NITRONATIONALS

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja luppes, 4.6.2009.

  1. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    TF ajaa 1000 ja loppunopeudet saadaan.
    Yhden kapakkakierroksen jättää väliin niin sillä pääsee jo kokoajaksi sisään.
    En minäkään valita vaikka minullekkin tulee toi kisa maksamaan 150-300€ vaikka en maksa sisäänpääsyä.
    Ja ihan totta kannattaa jättää väliin jos tuntuu pahalta koskee myös muutamia "kuskeja".
     
  2. VSOP

    VSOP Gearhead

    Meinasin kyllä mennä la-su paikan päälle, maksoi mitä maksoi... on se vaan niin makeeta :rotfl: Ja halvemmaksi tulis varsinkin jos jättäis sen lauantai-iltaisen kiekumisen vähän vähemmälle.. silloin kun sitä jotenkin luulee ja kuvittelee, ettei ole köyhä eikä kipee..
     
  3. GT-Racing

    GT-Racing 1st gear

    saakohan tuolle hinnan korotukselle vastinetta? ja mihin tuo ylipäätänsä perustuu. tuohon hintaan on varman jo paskahuussin oltava just eikä melkein vai onko yltäpäältä paskassa ja paperi loppu jo pe päivällä :rotfl:
     
  4. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    onko 10€/yöltä paha???? (jäsenhinta)

    Sen verran voin korjata teron kommentointia, että onhan rata-alueen vuokra kyllä noussut joka vuosi, eli ei nekään hinnat nyt ihan samoina ole pysyneet...o)
    sit tosta leirintäalueen hinnan tarkistuksesta. Hintahan on ollut suunnilleen sama viimeiset 10-vuotta, joten korotus siinä mielessä lienee hyväksyttävää. Miksi korotus on noin kallis, niin suurimpana syynä siinä on "tilapaäis leirintäalueesta" syntyneet kulut, ja niiden kehitys ja kasvu.
    Viimeiset 2-vuotta alueella on sattunut ikävän paljon "levottomuutta" joten järjestäjää on vaadittu lisäämään järkkäreitä... sit kun vielä järkkäri laki muuttui, niin sekin kasvatti kuluja... Nitron järkkäri kulut ovat 3-4 kertaistuneet muutamassa vuodessa!!!
    Sit muutenkin alueelle tarvitaan mm. lisää vessoja yms...
    mut tarkoituksenahan olisi tarjota edes kohtuullinen ja rauhallinen paikka päästä leiriytymiseen kisojemme yhteydessä.
    Kulujen hillitsemiseen pystyy jokainen vaikuttamaan mm. sillä, että vaientakaa ympäriltänne öykkärit ennen kuin ne aiheuttavat häiriötä, ja järkkärit joutuu kutsumaan virkavallan hätiin...o)

    Sit näen muutenkin oikeuden mukaisena vaihtoehtona sen että, ennemmin tarkastetaan yksittäisten palvelujen hintoja, kuin korotetaan heti lippujen hintoja... eli edelleen mukaan pääsee samalla hinnalla kuin aikaisempinakin vuosina, ja jos haluu ostaa penkin katsomosta, niin sit ostaa, mut tapahtuman näkee myös vastapaenkalta, jos ei halua katsomoon sijoittaa... eli katsojalla on vapaus valita... niin ja tottahan toki jokainen voi ottaa oman tuolin mukaan, ja vaikka käydä ostamassa sen fhra shoppi rekasta...o)... mut muistakaa kerätä tuolit sit lähtiessänne mukaan, koska niistäkin ja kaiken maailman sohvista, muodostuu useiden tonnien jätekulu fyyran harteille joka vuos... jatkossa tulemme keräämään sohvien yms.. omistajien yhteistietoja katsomo penkalta, et tietää minne laskun osoittaa jos sohva unohtuu...o)
     
  5. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    No siinätapauksessa,jos aloite on tullut kuskeilta niin asian ymmärtää.

    Jos se olisi ollut järjestäjän tai jonkun järjestön päätös ajaa vajaamatka, kun jenkeissäkin ajetaan, niin ei olisi voinut kuin ihmetellä.
    eikös siellä ollut jarrutusmatka lyhyt ja betoni pysäyttäjä lopussa.. Eli ei kannata kaikkea matkia amerikan ihmemaasta.

    Ja nuo kuljettajat varmasti tietävät parhaiten,mikä on turvallista ja mikä ei.

    Safety first!
     
  6. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tossa onnettomuustapauksessa oli jarrutusmatka lyhyehkö ja päättyi muuriin jonka takana oli valtatie. Onnettomuusauto ei kyllä sinne muuriin asti koskaan päässyt vaan osui kameratorniin josta kimpos avaruuteen. Mut vauhdit rupee jenkeissä olemaan 300 metrilläkin jo liki samaa kun ennen tuota onnettomuutta, joten toi sadan metrin lyhennys antaa sellasen sekunnin enempi aikaa ennenku rytisee.
     
