ajettavat luokat Motoparkissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 22.4.2009.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Se on ihan totta teoriassa ja onhan totakin mietitty. Mutta en mä ainakaan hirveen korkeelle arvosta tommoisia "ostettuja" pyttyjä. Tai alpakkalusikoita. Niitähän saa ihan kaupasta semmoisilla teksteillä kun tykkää, eikä maksa vissiin kymmenesosaakaan yhden kisan osallistumismaksusta :rotfl:

    Ja muutenkin harrastus on enempi hermolomaa arkityöstä, missä sitten kisataan oikeasti veren maku suussa joka toinen vuosi ja käytetään siihen kaikki aika ja energia. ;-) Jaa, hullua lepuuttaa hermoja kisahommista kilparadalla vai? :rotfl:
     
  2. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    just ilmoittauduin KITI:n kautta.saas nähä miten onnistus.voi mitä räpellystä.
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Onpahan ilmottauduttu.
    Nyt jo, vaikka huomennakin olis vielä ehtiny :poff:
    Mut kun ei voi olla varma muistaaks sitä semmosia vappupäivänä :rotfl:
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Mukana ollaan ainakin REEn kisoissa. :rotfl:

    Nitroihin sitten varmaan tullaan SPETtiin niinkuin joskus talvella lupasin :-? Mutta tohon NItroihin ilmoittautumiseen lienee vielä aikaa, joten annetaan sen olla vielä avoimena :odroll:
     
  5. askut

    askut 1st gear

     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä se Askut Camaro kulukoo kun pistät sitä metskua ja ilimoo siitä ilmapumpusta läpi oikeella paineella ja painat sen pedaalin pohjaan asti niin kyllä kulukooooo!!!Terv:Savolainen viäräselkä
     
  7. askut

    askut 1st gear

    '

    .......E 85........
     
  8. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mä olen ilmoittautunut sitten sähköpostilla koko sarjaan, kun siinä jonkun pennin säästää. Soittelin toimistolle ja sain sen kuvan, että lähetän ilmoittautumislomakkeen, jossa on se ruksi että "haluan hyödyntää jaadijaadijaa...", niin ruksasin sen ja pistin eteenpäin. Nyt on vaan mysteeri, että pitäisikö viellä kitiinkin lätkiä ilmoittautumiset.... :-?

    Mutta. Supergasia ollaan ajamassa ja funtsin, että jos kukaan muu ei matopurkissa ilmoittaudu samaan luokkaan, niin joko ei mennä motoparkkiin (eli jos se mailiilmoittautumista ei hyväksytä), tai toinen vaihtoehto, olis että yritän sopia fyyran kanssa, että väännetään se ilmoittautuminen siihen kisaan johonkin muuhun luokkaan. Yksin en ala ottamaan sieltä pelkkiä katsastuspisteitä tuohon luokkaan, kun se on minusta vähän ala-arvoista touhua.

    Eli joko ajetaan motoparkissa jotain, tahi sitten ei. Jos ajetaan ja ollaan ainoa SG -tiimi, niin katsastetaan auto joko spettiin tai SC:hen. Jos se fyyralle sopii... Ei oo reilua mun mielestä ottaa pisteitä rahaa vastaan.

    Ehkäpä tuolta vastausta pyhien jälkeen saadaan, mutta nyt olis tämmöinen tilanne.

    Aika näyttää, kuin äijien käy mutta yritetään ajaa kaikki mitä pystytään ja reilulla menolla :wink:
     
  9. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Käsittääkseni ilmoittautumiset pitää hoitaa KITI:n kautta.
    Jos haluat säästää ja maksaa neljässä erässä koko kauden, vanha ilmoittautumislomake FHRA:lle. KITI-ilmoittautumisen lisäksi...

    Camaro tulee Motoparkiin, ensisijaisena ryhmänä SG. Syy miksei näy KITI:ssä, lisenssi puuttuu eli uusi kuski ajaa sen ensin...

    Tulet nyt sinne SG:hen kuittaamaan katsastuspisteet ettei meille tule paha mieli :(
    Joutuu yksin ostamaan rahalla pisteitä :oops:
     
  10. Mopar

    Mopar Gearhead

    No niinhän minäkin asian käsitin, että ilmoittaminen hoidetaan kitiin. Fyyralta kyllä neuvottiin lisenssiaattikin ilmoittaitumaan, että tietävät varautua tulemiseen. Maksamisen voi hoidella sitten jos saa lisenssin ja pääsee osallistumaan kisaan.
     
