nääkin harrasteita mutta niinkun meikäläisittäin...jotainhan tää kosketti varmasti.
     
  14. mustankki71

    mustankki71 1st gear

    Itsellä oli ko. tallissa auto talvisäilössä. Ei ollut kuitenkaan enää tässä kuussa. Alkuperäiset säilössä olleet vanteet ja pari kesää ajetut renkaat kuitenkin meni mukana. Saas nähä mitä vakuutusyhtiö Stetsonoi niiden arvoksi...

    Samassa tallissa oli vanhempia takaveto-Volvoja ja vanha Morris Mini ja iso nivaska erilaisia työkaluja.
     
  15. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    no varmasti koskettaa ja sama tilanne mitä tahansa autoja ois palanu! talli menny.työkalut..osat...ym....

    tässä näkee kapee katseisuuden harrastajien kesken,ei mitään yhteistä voi eikä kehata myöntää olevan eri piirien kesken.ei ees myötä tuntoa kehata antaa.
     
  16. human62

    human62 1st gear

    No jos mä saisin valita omista mikä olis tallissa mikä palais ni on niilläkin järjestys, eli eriarvoisa...silti kyse on vain peltilehmistä jotka Suomessa on saanut "pyhän lehmän"käsitteen...

    Nää ei oo kuitenkaan ihmisiä tai eläimiä joita mä ainakin surisin enemmän kuin autoja

    Eikä mun o paha mieli jos sanon että otan osaa vaikka ois ladoja palanut, autojahan nekin.
    Suomalaiset on mielestäni vaan turhan herkkiä ja tulkitsevat kaiken liian putkinäköisesti.
    Tottakai tää on ikävää kun autot palaa , on mullakin palanut monta kertaa mutta oon ollu paikan päällä ja sammuttanut ne jopa sellaisia tulimeriä joita moni muu menis karkuun...

    Syvimmät osanottoni asianosaisille
     
  17. PauliP

    PauliP 1st gear

    Jos nyt yhtään oikein ymmärsin lukemaani, niin se että "olisi harmittanut jos olisi mennyt tietyn vuosimallin Chevyjä..." on ihan erityisen suurta putkinäköisyyttä. Mulle on ihan sama meneekö tuntemattomilta harraste Chevyjä, Minejä tai vaikka Fordeja jos jotain tulipalossa menee.
    Jos oma harrastetauto menee niin se harmittaisi erityisesti, tuskin sillä merkillä on siinä vaiheessa suurtakaan merkitystä.
     
  18. kime2

    kime2 Gearhead

    Eikö se ole aika sama mitä ne arvioi noiden renkaiden arvoksi,verrattuna mitä sanovat niiden tuhoutuneiden autojen arvoksi?

    Harmittavaa eräänlaisena volvostina kun noita oikeita volovojakin on tuhoutunut,tiedä millaisia helmiä on seassa ollut :cry:

    Banzuik kovana volvoharrastajana lienee ajattelevan samoin.
     
  19. human62

    human62 1st gear

    Niin tietty jos auton reaalihinta ei merkitse mitään niin sitten ne on samanarvoisia. Että jos yhden autoni hinnalla saa kuitenkin 20 volvoa ja Saabia tai yhden harvinaisen Chevyn , mutta tietenkin kaikki on niin suhteellista ja rahahan loppujen lopuksi vain on vain numeroita :)
     
  20. mielikuva

    mielikuva 1st gear

    Tähän jatkoksi.

    Vanhoissa rakennuksissa myös sähköistykset vanhenevat. Samaten virran kulutusta on saattanut tulla lisää koneiden, laajennusten yms. mukana.

    Olen kuullut että jotkut turvallisuuspalvelut suosittelevat seinärakenteiden lämpökuvaamista. Johdotukset saattavat olla todella lämpimiä pidempiä aikoja ennen varsinaista paloa. Ei varmaan olis hankala toteuttaa, jollakulla varmaan löytyy lämpökamera.
     

Kerro tästä muillekin!