  7. gremlin

    gremlin Gearhead

    Varmaan aika suuri syy miks kuljettajat/teamit haluu ajaa tota 1000' kisaa muuallakin kuin USAssa on se etta sielta saadaan nyt saato-ohjeita juuri tolle 1000' matkalle, eika enaan 1/4 mailille niinkuin ennen.
    Set-upeissa on noille matkoille kuitenkin melkoinen ero.
     
  8. Savis

    Savis Gearhead

    Noihin fyyran pääsylippujen hintaan, yhdistetään epävakaa sää, niin kato katsomossa voi olla viimevuotiseen verrattuna melkoinen. :eek:
     
  9. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei kai toi pääsylipun hinta nyt mitenkään oleellisesti ole kohonnut? Paitsi tietysti meillä se on tuplaantunut. Kun viimevuonna pääs streettiosallistumisella ni nyt piti ottaa spetti. Neljä kokoaikalippuu ja leiriytyminen 260€, ei silti paha lain. :rotfl:
     
  10. supo

    supo Double Gearhead

    Onkohan muuten miten sähköä missä luuraa Spetti porukka?Unohtui kysyä viime kisoissa Putelta/muilta puuhaihmisiltä.Sitä saa melkein yleensä markkinahintaan!! :lol: :lol: Terv:Spet 1937
     
  11. MR 340

    MR 340 1st gear

    SPET Sijoitus ratavarikko ja sähköä on rajoitetusti
     
  12. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ai mutkaratavarikko? No on siit tietty radan poikki lyhyt matka pädäriin.
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eikä oo :poff:
    Yks meidän tiimin vieraista oikas siitä viime vuonna illalla ja kyllä sille tuli varmaan kuitenkin yhtä pitkä matka kuin meille oikeaa reittiä kulkeneille kun se juoksenteli sit sen perään lähteneitä järkkäreitä pakoon :rotfl:
     
  14. Sittana

    Sittana 1st gear

    Saakos radan viereen penkan taakse tänä vuonna leiriytyä? Yks semmonen asia vielä.. Saisko sinne penkalle tänä vuonna roskiksia???? Kuuluttaja itkee ettei saa laittaa roskia maahan jne. mut ku ei millään viittis farkun taskuun tunkee sitä likasta kebablautasta. :odroll: Luulis helpottavan siivoojienkin työskentelyä.
     
  15. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :odroll: Viimevuonna tultiin ajoissa jo keskiviikkona illalla ja silloin tuo katsomorinteen takana oleva parkkipaikan puoli oli suljettu, eikä meitä päästetty vaunulla sinne. No, toinen paikka löytyi mutta jo seuraavana päivänä sinne rinteen taakse oli kuitenkin päästetty leiriytyjiä..
    Joten tästä tuli mieleen vanha viisaus armeija-ajoilta: "älä koskaan ole ensimmäinen tai viimeinen!"

    Jos tänävuonna tekis vain yhden päivän reissun.. :odroll:
     
  16. vm-72

    vm-72 Gearhead

    pieni korjaus,tarkoitat kai helminen että nyt PÄÄSIT spettiin.
     
  17. PikkuPaja

    PikkuPaja Gearhead

    kukas semmosta on tehny? :odroll:
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Se oli vissiin se Enska? Vai Rölliks se oli?
    No, en muista enää kuka kun siellä bussissahan kuului välillä olevan kauheesti porukkaa ja vaikka ketä mut joku siellä vieraillu se kuitenkin oli :rotfl:
     
  19. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    Niinpä!
     
  20. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    Kapakkakierrokset olen jo monena vuonna joutunut jättämään väliin... liian kallista :eek: ... muistan, että kävin vaimon kanssa ottamassa yhdet ravintolassa joskus viime kesänä... no onneksi tuo viinalla läträily EI ole koskaa kuulunut tapoihini... 8) eli ei ole mahdollinen säästökohde millään tavalla minulle.

    Onhan se tietysti yksi vaihtoehto, mutta en silti haluaisi jättää sitä kisan katsomista väliin (ja tuskin Fyyrakaan pitäisi siitä, että kaikki muutkin tekee niin... se vaara on muuten olemassa :( ), .... mutta jos reissu maksaa liikaa, niin ei vain pysty tulemaan kisoihin katsomaan (vaikka kuinka haluaisi)! :-?

    Tämän kesän Nitro Nats matkasta tulee (ainakin) minulle hyvin kitubudjetti reissu.

    T. Rami
     

Kerro tästä muillekin!