korin oikaisusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja romu, 17.6.2009.

  1. romu

    romu Gearhead

    Aspenissa kun ei meinaa vasemman puolen kuskin ovi istua millään reikäänsä auto kun on joskus mällätty takaa huolella ja korjattu miten korjattu. Mut kelläs kouvolan tienool ois taito istuttaa ovi paikallee???
    Kun omat ja kaverin konstit on käytetty. :eek:
     
  2. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Jos sun ovi on kolhimaton ja suora, niin ei sitä varmaan saa muuten istumaan paikalleen, kuin oikaisemalla koko kori oikeisiin mittoihin.
     
  3. ToniC

    ToniC Gearhead

    robottia tai tunkkia

    penkkikin löytyis M.koskelta, mut se on nyt jonkin aikaa varattuna, kun on nokanvaihto menossa. :eek: Oviaukon oikasuun kelpaa koritunkki. 10t motonetista. Niitä varmaan löytyy lainaan joka jokkis/rallikuskilta. Ehjältä puolen pari ristimittaa ja vääntämään. parinkympin pullotunkissakin riittää voima, mutta usein tunkilla leikkien on tuloksena vaan katkenneita lankkuja ja reikä päässä/muussa ruumiinosassa, poislukien ne paiket, johon ne kuuluu. :wc:
     
  4. romu

    romu Gearhead

    no kori tunkkikin on mut joku mättää ristimitat on ainaski lähellä mut epäilen et b pilari on kierteellä
     

Kerro tästä muillekin!