chevy van vm.-99 6,5 TD

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja pertsa08, 14.6.2009.

  1. pertsa08

    pertsa08 1st gear

    Olen ostamassa vania ja ajattelin varmistaa, et mitä mahtaa kuluttaa satasella? Onko jotain mitä kyseisestä autosta kannattaa tarkistella ja kysellä?
     
  2. Rado

    Rado Gearhead

    N.15L/100km
     
  3. hoge

    hoge 1st gear

    Etuiskarit jos on orggis tyyliset, eli ei esim konit. Mahdolliset öljyvuodot, jos laskee oikein alleen. Siirtopumppu on kuskin penkin alla pohjassa, voi yrittää kuunnella toimiiko, maksaa muistaakseni jotain 150€ paikkeilla suomessa. Huoltovälihän näissä on suositeltu 5tkm. Kulutus omassa kanssa sekalaisessa ajossa 15L/100km. Muuten kait aika perus huttua, voihan sitä kysyä onko fsd/syöttöpumppu vaihdettu. Niitäkin näköjään saa jo edullisemmin. Tuolta lisää tietoa http://www.netikka.net/chevrolet/
     
  4. Panze

    Panze 3rd gear

    Se siirtopumpun toiminta on helppo tarkistaa konehuoneessa olevan korkin alta paljastuvasta "pyöränventtiilistäkin" ääni ei aina takaa että pumppu toimii. Ja toimimaton siirtopumppu johtaa lopulta pmd,n / syöttöpumpun hajoamiseen.
    Saahan noita jo edullisemmin täältä kotimaastakin www.dtech.fi :)
    Tarkista myös askin toiminta ja abs ym normaalit mitä kaikista käytetyistä autoista. Jos jollain tutulla on scanneri niin katsokaa onko vikakoodeja muistissa.
     
  5. Komentaja

    Komentaja 1st gear

    Mulla vie n. 15litraa/100km. Ruostehan tota pohjaa raiskaa helposti mutta on aika järeetä kamaa...
     
  6. lotvonen

    lotvonen 1st gear

    Kulutus 14-17l/100km ja mukaan kannattaa hommata
    jokaisen express vanin ostajan peruspaketti:
    * PMD
    * Lauhduttimen letkut
    * Alipainepumppu
    * Moniurahihna ja -kiristin
    * Rt-päät
    * Simpukan kääntövarsi

    Tietysti ajetut kilometrit / tehdyt huollot.
     

Kerro tästä muillekin!