Katsastustoiminta Orivedellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Tohtori M., 20.5.2009.

  1. Tohtori M.

    Tohtori M. 2nd gear

    Morjensta

    Onkos jollakulla mielipidettä Oriveden katsastusasemasta? Tai siis kiinnostaa se, että ollaankos siellä erityisen V:mäisiä jenkkiautoilijoita kohtaan? Vai onko kohtelu ihan ok?

    JM
     
  2. ajomies

    ajomies Gearhead

    Eiköhän tuo käytäntö ole sama kuin muillakin, eli vikalista annetaan jos niitä vikoja kerran on.
     
  3. GMies

    GMies Gearhead

    Tohtori M tarkoittaa varmaan ns. "pilkun-naimista". Lainasin tuolta toisesta vietistä oheisen kysymyksen.
    "... tiirailemaan valoista että löytyykö se saatanan e-merkki vai onko auto hengenvaarallinen... "

    Onko se puuttuva e hengenvaarallinen itselle ja muille? Onko se punainen takasivuvalo vaarallinen täällä, kun Amerikassa se ei ole sitä?
    Autolla ajettu 15 vuotta, mutta nyt siihen pitää laittaa sivuvilkut. Jne.
     
  4. Kerberos

    Kerberos Gearhead

    Orivedellä Jari on ammattimies ja tekee työnsä hyvin. Kukapa meistä ei haluaisi tehdä, laiminlyönneistä tulee äkkiä sanomista, olipa työpaikka mikä tahansa 8)
     
  5. Trampas

    Trampas 1st gear

    Ihan offtopikkina ja kyltymättömästä uteliaisuudesta kysyisin, että vieläkö Orihveden katsastus toimii siinä vanhassa kesoilin (vaimikäsenyoli) huoltsikassa? - Sen kuppilasta oli vaan hienot näkymät aikanaan. Semmonen laskeva rinne. :oops:
     
  6. M

    M Gearhead

    on nykyään ammattikoululla. asiallista toimintaa siellä.
     
  7. Tohtori M.

    Tohtori M. 2nd gear

    Moro

    Juu ei tarkoitus ole mitenkään vippaskonsteilla autoa läpi saada. Eikä ole tarvettakaan. On vaan niin paljon kuullut tarinoita, melkeempä vainoamisesta, ettei viitsi turhaan kaivaa verta nenästään. Mutta asia tuntuu olevan tältä osin kunnossa.

    Janne M.
     
  8. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Pitää paikkansa, kyseisen henkilön kanssa on aina ollut mukava asioida ja jutella. Vaikka ei olisikaan mennyt auto tai käyttis läpi katsastuksesta. Olen huomannut, että se on enemmän siitä katsastusmiehestä kiinni kuin paikkakunnasta jääkö käynnistä hyvä mieli. Ja esimerkkinä sekin vielä, että eräässä paikassa Tampereella samalta katsastusmieheltä on saanut aivan eritasoista palvelua eri kerroilla. Että paljolti tuurista kiinni kenet saa sitä autoansa tutkimaan ja onko tällä hyvä vai huono päivä.
     
  9. Tohtori M.

    Tohtori M. 2nd gear

    Moro

    Hyvinkin asiallista oli toiminta. Härpättimestä kirjattiin tarpeelliset kohdat, korjattiin ja matka jatkui. Sehr gut sanois sakemanni. :)

    JM
     

Kerro tästä muillekin!