Kannet romuksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja SnakeWood, 16.6.2009.

  1. SnakeWood

    SnakeWood 1st gear

    Huomasin 1gen sbc:stä vitosen pakoventtiilin keinun olevan vinossa ja että työntötanko on syönyt kanteen kolon. Vinossa oleva keinu taas oli syönyt melkein puolet pois kiinnitys pultista.. :mad:

    Niksejä, vinkkejä ja hyviä neuvoja tarvittaisiin.. pelkkä pultin vaihto korjaisi tilannetta jonkin verran, mutta pelkään että vanha katkeaa kanteen jos yritän vääntää sen pois.. :odroll:
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Katkaiset suosiolla sen pultin juuresta ja poraat lopun pois ja kierteet perään ja uusi pultti paikallee ja taas kovaa ajoa!
     
  3. Tee Koo

    Tee Koo Gearhead

    Pistä sinne jotain tunkeutuvaa ruosteenpoisto crc:tä ny ensteks, ja anna liota pari päivää, ja sit koputtelet studin päähän kovalla vasaralla niin lujaa kun vaan uskallat. Koita olla kumminkin tekemättä lisää tuhoo, sit vaan koitat vääntää auki.. sit jos tuntuu että ei tuu mitään niin uusi jenka vaan niinkun kime2 sano. Noin mää tekisin..
     
  4. SnakeWood

    SnakeWood 1st gear

    hmm, kyllähän ton koneen saa suojattua niin ettei lastua sinne pitäisi mennä, mutta.. Uskaltaisikohan sille tarjota hieman lämpöä? jos lämmittäisi vain pulttia ei luulisi siitä olevan vahinkoa, mutta onko siitä hyötyäkään? Niin ja onhan siinä oikean kätinen kierre..? :poff:
     
  5. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    niin eikös lämpö laajenna pulttia niin siitä tulisi tiukempi, huonompi lähtemään pois??
     
  6. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    kyllä se kuuma auttaa, vaikka lämmittäsit pulttia, jujuhan tässä on että antaa kuumaa pultille, sitte irrotusöljyä kuumaan pulttiin ja annetaan sen pultin jäähtyä, eli kuumenee niin laajene pultti, sit kylmene niin rasva imeytyy paremmin väliin, eli tavallaan pultti liikkuu "paikallaan" ja rikkoo ruosteen ja muun jämähtämisen ilmiötä.
     
  7. kime2

    kime2 Gearhead

    Uskaltaa tarjota lämpöä kohtuudella.

    Siellä ei todennäköisesti ole kierrettä vaan kansi on ollut vielä kuumana ja neekeri on painanut prässillä pultit sisään vaan voimalla!
     
  8. SnakeWood

    SnakeWood 1st gear

    Swiddu,
    tekis mieli hitsata kolo täyteen ja koneistaa se näppärästi vingulla noin about pyöreäks.. 8)
     
  9. SnakeWood

    SnakeWood 1st gear

    No niin, nyt olis pultti hitsattu kuntoon eikä keinu enää kallistu.
    Mutta koska kannessa on edelleen se tönärin syömä kolo, pääsee keinu silti kääntymään.. Hitsaanko sinnekkin..? :wc:
     
  10. kime2

    kime2 Gearhead

    Anna palaa vaan!
     

Kerro tästä muillekin!