NITRONATIONALS

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja luppes, 4.6.2009.

  1. markoyp

    markoyp 1st gear

  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Tyylikäs suoritus,Onnittelut täältäkin sinne baariin :poff:
     
  3. Quest

    Quest Gearhead

    Putte said bääd weather, don't look good
     
  4. FA18

    FA18 3rd gear

  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Niinhän niissä ne isoimmat on 8)

    Mut noin muutoin mitä on seurannu täältä netin kautta niin jos suunnilleenkaan kaikki päivän suoritukset on taas tuolla fhra:n sivujen raportoinnissa niin todella hitaalta vaikuttais ton kisan eteneminen siellä ja päivässä ajettujen lähtöjen määrä semmoselle että parempaahan se Drag Race -kisan seuranta on tolla tahdilla jopa vaan satunnaisesti netistä kuin paikan päällä kun sinnehän pian nukahtas rinteeseen :odroll:
     
  6. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    830 cid,laskemalla selviää,onneksi tuo on vain ilokaasuilla :D
     
  7. iisiman

    iisiman 1st gear

    tuleeko tästä kisasta miltään kanavalta koostetta tai jotain pätkiä??
     
  8. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ensi Lauantaina tulee muistaakseni 11.00 :odroll:
     
  9. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

    Lauantai oli hyvä ja aurinkoinenkin päivä kisoissa, vaikka sade päättikin ajot turhan aikaisin.

    Muutamia huomioita FHRA:lle lauantaista:

    - pääsylippujonot olivat todella pitkät puolen päivän pintaan: vain 2 myyjää yhdessä kopissa ei ole näin isossa tapahtumassa riittävä määrä, maksupisteiden määrä pitäisi ainakin tuplata (esim. toinen koppi käteisrahallisille, toinen koppi korttiasiakkaille, kopeissa voisi olla isot infokyltit katolla)

    - pääkatsomon edestä paluutieltä autot pois jatkossa, nyt ainakin 4 autoa oli paluutiellä parkissa useampia tunteja. Antaa lajista hieman amatöörimäisen kuvan ja vaikeuttaa alimpien rinnekatsojienkin osalta lähtöjen/kisojen seuraamista

    - lauantain suomenkielinen selostaja oli... huvittava. Toivottavasti organisaatiosta löytyy jatkossa asiantuntevampi kuuluttaja, nyt myötähäpeä oli suuri, kun selostaja toisti samoja itsestäänselviä asioita joka kuskin tai konerikon kohdalla, samalla koittaen olla hauskakin. Selostaja voisi kertoa enemmän kuskien taustoja, ennätyksiä ja tekniikkatietoja, tilastotietoa kiihdytysautoilu kuitenkin monelta osin on.

    - istumakatsomon sisäänkäynnin lähistöllä voisi olla muoviroskis, osa katsojista osaisi moista käyttää :)

    + englanninkieliset kuuluttajat olivat lajin todellisia asiantuntijoita, jota oli nautinto kuunnella

    Kiitokset FHRA:lle ja koko talkoopoppoolle hyvästä tapahtumasta, ensi kerralla nähdään taas!
     
  10. Mikaxx

    Mikaxx 1st gear

    Re: 1000 jalkaa

    Ihmettelinkin jo missä välissä kaikki ovat alkaneet ajaa nelosen aikoja.. :p

    Kärki meni melkein kolmen sekunnin puolelle.. :)
     
  11. puerco

    puerco 3rd gear

  12. Dervish

    Dervish 1st gear

  13. sannukka1408

    sannukka1408 1st gear

    Onkos muuten kukaan ollut tänä kautena todistamassa ihmettä, että tuo fyyran käyttämä "green stuff" olisi toiminut niin kuin pitää, ilman monen tunnin urakkaa? Ja radalla käy jos jonkinmoista värkkiä kurvailemassa ja kymmeniä miehiä siellä myös on pyörimässä ja ihmettelemässä. Tehokkaasti näkyy myös kyseinen jauhe leviävän ympäriinsä tuulen mukana... Ja aikaa kuluu luvattoman paljon... :mad: :soosoo:
     
  14. hotjake

    hotjake 1st gear

    Ei olis varmaan huono idea sinne parkkiin vievää tietä/polkua kastella kunnolla aamusta ja puolen päivän jälkeen - törkeästi pölyää tuo hiekka - hieno homma kun kaikki sinne autonsa ajaneet saavat ajaa pesemään autoaan seuraavaksi!!! :mad:
     
  15. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Onkos paikalla ollut väkeä? esim. suhteessa viime vuoteen?
     
