oldsin askit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja original, 23.6.2009.

  1. original

    original 1st gear

    minkälaisia lukollisia laatikoita oldsin custom cruiseriin löytyy? aluks meinasin chevyn lootaa mutta sain todella epämääräsiä vastauksia.
     
  2. härpätin

    härpätin 1st gear

    Epämääräisiin kysymyksiin todellakin yleensä saa epämääräisiä vastauksia....ilmoita nyt vaikka Oldsisi vuosimalli, koneen tyyppi ym. ensin, niin mahdolliset vastauksetkin voi olla tarkempia.
     
  3. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Oletko hankkimassa lukollista vaihteistoa? Tarkenna kysymystäsi, millainen (kenen valmistama moottori?) Pitääkö olla ylivaihteellinen? Vai kolmivaihteinen TH 350 C?

    Jos taas haluat lukollisen laatikon Oldsin takatilaan, niitä sitten löytyykin erilaisia, kokoisia ja eri materiaalista valmistettuja. Ja onhan siellä takana kaksi lukollista tehdasasetuksena: Sivulaatikko ja takapenkin jalkatila :rotfl: .
     
  4. original

    original 1st gear

    :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    no..oikein hämmennyin.

    ikää oli 85, 5litan kone ja ylivaihteellinen olis hakusessa, hommasin laatikkovikasen ja ei oo käsitystä olssin tekniikasta. ymmärsin että vastaavanlainen kun th700.
     
  5. PauliP

    PauliP 1st gear

    Jos tulee päivittäiseen käyttöön, niin suosittelen alkuperäisen th200 4R -laatikon korjauttamista. Polttoainekuluts, välitys jne. ovat silloin parhaimmillaan.

    Jos nyt kuitenkin alat vaihtamaan siihen jotain muuta, niin myy mulle se nykyinen. Voin antaa vaihdossa rempatun th350-lootan BOP-jakoisella pulttikehällä (Buick-Olds-Pontiac).
     
  6. original

    original 1st gear

    paulille napsahti yv
     
  7. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Toi 350 lootahan on sitten 3 vaihteinen...
    Eli jää Autossa kiinni olevassa valitsimessa yksi merkki tyhjäksi...
     
  8. original

    original 1st gear

    se on kyllä totta joo mutta jos hinta on kohillaan ni kelpaa sekin. keskusta-ajoa pääasiassa ni sillä ei oo niiin suurta merkitystä.
     
  9. original

    original 1st gear

    no, rautakummusta sitten hain kunnostetun th220r4:n makso hieman mutta en jaksanu ootella.

    saamerin kiriviki..
     

Kerro tästä muillekin!