Lääppiminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Tulilanka, 15.6.2009.

  1. ata

    ata Gearhead

    Joo, kyllä tuossakin olsi ollut parempi käyttää vain sitä niska-perseotetta eikä vain sanoa ettei saa koskea.

    Pitäisikö sinun mielestäsi siis vain katsella vieressä kun joku kolli lääppii autoa. Itse Juden omistajan puolella kyllä tässä ja ei käy sääliksi. Sääliksi ei käy myöskään lääppijöitä joita ojennetaan.
     
  2. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    no eihän tää kaveri siihen koskenutkaan ,osoitti vaan sormella tosi läheltä jotain kohtaa, ja joo kyl tollanen mun mielestä jonkinlaista sairautta on jos tulee autollaan julkiselle paikalle jossa on tuhansia ihmisiä, niin kylhän siinä on aina riskinsä, en sinänsä ikinä kannata lääppimistä, mutta pitäis autonsa vaikka sitten tallissa.
    autot tykkää että niillä ajetaan
    olkoon mikä näyttelykapine tahansa niin kyllä sillä täytyy pystyä ajelemaan rauhassa ja normaalisti, pelkäämättä sormenjälkiä :rotfl: .
     
  3. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Kyllähän jengi on sikäli nöyrää että jos on tarpeeksi arvokas kapistus, niin kaikki jättää vaistomaisesti pitkän välin. Sikäli ihmeellistä laumalogiikkaa, kun jokin vähäarvoisempi laite voi olla omistajansa lähes itse kokonaan tekemä alusta loppuun ja melkein elämäntyö, mutta yleensä hyvin kalliit kapistukset on vaan varakkaiden leluja joita voi ostaa kymmenen lisää jos yksi vähän naarmuuntuu.

    Emännän sukulainen (tietty) oli käyny Monacossa kyttäämässä F1-autoja ja loistopaatteja, vaahtos siitä sitten. Mä tuumasin että ei nappaa yhtään, ensinnäkin F1-autojen äänen saa tossa terassilla ku kulmahiomakoneella silpasee pelliä ja yksikään koko Monacon huvilaivastosta ei oo omistajansa itte tekemä paatti, ne ei ehkä edes tiedä että ite voi jotain tehdä, kaikki ostetaan vaan. Se porukka on samaa kategoriaa kun noi terkkarin vuodeosaston asukit, toimettomia ja autettavia...

    Ihmettelin joskus kun Erkki Liikanen - siihen aikaan kun se oli joku melkoisen ristiriitaisessa tehtävässä oleva perkeleen viisas ja nokkava ministeri - käveli Pori Jazzeilla väkijoukon seassa kaikessa rauhassa eikä kukaan käyny kraiveleihin kiinni... Ihmiiset on kyyhkysiä, ne nokkii vaan heikompiaan. Joskus näkee jotain poikkeuksia, mutta yleensä ne on sen verran sekaisin olevia typpejä jotka ei enää tunnista itteensä saati äiteetään (jos näkisivät)... :rotfl:
     
  4. advance

    advance 3rd gear

    Miten noihin autoihin voi tehdä remonttia/huoltoa kun väkisinhän siinä tulee kosketeltua pintapeltejä, vai roikkuuko asentaja jonkun vaijerin nokassa ja ilmassa korjailee...
     
  5. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    ei oo pakko ymmärtää jos ei taho... :eek:
     
  6. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Ei sitä lokasuojaa ole pakko hinkata, löytyy suojapeitteitäkin hommaa varten.
    Esim.
    Suojapeite autohuoltoon, IKH7003 7,00€

    •koko: 90 x 58 cm, PVC-muovia
    •käytetään lokasuojan päällä maalipinnan naarmuuntumisen estämiseksi huollon yhteydessä
    •helppo kiinnittää magneettinauhojen avulla

    King Lokasuojan Suojapeite
    [942-r] 9.75EUR
    King Lokasuojan Suojapeite
    Ei Naarmuta Autoa Remonttia Tehdessä.

    Ja varmaan löytyy joka kodista vaikka pyyhe lokasuojan päälle kun täytyy moottoria huoltaa.

    :D
     
  7. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Tossahan on ideaa kokoontumisiin - pari öljynvaihdoissa, alustasuojauksissa yms. kohtuullisen rasuvaantunutta mattoa lokasuojiin päälle ja konepelli auki... Josko joku onneton tulis ja nojais.

    Tietty tarttis olla pellin alla houkutukseksi jotain katsottavaakin. :oops: :odroll:
     
  8. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Emäntä hioi camaro mataksi. En aio pestä. Jos jota kuta lääpityttää niin siitä vaan. Jää vaatteisiin muistoksi vaaleaa hiontapölyä
     
  9. GMies

    GMies Gearhead

    Mitä tarkoitat "väkisinhän siinä tulee kosketeltua pintapeltejä"?
    Etkö ole koskaan nähnyt, kun autoasentaja tekee huoltoja ja korjauksia?
    Ei roiku asentaja vaijerin nokassa.

    Kuvitteletko tosissas, että esim. johonkin ½milj. € autoharvinaisuuden pintapelteihin asentaja nojailee haalareillaan tai sormeilee niitä rasvasilla käsillään? Älä unta näe. :rotfl: :rotfl:
     
  10. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    on se vaan ihmemies jos ei pelteihin koske :rotfl: on se pelti siellä suojan allakin :rotfl:
     
  11. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Lääpintä

    Mielestäni paskinta on, että autojen päälle istutaan, avoihin mennään sisään ja pikappien lavoja pidetään roskiksina. Joku kurkistelu ta varovainen hiplailu ei o niin paha juttu.
     
  12. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    mä oon kuvitellut et on olemassa sellanen kirjottamaton sääntö avoautosta
    et jos se on jossain katto auki niin sinne ei ronkita eikä sieltä pöllitä mitään...

    mutta oonkin ollu ehkä väärässä :cry:
     
  13. pas2

    pas2 Gearhead

    Semmonen sääntö on, muttei nää vapaan kanan munat semmost ymmärrä.
     
  14. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Saati sitten nää Vironpotut joita Stadin Cruisingeis pyörii enemmän kuin laki sallii :(
     
  15. basicfinn

    basicfinn 1st gear

    :soosoo: Meil ainaki kakruille on opetettu pienest asti että autoja saa katsoa muttei koskea, kyl ne sen oppii mitä saa tehdä ja mitä ei, mikä on väärin mikä ei. Sitä sanotaan kasvatukseksi ! Eikä siihen tarvita edes piiskaa. :)
     

Kerro tästä muillekin!