  16. SandWiz

    SandWiz 1st gear

    Ihan hyvä päivä oli tänään vaikka lopussa sade keskeytti kisat. Loppupäivästä joku kaivoi katsomon rinteeseen aika reippaan kokoista poteroakin, taisi kyllä joutua peittely hommiin useamman järjestyksenvalvojan valvovan silmän alla :rotfl:
     
  17. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  18. Jaxon

    Jaxon 1st gear

    Onkos kellään hajua minkälaista keliä sinne on huomiseks luvattu?? Tai jos viihtii aamulla pistää tänne. Tietää kannattaako sitä lähtee ajelee ollenkaan.
     
  19. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    B:B...perjantaina tuli nukahtaminen katsomoon koettua...kokekumus sekin :odroll: ...että et kauaks livenny veikkauksessa :D Ja ennenku joku veisaa VIINASTA ja sammumisesta niin...JOO,OLIN AUTOLLA :poff:
    Sannukka...loistava huomio Green Stuff:ista! Mietin eilen ihan samaa reilun kahden tunnin putsaus-session jälkeen...et mikäs se olikaan kyseisen loisto keksinnon (kalliin) hinnan takana? Muistakseeni,ideana oli saada siivottua radasta öljyt (nopeasti,tehokkaasti) ja nimenomaan liima säästäen(?) pois. Nyt ei ainakaan aikaa säästetty jos verrataan aikaan ennen kyseistä ainetta :eek:
    Ja eikun lisää palautetta :poff: ...
    -Oli mukava kuulla oikeen TV-mainoksesta kuinka liikenteenohjaukseen on panostettu,mut mitä olikaan tehty lipunmyynnille?...Ja eikun lisää tyytyväisiä Drag Race faneja :soosoo:
    -Roskikset puuttu ainakin viäl pe:na pääkatsomorinteestä...myyntikojujen juuren niitä kelkottiin pitkin päivää mut rinteeseen non! Tuskiin kukaan jäi pureksiin ostamaansa evästä kojun nurkille,selitä siinä sit mitä maahan jätetty keppilihalautanen voi saada radalle jouduttuaan aikaan :mad: !
    Se on sellasta...MUTTA kaikesta huolimatta,KYLLÄ huomena paikan päällä...toivottavasti ei tartte torkku rinteessä :poff:
    Ps. Ja ajoissa n.9.50 paikalle ni saa auto lähes portille ja voi kävellä suoraan lippuluukulle :wink:
     
  20. sannukka1408

    sannukka1408 1st gear

    Mikkoli: juuri noin sen piti mennä. Mutta Virtasalmella tuon kyseisen aineen takia kisa keskeytettiin. Ilmeisimmin vie liimankin mennessään, koska radasta hävisi pito. Sitä yrittivät lisätä tavalla jos toisella, mutta ei, liukas oli ja kisa loppui siihen. Todella huonoa tuntuu olevan tuo aine. Tarvitsee hirmuisen määrän kalustoa ja henkilökuntaa. Ja aikaa... :wc:
    entinen aine takaisin! Ennen pitkää putoaa yleisömäärät ja liekö kohta kalustoakaan radoille, kun kisat menee kesken eikä pääse ajamaan. Tänä kesänä sattunut hyviä ilmoja ja säiden puolesta pääsis ajamaan. Nyt vaan esteenä jokin muu... :poff:
     

Kerro tästä muillekin!