  11. Jaku

    Jaku Gearhead

    :eek: mistäs noi mopoluokkien osallistujat löytäis??
     
  12. Weba63

    Weba63 1st gear

    Mopoluokkien ilmoittautumiset menee fyyralle > päivittävät sivuilleen varmaan ensiviikon aikana.
    Saa korjata jos meni väärin :)
     
  13. supo

    supo Double Gearhead

    viime vuonna 74 kisaajaa autopuolella ja tänään jo 81 autokuntaa ilmoittautunut eli pientä nuosua näin laman keskellä!!!Miten liene mopopuolella?Terv:Spet 1937
     
  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Saas nähdä miten tänkin kisan käy :cry:

    Camaro ei valmistu aikaisemmin mainituista syistä vielä vähään aikaan ja Löijynlläkin tonne tuleminen takkuaa pahasti. Mä vein Löijyn kardaanin lyhennettäväksi ja tasapainoitettavaksi viime viikon Keskiviikkona ja lupaus oli, että tällä viikolla olisi valmis. Ei ollut ainakaan tänään puoliltapäivin eikä tosin yhtään asentajaakaan ollut ko. firmassa paikalla jotta asiasta olisi voinut kysellä. Ovet tosin oli auki, joku varastomiehen retku toisessa päässä hallia täysin tietämättömänä missä muut on ja sitä rataa... :mad:

    Sitten vielä ihmetellään kun teollisuudessa ei ole töitä, työpaikkoja ja näkymät on huonot :argue:
    Onneksi noilta klovneilta siirretään työt muualle maailmaan, jotta ne ei vaan rasitu liikaa... :wc:
     
  15. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Halvalla varmaankin lupasivat tehdä?
    Näinä aikoina, aika käsittämättömän pitkä toimitusaika.
    Tai paha asennevamma, "eihän tollasella voi olla kiire"
     
  16. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Näyttää olevan FHRA:n sivuilla osallistujaluettelo.
    Monessa ryhmässä näyttäis aika hyvälle :D
     
  17. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tuntuu, et mones paikassa toi lama on joku muoti-ilmiö, pitää säästää ja lomautetaan ja sit jää duunit tekemättä/menee jonnekin muualle. Broidin Volvosta katkes pumpun hihna ja seuraava aika olis ollut Biliassa jo kolmen viikon päästä. Samaan aikaan tuttuja Volvo-asentajia sieltä lomautettuna, kävi sitten tekemässä ton firiksenä. Varmaan tosi hyvä säästö Bilialle. Mut jos tää jordanipaja oli Juvanmalmilla, ni toi ei oo mitään uutta. Muutaman kerran oon ite istunut siellä perjantaina suunnilleen kirveen kanssa kattomassa kun pajan pomo tekee illalla luvattua aksilaa valmiiks. Duunarit häviää jo puolelta päivin, mitä niitä jonkun akselit kiinnostaa, ei vaikuta v-konlopun kossun kulutukseen lainkaan.
     
  18. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Bingo :mad:

    Tää on sitä laadukasta Suomalaista työmoraalia josta meidän täytyy pitää kiinni :wc:
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Haha :D No näin siinä nyt kuitenkin kävi :p

    Ihmettelen kyllä kovasti, että mistä ne ovat ton 600 pistettä Tomille pieraisseet, kun kisakutsussa aika selkeällä suomenkielellä seisoo että: "Jos kilpailija joutuu vaihtamaan ryhmää johtuen liian pienestä osallistuja määrästä omassa ryhmässään ja hän siirtyy toiseen ryhmään ajamaan ansaitsee hän myös osallistujamäärästä ajamatta jätetyn ryhmän katsastus- ja bonuspisteet (yhteensä 300 pistettä)."
     
  20. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä ne pisteet on oikein ja ei kai se Tomin vika ole jos ei muita kiinnosta ajaa kaikkia kisoja!!!Taisivat vuokrata Latelta tuon Camaron juuri SG:n ajoa varten!!!Terv:Spet 1937
     

Kerro tästä muillekin!