FOX koppaiset Fordit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bomber#1, 11.1.2008.

  1. lappis

    lappis Gearhead

    Äijät käynyt naapurissa.. Ettekä tulleet ees kahville. Onnee vaan uudesta autosta.
     
  2. capri30S

    capri30S 1st gear

    Oli tosiaan vähän kiire aikataulu kun tota haettiin, mutta sillon edellisenä perjantaina kun Pasin kans käytiin tota kattomassa, oltais ehdittykin. Ja oli jopa mielessä, kummallakaan ei vaan ollu sun numeroo puhelimessa :oops:
     
  3. Futurage

    Futurage Gearhead

    Muistakaahan tulla Alastarolle 10-12.7 Ford Nationalseihin !!
    www. fordnationals.net
     
  4. Futurage

    Futurage Gearhead

    Kyseessä on muuttoautona Känädästä tuotu laite, nykyisen omistajan, kuopiolaisen mr X:n isän siellä uutena ostama.
    Olen tehnyt tähän laitteeseen 393 strokerin , AFR 185 kannet ym, tehoa yli 500 hv, PA AOD ja 8,8 perä. Tullee tänä kesänä oikeasti liikenteeseen..ja Natikoihin ilman Force Majeurea.
     
  5. Futurage

    Futurage Gearhead

    Ostakaapas nyt joku Fox / AOD henkilö pois tämä turbiini :
    Summitilta tuli vahingossa väärä turbiini joten myyn alle omakustannushintaan uuden BM - 40473 NitrousHoleshot turbiinin jossa 2400 rpm stall speed.
    Sopii kaikkiin AOD -vaihteistoihin 1980-92.
    Vahva katumalli joka kestää jopa ilokaasut.Antiballooning plate ym.
    Hinta 400 E. Summitilla 460 usd.
    0400-834 819 ville.sievers at kolumbus.fi
     
  6. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Noh, onhan se ruisku CFI:kin.
     
  7. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Arvatenkin Karilla oli hakusessa kasikoneiset autot? :wink:
    Koitas Arto saada Taxi-Foxi kuntoon että saadaan hoidettua se Friikkijäsenyys kuntoon! :poff: :poff:
     
  8. välimallinkoppa

    välimallinkoppa Gearhead


    Onse pirun nätin näkönen paketti, remmi siis joutanut kaappiin;)
     
  9. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Muuten, jos jollain pyörii ylimääräisenä 79-82 alkuperäinen takaspoikka tai muu kuin 87-93 orkkis niin olis kiinnostusta ostaa tai vaihtaa vois sanoa lähes virheettömään 87-> gt takaspoikkaan.
     
  10. garagektc

    garagektc Gearhead

    Muistakaa laittaa konepellin sokat kiinni "ihan pikkulenkkejäkin" varten,etenkin jos muuta lukitusta ei ole..nimimerkillä: nyt välipelti lommolla on,mut kuituluukku vahingoittumaton :eek: ..huolimattomuutta,eipä ole eka kerta :soosoo:
     
  11. valiant65

    valiant65 Gearhead

    No siellähän se ainakin viime perjantaina nökötti. Kysyin enirolta puhelinumeron osoitteen perusteella. Numeroon vastannu naishenkilö ei tienny kenen se on ja manasi että siinä se on maannu kohta kolme vuotta mutta edes kaupunki ei korjaa sitä veks. Mites tossa nyt pitäs toimia? Mää haluaisin siitä kyllä vaan tuulilasin(ehjänä)...
     
  12. onre

    onre 3rd gear

    Hankalampi juttu sitten... Muistaakseni ikkunoista kuikuilemalla ei näkynyt mitään papereita tms mistä ois selvinnyt rekisterinumeroa, että vois sitä kautta alkaa selvittelemään. Urheiluhenkisempi nuorimies kyllä varmaan jostain sais runkonumeron tms urkittua niin sen kanssa vois koittaa AKElta kysellä viimeistä rekisteriin merkittyä omistajaa?
     
  13. revariver

    revariver Gearhead

    Löytysköhän keltään kuvia tai selvitystä jarruista ja jousista kun nelosen vaihtaa 302 koneeseen vm79 fox korisessa? Lähinnä katsastusta varten koska hieman pienethän noi 10" levyt yms on.
     
  14. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Jos en ihan väärin muista niin `79 V8 Cobra Mustangissa oli 10" levyt edessä?
     
  15. revariver

    revariver Gearhead

    Nin pitäisi olla mutta katsastusmies haluaisi jotain kuvaa esim.korjauskirjasesta.
     
  16. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Niin on, sellaiset on mulla jostain kumman syystä jouten. Pienet nuo 11" kin on....
     
  17. revariver

    revariver Gearhead

    Neloskoneisessakin on nuo kymppi tuumaset mutta katsastusmies haluaa mustaa valkoisella siitä että jarrut ei muutu vaikka kone muuttuu.
    Tai itse asiassa katsastusmies tietää kyllä oikeat jarrut mutta AKE vaatii jotain lappua taikka kuvaa vaikka shopmanuaalista.
     
  18. garagektc

    garagektc Gearhead

    Huomenna foxin kanssa kemoraan jos ei pahasti sada..Aika jännää monen vuoden tauon jälkeen kokeilla josko pysyy edes muutaman kierroksen hissuttelun kasassa :D
    Outo kurveissa kuuluva jurahtelu takapäässä (auton) on edelleen mysteerio mutta vakavaa jos on niin eiköhän se syy sitten löydy pikapuoliin...
     
  19. mercstang

    mercstang Gearhead


    Tarkista ottaako levyt satulan runkoihin kiinni käännettäessä. Niin mulla ainakin teki, karmeaa jurahtelua toisinaan (epäilin jo itsekkin kykyjäni perän kasaamiseen). C-clipeistä antaa sen verran vetarit periksi ja noissa bpr:n satuloissa on tosi pieni välys levyn ja satulan rungon välillä.
     
  20. garagektc

    garagektc Gearhead

    No perhana,täytyypä katsoa takajarruja huomenna,kiitoksia jo etukäteen vinkistä mercstangille..
    Tänään vaan hymyillään,ei nimittäin satanut ja oltiin mustin kanssa kemorassa palttiarallaa 4 vuoden tallittelun jälkeen..Ai herttileeri että voi ihminen kokea pienistä hyvänolontunnetta :D
    Jurnutusta ilmeni oikealle kääntyvissä mutkissa satunnaisesti, mutta muuten meno maittoi,vaikka varsin rauhassa "kruisailtiinkin"..
    Viitisentoista "vauhtikierrosta" pyrähdettiin kaiken kaikkiaan ja loppuvaiheessa alkoi jopa kumitkin ulvoa :rotfl:
    Hokasin vaan lähteissä että takana ei ole vakaaja paikallaan ja olihan kyllä takapää tiessä ku tauti,toki puski sitten ihan silleen että huomas..kone toki melkein vakio 5.0 eli ei kait se nyt lapasesta kovin yllättäen lähdekkään..suoran päähänkään kelannut ku 175,mutta toki tuosta paranee kun rupee tajuamaan miten kovaa noihin mutkiin voi mennä..ehkä..
    Nyt on niin hyvä fiilis että voi toivotella kaikille planeetan Fox-kuskeille oikein erikoisen hyvää loppuviikkoa!!!
     

Kerro tästä muillekin!