Automaaleista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja kustum4evo, 26.3.2003.

  1. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Sain kaverilta ison pahvilaatikollisen automaaleja ja nyt pitäis alkaa metsästää niihin kovettajia ja mahdollisesti lakkoja, kun melkein puolet on metallihohtomaaleja...?

    Maalit ovat suurimmaksi osaksi herbertsin standofixiä, sellaiset vihreät ja siniset etiketit...jossain on päiväys ja vuosi laitettu,millo ne on sekotettu(1984),mut maalit ei ole kuitenkaan jämähtänyt vaan iha vielä notkeita ovat. Myös joukossa on PPG:n purkkeja ja Spies Heckerin pari purkkia.

    Oisko täällä ketään kuka tietäis,et mistä vois ruveta kyselee kovettajia noihin?

    Ei viittis ruveta soittelemaan jokaista automaalaria läpi!!!

    Auttakee auttakee, niin saadaan liekit volvoon..!
     
  2. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Menet purkkien kanssa automaalaustarvike liikkeeseen, ja kyselet palvelualttilta myyjältä.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kaikki edellä mainitut maalit ovat edelleen myynnissä. Eli käytännössä joudut hakemaan ainakin kolme eri automaaliliikkettä, koska jokaisella merkillä on omat kauppiaansa. Jos alat sekoittamaan eri maalimerkkejä ja kovetteita yms. keskenään voi tulla monenlaisia yllätyksiä. Jotain voi käyttää ristiin, mutta kaikkia tuotteita eivoi.
     
  4. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  5. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    niin no!Ainakin mitä iskä puhu et se on käytänyt Herbertsin kovettajaa Sikkensin maaleihin.
    Ja sit toinen juttu.Eräs paikallinen automaalari uusi Sikkensin maalijärjestelmäänsä, niin se myi niitä vanhoja Sikkensin maaleja pois pilkkahintaan. Kun olin ostamassa ko. jämiä,niin hän kertoi ettei Sikkensin uusien maalien kovettajat käy vanhoihin maaleihin...iha kivaa!

    Mut pitää soittaa yhelle tuttavalle,joka on ollu automaalari koko ikänsä ja sen pitäis tietää alan jekut paremmin!=)
     
  6. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Varmaan liekit jo volvossa valmiit? ps. kuva olis kiva.
     
  7. Kaataja

    Kaataja 1st gear

    Niin ja sit noihin baseihin (eli metallivärit ja sen semmoset "massat") voit käyttää ohentimena ihan tinneriä... Ei siis mitään sellupesutinneriä vaan sitä "puhtaampaa" versiota. Ja lakkana periaatteessa käy minkä merkin lakka vain, kunhan on liukkareille sopivaa.
     
  8. roki

    roki 1st gear

    suorintie saada aikaan savolainen supermies (vituiksman) on käyttää tinneriä
    ohenteena varsinkin base väreissä
     
  9. Kaataja

    Kaataja 1st gear

    No mikäs siitä niin savolaisen tekee...

    Kuivuuhan se aika paljon nopeemmin kun omat ohenteet, mutta tallioloissa saa nopee ollakin (mun miälest). Ja saapi ainaki lakan polttaa kii kuivaan pintaan... Kyllä mua on aina haihutusrakkulat enempi nyppiny. Toki massaa ruiskittaessa tarttee vähän enempi seurailla millasta jälkee jälkeensä jättää, ku ei tasotu. Mut ei oo vähän yli 10 vuoden maalauksissa ollu ongelmia tinnerin kanssa. Siis liukkareissa... Kerran ohensin vesimassaa... :wc:

    Mutta se oli vaan mun ehotus ja olenhan kova ehottelemaan...
     

Kerro tästä muillekin!