Porvoo cruising joka kuun viimeinen lauantai

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja G20, 12.5.2007.

  1. VSOP

    VSOP Gearhead

    Joo, huh hellettä (=janottaa). Niitä harvoja kertoja kun katto on tarpeeton varuste. Pitäisköhän alkaa haalimaan kuskia..
     
  2. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    janottais kyllä roimasti :lol: ...mut jos sitä muutaman maistelis kun on auto takas tallissa :odroll:
     
  3. VSOP

    VSOP Gearhead

    Jotenkin noin se on priorisoitava.

    Ai niin.. kertokaa ny tiedonhaluiselle, että mikä on se paljonpuhuttu nenäkarvatrimmeri ???
     
  4. bbu-26

    bbu-26 3rd gear

  5. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    http://www.miehenkauppa.fi/images/wahl_ ... immeri.jpg
     
  6. duster70blower

    duster70blower Gearhead

  7. VSOP

    VSOP Gearhead

    Ok, ny on sitten sekin aukko sivistyksessä paikattu.. niin arvelin, mut en ollut ihan varma. Pitää olla aika isot sieraimet, jos tuolla jne.. :D
     
  8. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    täl pitäs saada irti juurineen päivineen :rotfl:
     
  9. VSOP

    VSOP Gearhead

    ...ja nenä vereslihalle..
     
  10. G20

    G20 Gearhead

    Voei ristus!!! :rotfl: :rotfl: ..sano tietämätön pornaisista vaimitenseoli? Ei kais tässä auta kun lavadatsunin pikapesu ja lähettävä kattomaan josko näkyis tuttuja ääsmarketilla.. 8)
     
  11. HENKKA2

    HENKKA2 1st gear

  12. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Voe prkles kun ei päässyt Porvooseen tänään, liikaa tapahtumia päällekkäin. :x
     
  13. G20

    G20 Gearhead

    Juuh.. TAAS meni hiukka myöhään että päästiin paikalle mutta KYLLÄ, olihan mukava pitkästä aikaa nähdä tuttuja naamoja ja turista kaikenlaista joutavaa ja välillä ihan asiaakin..? Nii ja tulihan VSOP:lle vilautettua ne rusketusraidat! ..Ja mahtaa tästäkin möläytyksestä tulla perhe neuvottelut jos sattuu :pinup: näkemään.. :rotfl: :poff:
     
  14. VSOP

    VSOP Gearhead

    Yks illan kohokohtia :rotfl:
     
  15. VSOP

    VSOP Gearhead

    Porukkaa ja kalustoa oli hitsin hyvin, mutta jokseenkin jännä juttu kun tontti tyhjenee niin aikaisin.. Sitä varsinkin vieraspaikkakuntalaiset ihmettelee. Nyt ei ainakaan siksi tullut kiire veks, että olisi kenenkään tarvinnut palella..

    Ilta meni puheenpulinassa niin, että fotaaminen jäi sivuseikaksi... sit kun tuli fotattua, niin suurin osa autoista tais olla jo häipynyt.. höh..

    Ny on kuulkaas kesä, Jokirannassakin ekat hyttyset jo tikkasi nahkaan..
     
  16. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hieno oli ilma ja hienoa oli paikalla ollut kalusto...mukava oli taas turista tuttujen ja vähemmän tuttujen kanssa. 8)

    Niitä hyttysiä oli siellä S-marketin parkkipaikallakin loppu illasta ihan riittämiin...siis sen jälkeen kun tämä mainittu suuri "joukkopako" oli tapahtunut... :rotfl:
     
  17. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Ei tällä ole näytöö et jaksais vetää irti karvankarvaa.
     
  18. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    ei oo juu eikä varmaan tuu näyttöö :lol:

    lämmintä piisas ja juttua riitti kun puoli 3 aikaan lährettiin kotio :rotfl: rantakuppilassa käytiin jädellä ja tsufeella.
    osa autoista jäi kuvaamatta, mut muutama kuvatus tulee tänää illalla.
     
  19. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Hienot ruisinkit! Eikä taaskaan ollu kylmä, puuh puuh, hiki! Tuli joo läpistyä sen verran et toi kuvaaminen meinas vallan unohtua. Sitte loppu kamerasta akku ni kuvasaalis jäi hieman viimeaikoisia laihemmaksi. On muuten valokuvaajana pirullisia noi valotolpat parkkiksella. Melkein joka kuvasta sai poistella autojen katosta kasvavia valopylväitä. ÄÄH!! Valivali, hieno paikka toi on pitää kruisinkeja.

    http://kuvablogi.com/blog/9482/27/

    Duster70Blower! Pääsin T-Birdillä "ohittamaan" Runebergin kodin mäessä :rotfl: Piti vaan tässä mainita et mä en ohittaessa näyttäny keskisormea vaan mun piti "kuittailla" läpsyttämällä etusormea mut ku vasurilla ei oikee onnistunu :oops: Meinaan vaan et jos apukuski ihmetteli mitä toi pässi viereisessä autossa fingeriä heiluttaa.

    On kyl kumma mihin porukka katoaa. Ei kaikki ny ainakaan jokirantaan. Ite syyllistyin samaan ku piti lähteä tota teiniä kotiin "vahtimaan".

    Hyviä savuja oli takasuoralla! Hitto ku en saanu yhestäkään kuvaa. Ens kerralla jos joku suunnittelee lähtevänsä savustamaan ni tule nykäseen hihasta ennenku lähet. Otetaan kunnon burniskuvat.
     
  20. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    Duster70Blower! Pääsin T-Birdillä "ohittamaan" Runebergin kodin mäessä Piti vaan tässä mainita et mä en ohittaessa näyttäny keskisormea vaan mun piti "kuittailla" läpsyttämällä etusormea mut ku vasurilla ei oikee onnistunu Meinaan vaan et jos apukuski ihmetteli mitä toi pässi viereisessä autossa fingeriä heiluttaa.


    sitäkös se olikii :rotfl: kieltämättä ihmeteltiin mitä siellä heilutellaa ja kysyin vaimokkeelta olikohan ny jotain mitä en huomannu...seuraavan kerran seuraat kahveelle...saat ajaa edellä :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!